Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Softwareudvikler
 • Svendborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

PLC Programmør til Automationsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Vil du være programmør i en virksomhed med masser af udfordringer og mulighed for at arbejde med nytænkende automationsløsninger? Vil du udvikle mange forskellige typer af maskiner, så ...

Lignende jobs

 • Backend Developer til Ecreo

  For vores kunde, Ecreo, leder vi efter en backend udvikler og frem for alt en god kollega, som trives i et stærkt fællesskab med fokus på design og udvikling af løsninger indenfor e-handel og onlin..
 • C# Softwareudvikler til FTZ

  Til vores kunde FTZ søger vi endnu en dedikeret C# Softwareudvikler.

  FTZ har fuld gang i digitalisering på alle niveauer i forretningen, og der er mange spændende opgaver/projekter på deres roa..
 • Senior Software Engineer til A2i Systems

  Are you looking for a position as a System Engineer where your technical skills, know-how and craftmanship in software engineering, will be challenged to the max? Then A2i has the job for you!
  .
 • IT Infrastructure Specialist til Automation Lab

  For vores kunde, Automation Lab, som går forrest i nytænkende løsninger indenfor grøn teknologi og Power-to-X i automationsbranchen, søger vi en skarp IT Infrastructure Specialist.

  Automation .

Lignende søgeresultater