Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 10.05.2023
 • Tandlæge
 • Greve

Specialtandlæge i ortodonti til Greve Kommunes Tandpleje

Greve Kommune, Greve

Tandreguleringen ledes af vores erfarne, fuldtidsansatte specialtandlæge. Teamet på vores tandregulering er normeret til 1,6 tandplejer og 5,2 klinikassistenter. Du vil møde dygtige og rutinerede medarbejdere, der brænder for ortodonti, og er opsøgende på at udvikle sig inden for området. Vi arbejder med en stor grad af uddelegering og selvstændigt arbejde under supervision fra specialtandlægen. Der er fokus på løbende faglig oplæring/efteruddannelse og sparring for hele teamet samt stor grad af medinddragelse og medindflydelse på løsning af arbejdsopgaverne.

Tandplejen i Greve Kommune varetager tandsundhed for ca. 12.000 børn og unge samt ca. 100 specialtandplejepatienter. Tandreguleringen er en del af Greve Kommunes Tandpleje, der er samlet i et nyere klinikhus, centralt beliggende i Greve. Klinikhuset består af 16 tandklinikker heraf 5 klinikker i vores tandreguleringsafdeling. Vi er i alt 35 medarbejdere.
Tandreguleringen og caries-afdelingen arbejder tæt sammen omkring ortodontien understøttet af faglig sparring og et godt arbejdsfællesskab. Det er vores fælles ambition, at ortodontisk visitation og behandling sker rettidigt.

I Greve Kommunes Tandpleje har vi fokus på trivsel og på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. I Tandplejen løses opgaver i høj kvalitet altid med borgeren i centrum. I medarbejdergruppen arbejder vi løbende med inddragelse og med at styrke sammenhold og arbejdsglæde. Du vil indgå i faglig sparring på tværs af faggrupper og opleve at medarbejderne er dygtige, veluddannede og interesserede i ortodonti.

Vi søger en ambitiøs og dygtig specialtandlæge, der ønsker at bidrage til udvikling og høj kvalitet i vores tandregulering. Du vil indgå i tæt samarbejde med vores specialtandlæge. Sammen vil I fortsætte det gode og tætte samarbejde med overtandlægen om at sikre den vigtige opgaveløsning, der ligger i vores tandregulering. Vi arbejder med gensidig tillid og stor respekt for hinandens faglighed og vi ønsker, at du skal indgå i dette samarbejde. Du vil få mulighed for at præge udviklingen og fremtiden i vores tandregulering.

Vi arbejder med journalsystemet SolteqTand samt røntgenprogrammet Romexis, og vi forventer at påbegynde at arbejde med 3shape TRIOS 5 scanner i sommeren 2023.

Stillingen er en 2 dages stilling, ugedage fastlægges sammen. Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte overtandlæge Marie Korsholm på mail [email protected] eller tlf. 43 97 91 91, eller specialtandlæge Henriette Vedtofte [email protected] tlf. 43 97 33 33. Du er også meget velkommen til at aflægge os et besøg.

Ansøgningsfrist 6. juni 2023, vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 24.
Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.

Lignende jobs

 • Vikarstilling: Tandlægestilling, barselsvikariat, fuldtid Greve Kommunes Tandpleje

  Fri kontakt
  I Tandplejen er vi 35 engagerede medarbejdere, heraf 5 tandlæger, 1 specialtandlæge og 1 overtandlæge. Vi varetager tandsundheden for ca. 12.000 børn og unge, samt ca. 100 specialtandplejepatienter.
 • Tandlæge med stærk faglighed og lyst til at skabe unikke patientoplevelser

  Vi oplever fortsat tilgang af patienter til vores stærke setup af ambitiøse og dygtige tandlæger og specialister. Vi er derfor altid på udkik efter nye kolleger som dig, der står sikkert i din fagl..
 • Vikarstilling: Tandlæge til barselsvikariat i omsorgs-, special- og socialtandplejen

  Har du lyst til et karriereskifte efter sommerferien, hvor du får mulighed for at gøre en reel forskel for de københavnere, der har allermest brug for dine tandlægefaglige og menneskelige kompetenc..
 • Specialtandlæge søges til fast stilling Gladsaxe Kommunale Tandpleje

  Gladsaxe Kommunale Tandpleje søger en specialtandlæge i ortodonti til fast stilling 1. september eller snarest herefter.

  Arbejdstiden, 2,5 dag pr uge, er fordelt på 3 dage, onsdag, torsdag og fr..