Bo- og Aktivitetstilbud Guldborgsund søger medarbejder til Aktivitetshuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Hvis du er kreativ, har gode formidlingsevner og kan lide at lære fra dig, så er det måske lige dig vi søger.

I vores Keramikværksted har vi fra 1. april 2023 en ledig stilling på i alt 36 timer, hvoraf de 30 timer er på værkstedet, og de sidste 6 timer er morgenvagter i tilhørende døgnboliger i organisationen.

Vi tilbyder:

Omdrejningspunktet i Keramikværkstedet er det kreative udtryk i enten keramik, billedkunst, silkemaling eller andre kreative udtryksformer, ligesom vi også bruger en stor del af vores tid på andre aktiviteter såsom bevægelse, madlavning, ture m.m.

Der er i øjeblikket tilknyttet 18 borgere til værkstedet og 3 personaler, men du er samtidig en del af hele aktivitetshuset, som rummer 60 borgere og 15 ansatte.

Borgerne kommer fra såvel Botilbud, som fra eget hjem. Borgerne har forskellige grader af udviklingshæmning eller andre kognitive udfordringer. Flere af borgerne har fysiske handicap, og der indgår en del personlig pleje og hygiejne i vores daglige opgaver.

Vi har fokus på den enkelte borger og dennes mulighed for at udvikle og udtrykke sig i livet, samt være en del af et fællesskab.

Vi forventer:

Vi ser gerne, at du har en relevant socialfaglig uddannelse samt har en positiv indstilling til dig selv, dine omgivelser og livet som helhed.

Du skal kunne favne de udfordringer du møder, og i samarbejde med andre kunne finde løsninger på de fleste. Det vil være et stort plus, hvis du har erfaring inden for de kreative områder, og at du har lyst til at kombinere de evner i dit arbejde.

Ansættelsesvilkår:

Efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 eller snarest derefter.

Mere information:
Gruppeleder Kurt Lejbølle, mail [email protected] eller mobil 2518 0228

Ansøgningsfrist: Den 19. marts 2023

Samtaler: Samtaler forventes afholdt onsdag den 22. marts fra kl. 11:00 til 13:00

Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e6151690)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Maribo

    Er du social- og sundhedshjælper, social og sundhedsassistent eller ufaglært med erfaring indenfor pleje og omsorg, så er det måske dig, vi søger!Sommerferien står for døren fra 1. maj frem til..
    • SOSU-assistent
    • Maribo
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Maribo

    Når du er klar, er vi klar! Vi søger lige nu to SSA'ere til vores plejecentre, udekørende teams samt til Team Vikar!Hvordan bliver dine arbejdsdage Borgernes hjem er din arbejdsplads, uanset .
    • SOSU-assistent
    • Maribo
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nakskov

    Vil du have en udfordrende og spændende arbejdsdag med et højt fagligt niveau, hvor du allerede fra dag ét kan være med til at udvikle og implementere nye og spændende tiltag, og arbejde med rehabi..
    • SOSU-assistent
    • Nakskov
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Rødby

    Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø? Brænder du for at gøre en forskel for andre? Er passioneret omkring dit fag, så kom med til syden.Vi søger en social- o..
    • SOSU-assistent
    • Rødby
    Få mere info