Konsulent til freelanceområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Konsulent til freelanceområdet


Hvad bør man vide, før man går freelance? Hvordan er freelancernes rettigheder, og hvilke ændringer bør HK Privat kæmpe for? Hvad kan løses ved kollektive aftaler, hvad kræver nationale lovændringer, og hvad fordrer løsninger på EU-plan?

HK Privat organiserer freelancere/soloselvstændige inden for HK’s faglige område og arbejder målrettet med at være en relevant faglig organisation – også når arbejdet kommer i form af opgaver på faktura. Vi søger en konsulent til en række opgaver inden for freelanceområdet til tiltrædelse snarest.

Din forgænger i stillingen har fået en ny rolle i organisationen og bliver din faglige leder, så vi sikrer, at du får en grundig overlevering af området og får løbende sparring i dit arbejde på et område, hvor HK Privat er helt i front i fagbevægelsen. Du kan danne dig et overblik over HK Privats tilbud til medlemmerne i onlinekursusform eller ved at besøge

Dine opgaver

Som konsulent på freelanceområdet spænder du over

  • At rådgive rådgiverne ude i HK’s afdelinger, når de får freelancerelaterede spørgsmål og har brug for sparring
  • At formidle viden om det at arbejde som freelancer til medlemmerne dels i form af kurser/webinarer/onlinekurser, dels på sitet freelancer.dk med tilhørende facebookside
  • At afprøve rammerne for den nye ret til kollektive forhandlinger for visse grupper af soloselvstændige som defineret i EU’s nye konkurrenceretlige retningslinjer
  • At varetage de politiske interesser på område både internt i HK og i Fagbevægelsens Hovedorganisation samt over for Christiansborg i samarbejde med din leder.

Forventninger til hinanden

Det er en klar fordel at have erfaring fra en politisk ledet organisation og erfaring med rådgivning af freelancere/solo-selvstændige er afgørende.

Du skal kunne arbejde selvstændigt inden for definerede rammer og trives med de meget forskelligartede opgaver i jobbet og være klar til at håndtere alt fra det politiske notat over den politiske leder til undervisning af unge dimittender, der overvejer at gå freelance.

Til gengæld lover vi at tage godt imod dig. Som ansat i Danmarks andenstørste fagforening bliver du en del af et stort hus med gode løn- og arbejdsforhold. I det daglige har vi fokus på tæt kollegaskab med gode sociale holdepunkter i en organisation og en tid, hvor medarbejderne både har mange møder ude i byen og indimellem arbejder hjemmefra.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer pr. uge inkl. pauser, og arbejdstiden placeres fleksibelt i forhold til opgaveporteføljen. Stillingen er på fast fleksibel tid, hvilket indebærer, at der må påregnes aften- og weekendarbejde. Lønnen fastsættes i henhold til overenskomst mellem OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben) og HK Forbundet. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår og en stor grad af fleksibilitet i planlægningen af dine arbejdsopgaver.

Tiltrædelse

Snarest muligt og senest 1. august 2023.

Ansættelsessted

HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte leder af HK Freelancer Kirstine Baloti på 2725 8033.

Ansøgningsfristen er 12. juni 2023 kl. 10. Vi forventer at holde samtaler den 21. juni 2023.

Ansøg ved at sende din motiverede ansøgning og cv ved at klikke 'ANSØG' nedenfor.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, race, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

----------------------------------------------------

HK Privat er den største sektor i HK med sine 97.000 medlemmer. Vi er fagforeningen for privatansatte HK’ere som fx administrative medarbejdere, laboranter, freelancere, IT-medarbejdere, grafikere og tandklinikassistenter. Sektorens omkring 70 medarbejdere forhandler overenskomster, rådgiver medlemmerne juridisk og fagligt og arbejder for at forbedre medlemmernes arbejdsmiljø og kompetencer.

Læs mere på


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores transfer pricing-afdeling.
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i Frederiksberg

    Hvad nu hvis vi fortæller dig, at du bliver konsulent hos en af Danmarks førende vikar- og rekrutteringspartnere, som historisk har hjulpet et utal af de største virksomheder i Danmark og i verden?.
    • Konsulent
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info