Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Kommunikationsmedarbejder
 • København V

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Konsulent med flair for data, kommunikation og at drive indsatser fra A-Z

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Dansk Industri, København V

Vil du med ind i maskinrummet og få indsigt i, hvordan vi arbejder med vores medlemsvirksomheder i Dansk Industri? Brænder du for at understøtte kolleger på tværs af en stor organisation med rådgivning, data, medlemsanalyser og formidling? Så har vi jobbet.

Hvad er relationsordningen?


Formålet med relationsordningen er at komme endnu tættere på vores medlemsvirksomheder. DI har mere end 100 relationsansvarlige dvs. medarbejdere fordelt på forskellige brancher. De relationsansvarliges primære opgave er systematisk at indsamle viden på tværs af DI om deres medlemsvirksomheder. Formålet er at identificere, hvor der er potentiale for at skabe større værdi for medlemmerne, end vi allerede gør ved at afdække medlemmernes behov og dermed sikre, at de gør brug af de mange relevante ydelser, udvalg og netværk, som vi har i DI.

Om os


Du bliver del af DI’s afdelingen, Relationsordningen, hvis opgave det er at understøtte DI’s mange dygtige relationsansvarlige. Vi er en lille og stærk afdeling, der består af en leder, en studentermedarbejder og support fra en sekretær – og dig.

Hvordan arbejder vi, og hvad skal du lykkes med?


Da vi er en lille afdeling løser vi mange opgaver i fællesskab. Samtidig har vi klare individuelle ansvarsområder, så vi sikrer os, at vi kommer struktureret i mål med vores leverancer. Du får bedst succes i rollen som konsulent, hvis du kan jonglere med følgende varierende arbejdsopgaver:

 • Rådgive 1:1 kolleger i forskellige fagområder i arbejdet med vores medlemsvirksomheder.
 • Onboarde kolleger i DI’s dataværktøjer i arbejdet med vores medlemmer.
 • Anvende data til at udarbejde forskelige typer af medlemsanalyser.
 • Drive diverse digitale og kommunikationsrettede aktiviteter i Relationsordningen.

Vores daglige opgaveløsning er præget af gensidig sparring, højt tempo og energiniveau.

Vi bor i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Om dig


Din uddannelsesmæssige baggrund kan eksempelvis være fra IT-universitetet, CBS eller statskundskab, og måske har du 1-2 års erfaring med dig i bagagen eksempelvis fra konsulent- og rådgivningsbranchen eller fra en stor organisation.

Endvidere er det vigtigt, at du

 • har en analystisk tilgang og kan omsætte data til konkrete indsatser
 • kan drive indsatser fra A-Z med mange involverede stakeholders
 • kan udarbejde præsentationer og mestrer digitale kommunikationsværktøjer
 • er tillidsskabende og motiveres af at arbejde med forskellige fagprofiler
 • formår at række proaktivt ud på tværs af fagligheder/niveauer og kan lide at varetage driftsopgaver.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte leder for Relationsordningen, Lise Lid Andersen på [email protected] / 4022 7903. Du sender din ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest den 2. juni. Vi gennemfører samtaler i juni med henblik på start i august.
Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.

Lignende jobs

 • Erfaren kommunikationsrådgiver til strategisk kommunikation og events

  Fri kontakt
  Er du en erfaren, dygtig og kreativ kommunikatør, der både kan rådgive og selv omforme komplicerede dagsordener til klar kommunikation? Kan du styre projekter hele vejen i mål? Og kan du skabe fede oplevelser og events, hvor du både er mastermind og lavpraktiker?
 • DI i Aarhus søger student til kommunikation og erhvervsudvikling

  Fri kontakt
  Har du flair for kommunikation, SoMe og formidling? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
 • Juridisk redaktør

  Fri kontakt
  Motiveres du af at skabe indhold og resultater? Er du god til skabe samarbejdsrelationer? Så er stillingen som juridisk redaktør måske noget for dig. Om os | Bliv en del af udviklingen. Nu er det helt rigtige tidspunkt at blive en del af Karnov Group!
 • Kommunikationskonsulent

  Kunne du tænke dig at arbejde med et af Danmarks største byggeprojekter i en virksomhed, der har en klar samfundsagenda om at sikre grønne kollektive transportløsninger i Hovedstaden? Vil du være d..

Lignende søgeresultater