Økonomiansvarlig med potentiale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hirtshals

Har du interesse for virksomhedens økonomistyring? Har du en faglig baggrund indenfor regnskab og økonomistyring? Brænder du for at udvikle dig i stillingen og blive virksomhedens økonomi- og regnskabschef, og dermed den bærende kraft i videreudvikling af virksomhedens økonomistyring? Har du de nødvendige IT-kompetencer til at optimere procedurer og økonomirapporteringen? Har du samtidig lyst til at arbejde både operationelt og strategisk med at sikre de bedste løsninger til at understøtte forretningen? Så er her en oplagt chance for en spændende stilling som økonomiansvarlig i DSN A/S.

Din hverdag

Baggrunden for stillingsopslaget er, at vores nuværende regnskabs- og økonomichef ønsker at trappe ned således, at der bliver god mulighed for overdragelse og sparring omkring opgaverne. Du får kontor i Tornby og kommer til at have ansvaret for driften af - og udviklingen i økonomiafdelingen, der består af dig selv og en meget erfaren og kompetent bogholder. Du får dermed en række hands-on opgaver og samtidig ansvaret for, at procedurerne og anvendelsen af IT i økonomiafdelingen optimeres. Du får mulighed for at udvikle din faglighed og erfaringer således, at du med tiden kan blive regnskabs- og økonomichef.

”Din arbejdsdag er aldrig givet på forhånd, idet du vil være involveret i daglig drift samtidig med, at du varetager udvikling af dit funktionsområde. I praksis betyder det, at du vil være beskæftiget med alt omkring regnskab, debitorer, kostberegninger o.s.v. samt økonomirapportering og udvikling af virksomhedens IT systemer.

Dine kollegaer

Du får 25 flinke, hjælpsomme og dygtige kollegaer i alle aldre med vidt forskellige uddannelser og erfaringer, hvilket gør, at der tilsammen skabes en alsidig og stærk helhed.

”For mig er det sociale fællesskab vigtigt, og derfor sætter jeg pris på, at vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel tone, hvor der er plads til den enkelte og til humor i løbet af arbejdsdagen”, siger Mette, en af dine nye kollegaer.

Din chef

Du vil referere til den administrerende direktør, Svend Erik Riisager. Svend Erik er søn af grundlæggeren af virksomheden og har i en del år været tilknyttet virksomheden, inden han som led i et generationsskifte overtog ejerskabet sammen med sin bror. Du får således en kompetent og erfaren chef, som har et unikt kendskab til alt omkring virksomheden, kunderne, samarbejdspartnerne samt virksomhedens branche som helhed.

Om DSN A/S

Virksomheden startede i 1986 og har gennem årene haft en god og stabil vækst baseret på professionel service og kvalitet i de leverede i løsninger sammen med stor fleksibilitet i forhold til opfyldelse af kundernes behov.

Den primære kundegruppe er kirker og kirkegårde, hvor DSN A/S fungerer som totalleverandør af alt fra arbejdstøj og granitprodukter til alterbrød og lysekroner. Vi har over 10.000 varenumre og flere hundrede leverandører i Danmark og et tiltagende antal udenlandske samarbejdspartnere.

Om dig

Vi forestiller os en kandidat med en videregående uddannelse indenfor økonomistyring, som ønsker at videreudvikle sine kompetencer og eventuelt har du nogle års praktisk erfaring med bogholderi og regnskab. Du ønsker muligheden for at få ansvaret for den samlede økonomistyring.

Det er vigtigt, at du er i stand til - og har interesse for - at sætte dig ind i virksomhedens samlede værdikæde gennem nedbrydning og analyse af de økonomiske data på tværs af indkøb, produktion og salg. Virksomheden står over for at indføre rapportering gennem Power BI og du vil få en central rolle i denne proces. Vi anvender Microsoft Dynamics Nav. og det er derfor en stor fordel, hvis du har erfaring med dette ERP-system.

Som person er du systematisk og kvalitetsbevidst. Du arbejder struktureret og sikrer, at den økonomiske rapportering sker til tiden og altid i høj kvalitet.

Vi kan tilbyde

Du får et spændende og varieret job med stor mulighed for at præge både virksomhedens og din egen udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med baggrund i dine kompetencer og tidligere erfaringer på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Der ønskes tiltrædelse 1. april, men vi er naturligvis klar til at vente på den rigtige kandidat til stillingen.

Næste skridt

Du kan læse mere om DSN A/S på www.dsn24.dk, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Svend Erik Riisager, DSN A/S, på tlf. 24 86 33 78 eller e-mail [email protected] alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgning og CV sendes pr. e-mail til [email protected], skriv ”Økonomiansvarlig” som reference i emnefeltet. Der er ikke nogen ansøgningsfrist, idet vi løbende vil behandle ansøgningerne og mødes med interessante kandidater – så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hirtshals.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Hirtshals
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Nordjylland

    Økonom søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Økonom
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonom i Aalborg

    [xxxxx] Energy is hiring an Indirect Tax Manager for our Danish team based out of Aalborg and Copenhagen. Are you an experienced Tax professional with expert knowledge of indirect tax in an inte..
    • Økonom
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Aalborg

    Kan du sætte flueben ved de her fire punkter: Har du god forståelse for regnskabsdata og nemt ved at sætte dig ind i problemstillinger og forretningsgange og samtidig operationalisere det? .
    • Økonom
    • Aalborg
    Få mere info
  • Økonom (freelance) i Aalborg Øst

    Har du lyst til at være en central figur i arbejdet med budget, regnskab og økonomistyring, og har du blik for at tilrettelægge processer i det økonomiske årshjul, så er en stilling som økonomikons..
    • Økonom
    • Aalborg Øst
    Få mere info