Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bager
  • Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Faglært bager søges til stort bageri i Haderslev, Aabenraa eller Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Gode og dygtige kollegaer haves. Stolt bager søges til stærkt fællesskab for vores samarbejdspartner i Haderslev, Aabenraa eller Viborg!

Det får du:

  • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og ordnede forhold
  • Et alsidigt job
  • Gode udviklingsmuligheder i en stor organisation
  • Løn efter kvalifikationer med pensionsordning

Dine arbejdsopgaver:

Dine primære arbejdsopgaver vil være at fremstille vores sortiment af brød og wienerbrød, samt en lang række af vores andre produkter - selvfølgelig i tæt samarbejde med fagligt kompetente kollegaer i et passioneret og inkluderende miljø.

Vi har et dygtigt salgsteam, der sikrer, at bageriets gæster får den bedste serviceoplevelse i vores butikker, mens som bager har du ansvaret for, at smagsoplevelsen er i helt top. Sammen med resten af vores passionerede bagerteam, har du en helt afgørende rolle i, at vi hver dag leverer rustikt og raffineret bagværk, der er bagt med hjertet og forankret i stolte danske håndværkstraditioner.

Vi forventer, du er uddannet bager eller har praktisk erfaring med bagerhåndværket. Og så skal du være god til at bevare overblikket og håndtere en til tider hektisk hverdag.

Din arbejdstid:

Din arbejdsuge er på 37 timer, en ugentlig fridag og fri hver anden weekend. Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge mellem 03.00-10.30.

Er du interesseret i ovenstående, ansøg da allerede i dag!

Lignende jobs

Lignende søgeresultater