Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 15.05.2023
 • Psykolog
 • Greve

Vær med til at tænke ud af boksen som psykolog i PPR Greve

Greve Kommune, Greve

I den forbindelse søger vi nye kollegaer til at træde ind i en psykologgruppe af fagligt engagerede psykologer med et godt sammenhold i en PPR med fokus på faglig udvikling både fælles og individuelt. I 2023 er der bl.a. planlagt fælles ekstern supervision for hele psykologgruppen ved Jørn Nielsen og Lone Hygum samt fælles specialistuddannelse i pædagogisk psykologi. Psykologgruppen er en blanding af meget erfarne PPR-psykologer samt mere nyuddannede psykologer, og vi ser frem til at tage imod nye kollegaer, der kan være med til at bringe nye ideer ind i huset og hjælpe os med at se på vores egen praksis med andre øjne.

PPR i Greve er en arbejdsplads, hvor vi sætter en ære i det pædagogiske psykologiske arbejde, og hvor vi løbende indgår i processer og samarbejder med de voksne, der er tættest på børnene. Det gør vi sammen med andre dygtige fagligheder både internt og eksternt fra PPR. I Greve bestræber vi os også på at kunne lave en opgavesammensætning, der giver mulighed for at få et arbejdsliv i PPR til at kunne passe ind i din job-, familie- og livssituation. Vi søger derfor en psykolog til fastansættelse på 37 timer om ugen. Derudover søger vi to psykologer til barselsvikariater på 37 timer om ugen, og ansættelserne udløber, når barslerne er afsluttede.

Som psykolog i PPR i Greve skal du være indstillet på at indgå i såvel tværfaglige som selvstændige opgaver, og der vil være mulighed for både at indgå i opgaver på almen- og specialområdet samt på 0-6 års området og skoleområdet. Udover de traditionelle PPR kerneopgaver varetager nogle psykologer også lettere behandlingsopgaver såsom cool kids og chilled, og vi står overfor nye opgaver indenfor lettere behandling. Erfaring og interesse for PPR eller lettere behandlingsopgaver vil være en fordel, men har du andre relevante erfaringer, hører vi også gerne fra dig.

Vi håber at se din ansøgning, hvis du er på udkik efter:

 • Høj faglighed i en erfaren, nysgerrig og engageret gruppe af psykologer.
 • Konstruktivt tværfagligt samarbejde både internt i PPR og eksternt i kommunen.
 • Et børne- og forandringssyn, som hviler på en systemisk forståelse og tilgang.
 • En arbejdsplads hvor udvikling, nye metoder og innovative tanker er i højsædet.
 • Kollegaer, som man altid kan række ud til og som vil række ud til dig for sparring og inspiration.
 • Kompetenceudvikling i form af mentorordning, kurser, supervision ifm. autorisation og specialistuddannelse samt løbende sparring med nærmeste leder, som er psykolog
 • En arbejdsplads, hvor vi også er optagede af, at arbejdet skal kunne kombineres med medarbejdernes livs- og familiesituation.
 • En arbejdsplads, hvor man har mulighed for at tage del i monofaglige, tværfaglige og sociale sammenhænge, hvor vi bl.a. holder hyggelige fredagsbarer, påskefrokoster, sommerfester mm.

Vi er på udkik efter en kollega, hvor vi oplever:

 • Høj motivation for arbejdet med at bidrage til trivsel, læring og udvikling hos børn, unge og de voksne omkring dem.
 • At du vægter og forstår betydningen af at se relationer og kontekster som væsentlige faktorer i forståelse af barnet og det, barnet fortæller sin omverden.
 • At du står godt i din faglighed og forstår at anvende den til at formidle, inspirere og inddrage andre i deres arbejde omkring barnet/den unge.
 • At du kan navigere i flere positioner og dermed både kan møde samarbejdspartnere som ekspert på dit område samt som nysgerrig facilitator af samtaler og møder.
 • At du bidrager til - og drager nytte af - et godt kollegialt samarbejde både internt og eksternt.
 • At du står stærkt ift. relations- og kommunikationskompetencer samt selvstændigt kan tilrettelægge dine opgaver.

Vi er en PPR med ca. 70 medarbejdere, hvis arbejde er baseret på tværfagligt samarbejde både internt og eksternt, høj faglighed, tidlige forebyggende indsatser og et systemisk blik på børn og unge med vægt på relationer og kontekst.

PPR er en selvstændig enhed i Center for Børn og Familie. Vi samarbejder med skoler og dagtilbud samt specialtilbud for børn og unge i alderen 0-18 år. Vi har et tæt samarbejde med Sundhedsplejen, Familierådgivningen, Greve Familiecenter samt Udviklingscenter Greve.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i PPR, Trine Bornhøft på tlf. 29 33 99 70 eller Tillidsrepræsentant for psykologerne, Maria Stenberg på tlf. 40 27 93 87. Du er også velkommen til at ringe og lave en aftale om at komme forbi og få en kop kaffe og en snak, for at få et indblik i, hvad PPR Greve er for en arbejdsplads.

Der afholdes løbende samtaler, men du kan senest sende din ansøgning d. 9.6.23 kl. 20.00. Til samtalen vil der bl.a. være en forventning om, at du også medbringer en case, som vi kan tale ud fra.

Vi gør opmærksom på, at Greve Kommune indhenter børne- og straffeattest ved ansættelsen.

 • Jobstart 1. august 2023 eller snarest derefter

Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.

Lignende jobs

 • Psykologi-studerende søges til erfarent psykologteam

  Psykologi-studerende søges til erfarent psykologteam
  Er du fagligt nysgerrig, og vil du bringe din teoretiske viden i spil ved at bruge den i praksis? Har du lyst til at udfordre dig selv..
 • Psykoterapeut (MPF)

  Psykolog søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
 • Psykolog til Familie- og Ungerådgivningen

  Familie- og Ungerådgivningen på Frederiksberg søger psykolog til ansættelse på fuld tid pr. 1 august 2023.

  Familie- og Ungerådgivningen er en afdeling i Fællesrådgivningen for Børn og Unge som .
 • PPR psykolog

  Da en af vores gode kollegaer går på pension, søger vi en ny kollega, der har lyst til at være en del af Fællesrådgivningen for Børn og Unge på Frederiksberg.

  PPR er en del af Fællesrådgivningen..