Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 15.05.2023
 • Kommunikationsmedarbejder
 • København V

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Bliv kommunikationspraktikant hos DI Life Science

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Dansk Industri, Praktik - København V

Drømmer du om at arbejde med strategisk kommunikation, sociale medier og politiske events?

Vil du være med til at vise, hvordan life science branchen bidrager med forebyggelse, effektiv behandling og smarte digitale løsninger til patienterne gennem skarpe tekster, kampagner og politisk interessevaretagelse?

I DI Life Science – som er en del af Dansk Industri – har vi masser af gode historier, der venter på at blive fortalt. Vi vil synliggøre, hvordan vores medlemmer giver danskerne – og resten af verden – flere sunde leveår. Målet er at inspirere og påvirke politiske beslutningstagere og interessenter i regioner og kommuner samt vise værdien af life science til den brede befolkning.

Til det søger vi en praktikant, der sammen med vores kommunikationsansvarlige og resten af sekretariatet vil være med til at drive kampagne- og kommunikationsaktiviteter i tæt samarbejde med vores medlemsvirksomheder og øvrige stakeholders.

Om jobbet


Som praktikant i DI Life Science får du mulighed for personlig og professionel udvikling i et sundheds- og erhvervspolitisk fællesskab fyldt med inspirerende medlemmer, der hver dag arbejder for at udvikle og levere endnu bedre sundhedsydelser til patienterne. Du får også 6 dygtige kolleger, der løber stærkt for at sikre bedre og mere offentlig-privat samarbejde om sundhed.

Arbejdsopgaverne er:

 • Give historier om branchen liv på sociale medier, i pressen og på events.
 • Kampagneplanlægning fra første idé til færdigt produkt.
 • Projektledelse af sundhedspolitiske events.
 • Kommunikation med medlemmer og andre eksterne interessenter gennem bl.a. nyhedsbreve.
 • Hjælp til politisk interessevaretagelse og andre ad hoc opgaver.

Vi tilrettelægger praktikforløbet ud fra ovennævnte opgaver og dine egne kompetencer og interesser. Det er vigtigt for os, at din praktik i DI Life Science bliver lærerig, sjov og en god oplevelse af at kunne prøve viden og redskaber af i praksis.

Praktikken vil være en fuldtidspraktik i 5 måneder med start 1. september 2022. Vi er naturligvis fleksible med hensyn til dit studie, opgaver og eksamen undervejs.

Om dig

 • Du er en skarp kommunikatør – og skriver klare, fængende tekster.
 • Du er i gang med en videregående uddannelse med fokus på kommunikation og/ eller politik.
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret og er ikke bleg for at række ud til resten af DI-huset for at få hjælp til konkrete problemstillinger.
 • Du interesserer dig for politik og samfundsforhold.
 • Du drømmer om at udleve din indre projektleder.
 • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med kommunikation og kender lidt til sundhedsområdet.

Lidt mere om DI Life Science


Vi er Danmarks største life science fællesskab med knap 300 medlemmer, der arbejder i life science industrien. Vi brænder for at skabe de bedste rammer for vores medlemsvirksomheder inden for den samlede life science-industri i Danmark. Det gælder lige fra biotek, lægemidler, velfærdsteknologi, diagnostisk udstyr, healthtech og medicinsk udstyr. Læs mere her.

Du er også velkommen til at kontakte chef for DI Life Science Peder Søgaard-Pedersen med spørgsmål til stillingen på tlf. 21286755.

Ansøgningsfristen er 2. juni 2023.
Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.

Lignende jobs

 • Erfaren kommunikationsrådgiver til strategisk kommunikation og events

  Fri kontakt
  Er du en erfaren, dygtig og kreativ kommunikatør, der både kan rådgive og selv omforme komplicerede dagsordener til klar kommunikation? Kan du styre projekter hele vejen i mål? Og kan du skabe fede oplevelser og events, hvor du både er mastermind og lavpraktiker?
 • DI i Aarhus søger student til kommunikation og erhvervsudvikling

  Fri kontakt
  Har du flair for kommunikation, SoMe og formidling? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
 • Juridisk redaktør

  Fri kontakt
  Motiveres du af at skabe indhold og resultater? Er du god til skabe samarbejdsrelationer? Så er stillingen som juridisk redaktør måske noget for dig. Om os | Bliv en del af udviklingen. Nu er det helt rigtige tidspunkt at blive en del af Karnov Group!
 • Kommunikationskonsulent

  Kunne du tænke dig at arbejde med et af Danmarks største byggeprojekter i en virksomhed, der har en klar samfundsagenda om at sikre grønne kollektive transportløsninger i Hovedstaden? Vil du være d..

Lignende søgeresultater