Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 06.03.2023
 • Øvrige
 • Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Asset Revenue Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Kolding

About the job
Do you want to be a part of the fastest growing Business Area in [xxxxx] and contribute to fossil free living?We are looking for an Senior Asset Revenue Manager to join the Onshor...

Lignende jobs

 • Outrup Biogas - Driftstekniker

  Fri kontakt
  Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt, og kan du udvise initiativ og tage fat? Så kan du være den driftstekniker, vi søger til Outrup Biogas. Outrup Biogas står for en større udvidelse af biogasanlægget, og i den forbindelse søger vi en ny driftstekniker. Vi tilbyder bl.a.
 • LEDER DU EFTER ET JOB, HVOR DIN INDRE GOOGLE-NØRD VIL BLIVE UDFORDRET?

  Fri kontakt
  Temp-Team søger en Media Performance Analyst til vores kunde i Kolding, som er en velorganiseret dansk virksomhed i bilindustrien med flere kontorer i de nordlige lande. I denne stilling skal du arbejde tæt sammen med flere interessenter og kolleger.
 • FORPAGTER/-PAR ÅRØSUND BADEHOTEL, HADERSLEV - EN LILLE PERLE AF ET BADEHOTEL

  Fri kontakt
  Drømmer du om at drive dit eget hotel i smukke omgivelser, med storslået vandudsigt? Nu kan du blive forpagter og drive dit eget hotel, og få fri råderet over 15 værelser, køkken, 2 restauranter, bar samt banketfaciliteter.
 • Servicechef

  Fri kontakt
  Har du masser af visioner? Og et utrætteligt drive? Så er du måske vores nye Servicechef! Vi søger en knivskarp Servicechef til vores team i Vest med arbejdssted på vores kontor i Vejle.

Lignende søgeresultater