Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Øvrige
 • Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Servicechef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Har du masser af visioner? Og et utrætteligt drive? Så er du måske vores nye Servicechef!


Vi søger en knivskarp Servicechef til vores team i Vest med arbejdssted på vores kontor i Vejle. Du får det overordnede ansvar for, at din afdeling når sine resultater, inklusive kundetilfredshed, budgetter og medarbejderengagement, og vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag med masser af udfordringer og spændende opgaver – på en arbejdsplads med en særlig kultur.

Canon leverer service globalt. Servicedriften i Danmark består af 5 teams: 3 onsite service teams (Øst, Vest, Production); et software team; og et backoffice team. Vi skal sammen sikre god service, som lovet, og vi har derfor et tæt samarbejde i de 5 teams, samt med vores samarbejdspartnere i både salg og logistik. Som ansvarlig for serviceteamet i vest vil du blive ansvarlig for ca. 20 engagerede teknikere.

Hvad tilbyder vi?


I Canon får du den støtte og opmuntring, som du behøver for at lykkes og udvikle - fra kolleger, der deler dine ambitioner. Vi vil investere i din faglige udvikling. Vores ledere vil give dig frihed til at prøve nye ting, og en kultur, hvor vi deler vores succeser og lærer af hinanden og vores fejl. Som Servicechef ved Canon skal du:

 • Nå dine forretningsmål
 • Pleje og udvikle kunderelationer
 • Sikre, at dit team fungerer optimalt
 • Udvikle dine medarbejdere og sikre, at de trives
 • Udarbejde og eksekvere en forretningsplan for dit område
 • Implementere de europæiske strategier i din forretningsplan
 • Opfylde ugentlige/månedlige KPI’er og benchmarks på flere områder.

Hvad forventer vi af dig?


 • Du er positiv og har en stærk vilje til at nå dine mål
 • Du er disciplineret og handler, før du bliver bedt om det
 • Du har visioner og er ikke bange for at gå imod strømmen
 • Du er målrettet og god til at sætte dig ind i kundernes behov
 • Du har erfaring fra lignende stilling – med overbevisende resultater
 • Du leder dig selv med ansvar og forstår din plads og rolle i alle situationer
 • Du er inkluderende, anerkendende og reflekterende som leder (se vores filosofi herunder).

Du vil behøve


Hos Canon har vi en kultur baseret på den japanske Kyosei-filosofi.

Det betyder, at vi lever og arbejder sammen for fælles bedste. Derfor er vi ALTID klar til at hjælpe en kollega. Vi har tid til hinanden og til at grine sammen – samtidig med, vi har benhårde performance-mål, vi skal nå. Vores hverdag er præget af en inkluderende feedback-kultur, hvor vi altid arbejder på at gøre hinanden og os selv bedre. Den filosofi skal du kunne se dig selv i.

Yderligere Information


Canon Danmark er en del af Canon Inc. Vi er en global virksomhed med et stort fokus på diversitet, inklusion og bæredygtighed – og det tager vi seriøst.

Det betyder blandt andet, at vi arbejder aktivt med at mindske vores CO2-udledning, at fremme mangfoldigheden blandt vores medarbejdere, og at vi har interne strukturer, der sikrer, at arbejdspladsen er et godt sted at være for alle.

Som medarbejder hos os får du rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt – det er faktisk et af vores bærende principper. Du får efteruddannelse og kurser, så du altid rykker dig fagligt. Og du har selvfølgelig lov til at prøve nye ting. Vi deler både hinandens succeser – og lærer af hinandens fejl.

Vi passer godt på vores medarbejdere. Derfor får du fleksibilitet i hverdagen og adgang til diverse personalegoder, f.eks. massage, fitnesscenter, kantineordning og rabatordninger.

Udover din løn består lønpakken af bonus, pension, helbredssikring, bilordning, pc, mobiltelefon og internetopkobling.

Canon beriger verden for mennesker og virksomheder. Vær med til at forme fremtiden hos verdens førende imaging-virksomhed, hvor vi lever og arbejder sammen for det fælles bedste.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Service Direktør Julie Olsson Blou på telefon 5382 1575.

Send din ansøgning ved at bruge funktionen her på siden senest den 19. april 2023. Vi vurderer de indkomne ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Alle ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset deres køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering, national og social oprindelse, politisk anskuelse, handicap, race, hudfarve og etnisk oprindelse.

Canon beriger livet og virksomhedernes aktiviteter på opsigtsvækkende nye måder. Du kan blive en del af os og være med til at forme fremtiden i en stærk, ambitiøs og respektfuld virksomhed. Sammen gør vi en forskel. Du kan forvente det exceptionelle og opnå noget ekstraordinært i en af verdens bedste imaging-virksomheder.

Living and working together for the common good.

Lignende jobs

 • FORPAGTER/-PAR ÅRØSUND BADEHOTEL, HADERSLEV - EN LILLE PERLE AF ET BADEHOTEL

  Fri kontakt
  Drømmer du om at drive dit eget hotel i smukke omgivelser, med storslået vandudsigt? Nu kan du blive forpagter og drive dit eget hotel, og få fri råderet over 15 værelser, køkken, 2 restauranter, bar samt banketfaciliteter.
 • Control programmer - Grindsted (Denmark)

  Fri kontakt
  Do you want to help achieve ambitious goals for WTT, which sells production solutions for the wood industry? For our customer WTT Service ApS, we are looking for an experienced PLC programmer. WTT is a project company which is a leader in wood impregnation.
 • Vi søger en arbejdende formand til [xxxxx] på Als og opland

  Elsker du at arbejde i det fri? Og har du lyst til et øget ledelsesansvar som driftslederens højre hånd? Så har du her mulighed for at lande et godt job!

  Da vores nuværende formand har valgt at .
 • BOWL'N'FUN OG RESTAURANT THE GRILL I KOLDING SØGER UDADVENDTE OG SERVICEMINDEDE MEDARBEJDERE

  Er du serviceminded, bliver du glad af at give folk en god oplevelse og kan lide at arbejde i et socialt ungt miljø hvor tingene går stærkt? Så er det muligvis dig vi leder efter.

  Vi garantere..

Lignende søgeresultater