Praktikant inden for VVS, Energi og indeklima til efteråret 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Århus C

Vil du styrke din faglighed og klædes på til livet som rådgivende ingeniør?


Hos LB CONSULT - Norconsult gør vi en stor dyd ud af at uddanne den næste generation af ingeniører. Vi tilbyder høj grad af ansvar og udfordringer, og hos os er du garanteret et alsidigt indblik i hverdagen som VVS-ingeniør.

Vores tidligere praktikant, Laura, siger det egentlig meget godt:

”Det er virkelig lærerigt at være i praktik hos LB CONSULT. Jeg har ansvar for egne projekter og er også med i de helt store projekter, hvor der bliver arbejdet på kryds og tværs blandt faglighederne. Det er især spændende at afprøve det, jeg har lært på studiet, i praksis.”

Skal du også prøve kræfter med en studiepraktik hos os? Gør som Laura og send en ansøgning til os. Vi tilbyder en spændende og lærerig praktikplads for ingeniørstuderende inden for VVS, energi og indeklima til vores kontor i Aarhus C i efterårssemestret 2023.

Vi tilbyder høj grad af ansvar og udfordringer, og hos os er du garanteret et alsidigt indblik i hverdagen som rådgivende ingeniør. Du får egne arbejdsopgaver, kommer helt tæt på byggeprojekterne og bliver en del af vores faglige og sociale fællesskab.

Vi vægter højt, at du som praktikant indgår på lige fod med dine øvrige kollegaer – både fagligt og socialt. Vi afholder løbende sociale arrangementer, som du selvfølgelig er inviteret med til, f.eks. studietur, sportsarrangementer, fredagsbar, brætspilsaften og julefrokost. Derudover tilbyder vi fri frokost, kaffe/the, frugtordning og fælles morgenmad hver fredag.

Det er vigtigt for os, at din faglighed er velfunderet. Som praktikant hos os får du meget ansvar, og derfor er det vigtigt, at du er tilpas i rollen og sikker i din faglighed. Du får tilknyttet en praktikansvarlig, som er klar til at støtte og følge dig gennem hele dit praktikforløb. Ligeledes indgår du i en faggruppe med 9 VVS-Ingeniører, som du altid kan sparre med.

Dine opgaver som praktikant er bl.a.


 • Projektering af VVS, ventilation og afløb i bl.a. nybyggeri og renovering
 • Projektering og dimensionering af kloak og LAR
 • Deltagelse i energi og indeklimaberegninger med bl.a. BE18 og BSim
 • Mulighed for erfaring med bæredygtighedsberegninger som f.eks. LCA og DGNB
 • Samarbejde på tværs af faggrupper, kunder, arkitekter, entreprenører og bygherre
 • Tilsyn og byggepladsbesøg

Hos LB CONSULT er ambitionen, at alle hver dag går glade på arbejde – og glade hjem igen. Det er essensen af trivsel for os.

Vi tror på, at din arbejdsglæde udspringer af muligheder for udvikling. Samtidig ved vi, at du vokser, når arbejdsmiljøet er trygt, motiverende og præget af anerkendelse. Hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab, der både inviterer til faglig og personlig udvikling, og hvor vi passer på hinanden.

Du kan læse meget mere om livet som praktikant her: https://www.lb-consult.dk/praktikant/

Vil du klædes på til livet som rådgivende ingeniør?


Kunne du tænke dig et praktikforløb hos LB CONSULT? Så starter du her med at udfylde dine oplysninger og sende os dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller os, hvorfor du gerne vil i praktik hos os.

Vi afholder løbende samtaler og lukker annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål så tag endelig fat i kommunikationsansvarlig Emilie Bach Pedersen på mail [email protected] eller tlf. 21477561.

LB CONSULT - NORCONSULT A/S – PERSONLIG RÅDGIVNING MED HØJ FAGLIGHED

LB CONSULT - Norconsult tilbyder ingeniørrådgivning og bygherrerådgivning med høj faglighed og personlig rådgivning forankret i en dyb forståelse af kundernes behov. Vi vil være bygherrernes foretrukne bygherrerådgivere og ingeniører. Derfor arbejder vi med en målrettet udvikling og udvidelse af vores faglige kompetencer. Den løbende styrkelse af vores faglige formåen skal gå hånd i hånd med udviklingen af LB CONSULT - Norconsult som attraktiv arbejdsplads.

Hos os vil du opleve en uformel tone, korte kommandoveje og overskud. Vi sidder på kontorer i Aarhus C, Kolding og Grenaa, og vores hold består af konstruktions- og VVS-ingeniører, elinstallatører, bygningskonstruktører, DGNB- og bæredygtighedskonsulenter og bygherrerådgivere. Derudover har vi certificerede statikere til KK2 og certificerede brandrådgivere til BK2. Siden 2023 er vi blevet en del af Norcsonult, som er en af Skandinaviens førende tværfaglige rådgiver.

Det, der driver os hver dag, er troen på, at vi med vores faglighed, erfaring og ambitioner kan tilbyde kunderne løsninger, der overstiger deres forventninger. Vores arbejdsglæde næres af at hjælpe kunderne med at realisere deres visioner og drømme via gennemtænkt, personlig rådgivning. Vi bliver med andre ord motiverede af at skabe optimale bygninger, der giver vores kunder merværdi for pengene.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Blikkenslager
 • Århus C

Lignende jobs

 • Blikkenslager i Århus

  Vi søger nye medarbejdere til kloakarbejde Er du uddannet kloakmester, rørlægger eller har kloak trin 1 og 2? Og har du lyst og mod på at prøve en af landets bedste arbejdspladser, der tilbyd..
  • Blikkenslager
  • Århus
  Få mere info
 • Blikkenslager i Brabrand

  Sådan kan rammerne bedst beskrives hos DAI i Brabrand. Her får du på din ene side Henrik Huus som fagchef med mere end 30 år i branchen og Kåre Tinning, som er klar på at udvikle dig i rollen som G..
  • Blikkenslager
  • Brabrand
  Få mere info
 • Blikkenslager i Risskov

  Søger du nye udfordringer, og vil du være vores nye kollega?Søger du nye udfordringer, og vil du være vores nye kollega?Vi får flere og flere opgaver i hus. Derfor søger vi VVS-montører til spj..
  • Blikkenslager
  • Risskov
  Få mere info
 • Blikkenslager i Risskov

  Vi har mange store projekter som starter op i og omkring Århus. Og vi søger derfor flere gode og dygtige kollegaer.Du bliver en del af et dygtigt team og får den bedste arbejdsplads hvor vore pro..
  • Blikkenslager
  • Risskov
  Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3
22. marts 2024 3
21. marts 2024 3
20. marts 2024 3