Rekrutteringsfirma

Maskiningeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du en erfaren maskiningeniør? Vil det motivere dig at få en central rolle i at sikre, at HMF Group kontinuerligt har de nødvendige beregnings- og simuleringsmodeller til rådighed, så virksomhedens produkter følger markedets udvikling og overholder gældende krav og regler? Så er du måske den, vi leder efter. Du bliver en del af et team af specialister, der arbejder med optimering og udvikling af kraner til lastbiler, og du får en unik mulighed for at sætte dit præg på at omsætte kerneforretningens processer til en skalerbar formel i en international produktionsvirksomhed med en omsætning i milliardklassen.

Ansvar for udvikling og brug af beregnings- og simuleringsmodeller i mekanisk krandesign
Du får det overordnede ansvar for udvikling og brug af beregnings- og simuleringsmodeller i mekanisk krandesign samt udarbejdelse af dokumentation for, at den mekaniske del af kranen overholder maskindirektivet. Du har fingeren på pulsen og forholder dig nysgerrigt til udviklingen indenfor dit felt, så du hele tiden sikrer, at HMF Group arbejder efter best practice, og at dine kollegers værktøjskasse er optimal. Derudover bliver du virksomhedens repræsentant i udvalgsgrupper under CEN (Den europæiske standardiseringsorganisation), og du forventes derfor ligeledes at holde dig opdateret på relevante produktstandarder. Centrale opgaver og ansvarsområder vil være:

  • Ansvar for HMF Groups strukturelle beregningsværktøjer og for udvikling af beregnings- og simuleringsmetoder med henblik på kontinuerlig optimering af mekanisk design
  • Udvikle generelle testplaner baseret på opsamlet viden fra eksisterende produkter i marken, beregninger, standarder, certificeringer etc.
  • Med et innovativ mindset bidrage med nye og optimerede mekaniske konstruktioner
  • Supervisere konstruktionsberegninger og sikre overholdelse af gældende beregningsstandarder
  • Indgå som specialist i tværfaglige projekter og tage lead på udvalgte projekter
  • Deltage i standardiseringsudvalg under CEN
  • Drive arbejdet med certificeringer af udvalgte produkter

Du får rig mulighed for at sparre med andre dygtige specialister, som du kan trække på for at opnå den bedste løsning hver gang. Din succes afhænger af din evne til at udnytte relevant viden fra organisationen og kombinere dette med din indsigt i beregnings- og simuleringsmodeller på mekanikområdet.

Erfaren maskiningeniør med speciale i beregnings- og simuleringsværktøjer
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør og har solid teknisk indsigt og nysgerrighed. Du har erfaring med mekanisk design fra produktionsvirksomhed og er vant til at navigere i et dynamisk produktionsmiljø. Desuden er du vant til at arbejde med CAD-design værktøjer og Ansys eller lignende FEM-programmer og har et godt kendskab til maskindirektivet. Du følger med i udviklingen indenfor dit felt og er altid klar til at lytte til kunder og interne interessenter for at forstå deres behov – og du deler naturligt din viden, færdigheder og idéer på eget initiativ. Endelig begår du dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale, da HMF er en international virksomhed.

Send dit cv
People Executive varetager rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant, Pernille Sort Jensen fra People Executive på tlf. +45 2020 0339. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler kandidater løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Du er først og fremmest den passionerede ”håndværker”, som elsker at lave komplekse konstruktioner til ”heavy-duty” industri og produktionsanlæg. Men DERUDOVER, sætter du også pris på Et..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Silkeborg

    [xxxxx] er inde i en meget positiv udvikling på renseanlægsområdet. Så er du maskiningeniør eller maskinmester og kan projektere selvstændigt inden for eget fagområde, så kan du blive en del af u..
    • Maskiningeniør
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Maskiningeniør (elev) i Hele Danmark

    Maskiningeniør søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 4