Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Sælger
 • Vejle

Intern teknisk sælger til Armatec A/S i Vejle

Vejle

Vil du gerne arbejde med tekniske løsninger til industrien, hvor du gør brug af dine evner inden for projektstyring?

Trives du i en varieret hverdag med masser af kunde- og leverandørkontakt?

Kan du lide at optimere, strukturere og udvikle i din daglige opgaveløsning?

Så er denne stilling lige noget for dig!

Centrum Personale søger en intern teknisk sælger til Armatec A/S industriafdeling i Vejle. Du bliver et omdrejningspunkt i en virksomhed, som arbejder for at forblive kundernes foretrukne leverandør af bl.a. ventilløsninger. Armatec A/S arbejder med velkendte og anerkendte produkter af høj kvalitet inden for flowindustrien - og virksomheden vækster, så stillingen er en udvidelse af teamet.

Armatec A/S har både afdelinger i Glostrup og Vejle og er en del af en nordisk koncern med selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Du får din daglige gang på kontoret i Vejle sammen med professionelle og teknisk kompetente kolleger, der trives med en frisk, humoristisk og uformel tone. Armatecs medarbejdere har generelt en høj anciennitet, og du bliver en del af en virksomhed, hvor man fejrer sine succeser, holder sociale arrangementer og hvor du får adgang til flere personalegoder, herunder en god kantineordning, sundhedsforsikring mm.

Salg og support - med kunden i centrum

I denne stilling får du masser af kunde- og leverandørkontakt samt tæt samarbejde med både interne og eksterne kollegaer i hele landet. Din dagligdag bliver varieret med forskellige arbejdsopgaver såsom ordrebehandling, tilbudsgivning og opfølgning, teknisk support, kunderådgivning og forespørgsler til leverandører/producenter i ind- og udland.

Du har fokus på de bedste løsninger, på at komme i mål og på at yde teknisk support til kunder og kolleger. Du får mulighed for at optimere, strukturere og udvikle i din daglige opgaveløsning og hente sparring i din kontakt med fagligt kompetente kolleger i hele landet.

Du vil modtage en god oplæring i produktprogrammet, og i den sammenhæng kan du trække du på din tekniske kompetence og interesse.

Dine faglige kvalifikationer:

- Du har en teknisk uddannelse (fx som maskinmester eller lignende), eller du har på anden vis erfaring med ovennævnte opgaver.

- Du har kendskab til tekniske komponenter - gerne ventiler eller VVS.

- Du har gerne erfaring fra en salgsorganisation.

- Du anvender IT som et naturligt værktøj i dagligdagen og er gerne hjemmevant i Business Central (er dog ikke et krav).

- Du er flydende på dansk, samt taler og skriver engelsk.

Dine personlige egenskaber:

- Du er kundeorienteret, udadvendt og har en serviceminded indstilling.

- Du er ansvarsbevidst og selvstartende, og du arbejder godt med frihed under ansvar.

- Du er resultatorienteret og brænder for løsninger af høj teknisk karakter.

- Du trives i et team med god kommunikation og høj faglig sparring.

- Du arbejder struktureret, målrettet og trives med mange forskellige opgaver.

- Du er løsningsorienteret og arbejder med en forståelse for godt købmandskab.

Sådan søger du jobbet:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Tina Løwenstein Noesgaard på mail: [email protected]

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og afslutter rekrutteringsforløbet, når den rette medarbejder er fundet. Jobannoncen tages af nettet, når vi nærmer os en rekrutteringsløsning og følger således ikke en fast annonceringsperiode.
Få yderligere info og kontakt på Centrum Personale A/S's hjemmeside: klik her......
Faste stillinger og vikariater
– inden for mange brancher og på de fleste stillingsniveauer

Når du kigger efter et nyt job, tilbyder Centrum Personale flere muligheder; Vi rekrutterer til både faste stillinger, projektansættelser og vikariater. Hos os kan du finde mange stillingstyper og de fleste stillingsniveauer – fra et receptionistjob til en stilling som økonomichef.

Centrum Personale har 30 års erfaring inden for HR-, vikar- og rekrutteringsområdet. Vi udmærker os med solid viden på området, indblik i mange brancher og et bredt netværk.

Vi benytter vores egen emnebank aktivt, når vi løser opgaver for en lang række virksomheder. Da vi ikke annoncerer alle stillinger, er det en god ide at blive en del af emnebanken og hermed stå i første række til nye jobmuligheder.

Centrum Personales rekrutteringskonsulenter arbejder med et stort personligt engagement og lægger vægt på, at kunder og kandidater får en positiv oplevelse i mødet med Centrum Personale.
Læs mere på: www.centrum-personale.dk

Lignende jobs

 • Area Sales Consultant til Sydjylland og Fyn

  Kan du forestille dig at sælge verdens bedste arbejdsbeklædning og sikkerhedsfodtøj til vores MASCOT-forhandlere? Og har du lyst til at blive en del af et team af engagerede kolleger, der brænder f..
 • International project salesperson - Grindsted (Denmark)

  Fri kontakt
  Do you want to help achieve ambitious goals for WTT, which sells production solutions for the wood industry? For our customer WTT Service ApS, we are looking for an internationally experienced project salesperson. WTT is a project company which is a leader in wood impregnation.
 • International projektsælger - Grindsted

  Fri kontakt
  Vil du være med til at opnå ambitiøse mål for WTT der sælger produktionsløsninger til træindustrien? For vores kunde WTT Service ApS søger vi en international erfaren projektsælger. WTT er en projektvirksomhed som er førende indenfor træimprægnering.
 • Salgsmedarbejder, 8 timer pr. uge i Planning Studio Vejle

  Derfor er vi helt vilde med dig

  I vores nye Planning studio i shoppingcentret Bryggen i det centrale Vejle tilbyder vi kunderne personlig rådgivning, inspiration og kyndig vejledning om skrædde..