Tavle- og el montør til automationsanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Spjald

Tavle- og el montør til automationsanlæg

For vores samarbejdspartner i Bjerringbro, søger vi en tavle- og el montør. Virksomheden har mange spændende projekter i ordre/pipeline og har brug for en dygtig el-montør til at arbejde med automatiseringsløsninger og industrianlæg. Du brænder for være med til at udvikle high-end teknisk produktions- og procesudstyr. Din stilling vil som udgangspunkt være på virksomheden i Bjerring ved Bjerringbro. Du får en alsidig rolle i elafdelingen og bred berøringsflade internt i organisationen, samt eksternt dialog med kunder.

OM JOBBET

Du vil indgå i et team af 7 kollegaer i elafdelingen, der arbejder med industrielle vaskeanlæg, testanlæg, specialmaskiner og automatiseringsløsninger, hvor kunderne tæller nogle de største industrivirksomheder i Danmark og på nærmarkederne. Virksomhedens projekter er af forskellig kompleksitet mht. teknologi og størrelse og du kommer til at arbejde med projekter der spænder fra enkle opgaver til større anlæg med flere PLC systemer, robotter, servo systemer og vision m.m.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

• Tavle byg på vores el værksted i Bjerring i vores nyere el-værksted.
• Kabling af procesanlæg med PLC og robot
• Indkøring og test sammen med programmør i Bjerring - FAT
• Indkøring, opstilling og test hos kunden i Danmark og udlandet – SAT (ikke mange dage om året)

DIN PROFIL

Du har erfaring med maskinanlæg hvor vi bygger hovedsagelig med Siemens og Allen Bradley PLC systemer. Du har et godt overblik, er struktureret og kan arbejde selvstændigt og er villig til at lære nyt. Desuden har du en god teknisk forståelse og kommunikerer på dansk og engelsk og gerne tysk, så du kan begå dig hos vores kunder (dog ikke et krav). Du har en relevant teknisk baggrund - vigtigst er, at du kan tænke ud af boksen, er løsningsorienteret og struktureret og har øje for detaljen.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER DIG

Virksomheden tilbyder dig en spændende stilling i en dynamisk virksomhed med store udviklingsmuligheder og meget spændende faglige udfordringer. Virksomheden har en uformel omgangstone og gør det ypperste for at skabe de bedste rammer for din udvikling både personlig og fagligt.

• Mulighed for at arbejde sammen med nogle af de største industrivirksomheder i Danmark og på nærmarkederne
• Spændende projekter og mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier
• Karrieremuligheder
• Frihed under ansvar og løn efter kvalifikationer samt pension- og sundhedssikring

OM VIRKSOMHEDEN

Med en kundeorienteret tilgang – Creating Solutions Together – og afsæt i meget stærk faglighed har virksomheden siden 1988 hjulpet virksomheder med at styrke deres konkurrencekraft gennem levering af driftssikre og servicevenlige high-end løsninger inden for industrielle vaskeanlæg, testanlæg, specialmaskiner og automatisering med robotter. Kunderne tæller de største industrielle virksomheder i Danmark og på nærmarkederne. Med ca. 40 ansatte er alle kompetencer samlet under et tag i Bjerringbro, hvor investering i nyt produktionsudstyr og konsolidering af produktions- og administrationsfaciliteterne har skabt platformen for fremtidig vækst. Med dette som udgangspunkt er ambitionen at udnytte vækstpotentialet internationalt/nationalt og løfte virksomheden til et endnu højere niveau gennem et nyt digitalt univers til branding/marketing, udbygning af salgskanaler/markeder og et styrket værditilbud.

ANSØGNING OG KONTAKT

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Rosenlund 5455 2410. Send din ansøgning til [email protected] mærket: ”Tavlemontør”. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Spjald.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Spjald
  • Torsdag den 06. april 2023

Lignende jobs

  • Elektriker (elev) i Ringkøbing

    Er du klar til at starte din karriere med en lærlingeplads og vil du gerne arbejde i et globalt miljø I vindindustrien - Nu har du en unik mulighed for at arbejde i flere virksomheder under dit udd..
    • Elektriker
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Elektriker til vedligehold og drift - 4-dages fast aftenhold Vil du være en del af teamet, der får tandhjulene til at dreje rundt i en verdensomspændende virksomhed? Vi søger en kollega, d..
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elektriker i Videbæk

    Er høj service og vedligehold af tekniske installationer noget for dig? Så bør du søge stillingen som vores nye vedligeholdstekniker til forsyningsanlæg på Danmark Protein, der er en del af [xxxxx] .
    • Elektriker
    • Videbæk
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Spjald

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Spjald over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0