SYGEPLEJERSKE SØGES TIL AFTENVAGT PÅ AFFEKTIVT SENGEAFSNIT N3,

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Om jobbet

På N3 varetager vi udredning og behandling af affektive sygdomme på hovedfunktionsniveau i Almenpsykiatrisk Afdeling, Brønderslev Psykiatriske Sygehus.
Vi har 17 behandlingspladser hvor målgruppen er personer med affektive lidelser, mani og depression, personer med angstlidelser og personer med personlighedsforstyrrelser og personer med belastningssymptomer med behov for indlæggelse. Aldersgruppen ligger gennemsnitligt i 30’erne og 40’erne. Det er et sengeafsnit med et stort flow.
ECT-afdelingen hører ind under N3, og der kan forekomme sygeplejeopgaver i tilknytning til denne behandlingsform.
Dine arbejdsopgaver vil være at tilrettelægge plejen og behandlingen i samarbejde med den enkelte patient. Du kommer til at fungere som kontaktperson og varetage sygeplejen for sædvanligvis 5-6 patienter.
Du deltager også i det tværfaglige samarbejde omkring patienterne, og det vil blandt andet være ved at understøtte samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere eks, hjemmeplejen og andre kommunale/regionale instanser samt inddragelse af pårørende.
Endvidere vil der være ad hoc forefaldende praktiske opgaver, som du kommer til at deltage i såvel som der vil forekomme daglige vejledningsopgaver for elever og studerende

Om dig:

Vi forventer at du er åben og imødekommende, gerne med psykiatrisk erfaring.
I kontakten med patienterne viser du en høj grad af respekt og medmenneskelighed, og
du har evnen til at anerkende og støtte de personlige ressourcer hos patienterne.
Du er tålmodig og rummelig samtidig med at du også er i stand til at arbejde målrettet med motivation under et pleje- og behandlingsforløb.
I forhold til opgaver og udvikling af sygeplejen er du forandringsparat, fleksibel og kreativ. Du har mod og evne til at reflektere over egne og kollegaers holdninger og handlinger, samt kan give og modtage kollegial respons.
Du er aktiv i forhold til at skabe et positivt og konstruktivt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:
  • Introduktionsprogram til nyt personale.
  • Fagligt udviklende arbejde.
  • Deltagelse i at præge læringsmiljø og sygepleje i afsnittet.
  • Faglig vejledning og supervision.


Om os:

Vi tilstræber en psykiatrisk sygepleje af en god faglig kvalitet, hvor plejen er orienteret mod en kognitiv tilgang til patienternes problemstillinger. Desuden lægger vi vægt på, at patienterne får mulighed at være med i planlægningen af behandlingen og plejen.
Der arbejdes generelt med patientens mestringsstrategier med henblik på at patienterne genvinder så meget af tidligere funktionsniveau som muligt blandt andet ved hjælp af PRO og Guidet Egen - Beslutning.
Der arbejdes systematisk med at inddrage pårørende og det professionelle netværk.
Behandling og pleje tilrettelægges individuelt – ud fra den enkelte patients behov, og sygeplejen er organiseret i kontaktpersonsystemet.
Vi har et godt tværfagligt arbejdsmiljø hvor vi bruger hinandens kompetencer i patienternes behandlingsforløb. Således er personalegruppen sammensat af sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter, læger, psykolog, ergoterapeut, fysioterapeut og socialrådgiver. Vi har endvidere en del elever og studerende tilknyttet afsnittet.
Du kommer til at blive at indgå i et erfaringsrigt team af kolleger, som arbejder fast i aftenvagt og kolleger, som arbejder dag/aften.

Vil du vide mere?

Tjek vores hjemmeside på

Link til regional karrieresite for sygeplejersker – her finder du også portrætter af vores sygeplejersker:

Det praktiske

Stillingen er en fast aftenvagt op til fuld tid med arbejdsweekend hv.4. weekend bortset fra sommerferien. Den er ledig til besættelse pr. 1.5.2023 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos ledende oversygeplejerske Irene H. Christensen,
tlf. 97 64 39 63

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Ansøgningsfrist: torsdag 22/3 - 2023 og ansættelsessamtaler vil finde sted løbende

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brønderslev
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du til nye udfordringer hver dag, så er en stilling som sygeplejerske på Geriatrisk Afdeling lige noget for dig.For os er det geriatriske speciale noget helt særligt. I plejen og behandlingen .
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brovst

    Sygeplejerske søges til Bostedet Brovst, området for socialpsykiatri Brænder du for at arbejde med sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende indsatser i forhold til mennesker med svære psykiske .
    • Sygeplejerske
    • Brovst
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Dit nye job, som Sygeplejerske ved Steno Diabetes Center Nordjylland? Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) er en del af et nationalt netværk af diabetescentre Danmark, der sammen skal arbe..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En stilling som afdelingslæge ved Geriatrisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. juli 2024 eller efter aftale.Aalborg Universitetshospital er affilieret Aalbor..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1
23. marts 2024 1