Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 14.03.2023
 • Ergoterapeut
 • Greve

Vikarstilling: Ergoterapeut i barselsvikariat

Greve Kommune, Vikar - Greve

Vi har brug for en ergoterapeut i et barselsvikariat, så udnyt muligheden for at blive en del af en velfungerende og sjov træningsenhed.

Du kommer til at samarbejde med de øvrige otte ergoterapeuter, 16 fysioterapeuter, de to ernæringsfaglige medarbejdere, sygeplejersken, psykologen og sundhedsservicesekretæren. Vi hører gerne hvilke faglige kvalifikationer, du kan byde ind med, da vi søger at fordele de ergoterapeutiske opgaver til den med størst interesse og bedste kvalifikationer. Vi har dog for øjeblikket særlig brug for dig til at indgå i teamet omkring borgere med følger efter neurologiske sygdomme og til borgere med komplekse problemstillinger. De fleste borgere trænes i et tæt tværfagligt samarbejde, så vi søger en ny medarbejder med teamånd, lyst til det tværfaglige samarbejde og som gerne er nytænkende og kreativ.

Greve Kommune har fokus på, at alle borgere mødes med en rehabiliterende tilgang og du skal kunne bidrage til, at borgerne oplever sammenhæng i deres genoptræningsforløb.

Vores mål er altid, at den enkelte borger opnår viden om og får redskaber til at kunne opfylde egne realistiske målsætninger for udførsel af ønskede aktiviteter, og vi går gerne utraditionelle veje for at lykkes med dette.

Vi tilbyder genoptræning og rehabilitering af borgerne i lyse rummelige lokaler i Træningsenheden og i borgernes eget hjem. Vi har et dynamisk miljø, hvor borgere og medarbejdere har mulighed for at udfordre og inspirere hinanden. Samarbejdsrelationer fastholdes og udvikles gennem respektfuld kommunikation, som derved sikrer kvalitet og sammenhæng i borgernes forløb.

Du skal trives i et miljø, hvor ansvar for egen arbejdsdag er i højsædet og hvor der er vide faglige rammer under hensyntagen til de evidensbaserede retningslinjer, vi alle følger.

Du skal kunne køre bil, da træning og andre aktiviteter ofte foregår rundt i kommunen.

Ansættelsen er fra 1/5-23 eller hurtigst derefter. Har du lyst til at hilse på, inden du søger, er du velkommen til at ringe til enhedsleder Benedicte - 43 97 34 15 eller 20 24 79 70 og få en aftale. Der påtænkes ansættelsessamtaler i uge 16.

Du aflønnes efter gældende overenskomsten og som standard i Greve Kommune skal du kunne fremvise straffeattest og børneattest.

Du bedes sende din ansøgning via linket ”Søg stillingen”
Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.

Lignende jobs

 • Hjælpetræner til en 4,5 årig pige med autisme

  Vi søger en hjælpetræner til vores 4,5 årige pige med autisme (to - tre gange om ugen i tidsrummet fra 13.00(14.00) - 16.00(17.00)med opstart hurtigst muligt)
  Vi træner efter Early Start Denver .
 • Ergoterapeut søges til TEAM Ambulant genoptræning, Rehabiliteringsområdet, [xxxxx]

  Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i Storkøbenhavn
 • Ergoterapeut søges til Højstruphave daghjem

  Pr. 1. maj 2023 Søger vi en ny kollega til Højstruphave`s Daghjem.

  Vi søger dig, der er uddannet social og sundhedsassistent. Der er tale om en fast stilling på 20-37 timer.

  I Daghjemmet har .
 • Ergoterapeut til Aktivitetscenter Østerbro

  Bliv en del af Aktivitetscenter Østerbro og vær med til at understøtte ældre i at bevare færdigheder og indgå i fællesskaber

  På centret vil du møde en masse ældre mennesker, som vil nyde at I sa..