Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Kunderådgiver med interesse i at gøre en forskel for [xxxxx]'s kunder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

København

”Vi leder efter dig, som er den fødte kunderådgiver, og som vil være med til at give PFA’s kunder mere end de forventer og gode oplevelser, når de kontakter os. Du får en hverdag, hvor du taler med kunder, rådgiver om pension og forsikring og omgiver dig med gode kolleger,” siger leder af Kundeteam II, Michael Bruhn.

Du skal være med til at give PFA’s kunder gode oplevelser
Du bliver en del af et entusiastisk team i PFA’s Rådgivningscenter, hvor vi har en motiverende og meningsfyldt hverdag. Vores fælles mål er at yde den bedste kundeservice og sikre, at de kunder vi er i kontakt med, altid får en god oplevelse. Du kan se frem til et job, hvor du får frihed, ansvar og et handledygtigt team i ryggen. En arbejdsdag består af, at du taler med vidt forskellige mennesker i vidt forskellige situationer – der kan være tale om kunder, der står lige foran pensionering, efterladte efter dødsfald, eller kunder, der netop er begyndt på nyt arbejde og har spørgsmål om pension eller forsikring. Du håndterer også mindre administrative opgaver efter hvert telefonopkald. Mødet med de mange kunder giver dig en både varieret og spændende hverdag, hvor du lærer en masse og udvikler dig fagligt og personligt, bl.a. gennem videreuddannelse på Forsikringsakademiet.

Dine nøgleopgaver er, at:

  • sikre den bedste rådgivning for vores kunder
  • sørge for at kunden oplever, at det er nemt at være kunde
  • sikre, at kunderne er bevidste om deres fordele i PFA.

Du er selvstændig, serviceorienteret og kan snakke med alle

Vi søger dig, der:

  • har en relevant finansiel uddannelse eller erfaring med pension, bank eller forsikring
  • er i starten af din karriere, midt i din karriere eller i slutningen af din karriere
  • er dygtig til at kommunikere og har erfaring med rådgivning i telefonen og på skrift
  • er en engageret kollega, der er med til at tage ansvar for at nå fælles mål
  • har interesse i at udvikle og videreuddanne dig på Forsikringsakademiet.

Et arbejdsliv med balance og tryghed
PFA’s Rådgivningscenter består af 75 medarbejdere, der er fordelt på fire kundeteams med hver deres leder. Dit team har et godt arbejdsmiljø med masser af socialt samvær og en kommunikation, der bærer præg af ærlighed, tillid og ligeværdighed. Vi har fleksible arbejdstider i tidsrummet mandag til torsdag fra kl. 8.30-16.00 og fredag fra kl. 8.00-16.00, og du har selv indflydelse på dine vagter. Som ny i PFA kan du mærke vores fokus på samfundsansvar, det gode kollegaskab, din udvikling, sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Her får du et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. Vi har personalegoder ud over det sædvanlige og én samlet lønpakke med arbejdsgiverbetalt pension og feriefrihed. Du får gode rammer i vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet. Vi har en god kantine og mange tilbud og medarbejderklubber, som du kan blive en del af.

Du behøver ikke en lang ansøgning – ræk ud til os eller send dit CV

Hvis du har læst hertil, ser vi frem os til at høre fra dig. Du behøver ikke sende en ansøgning, men blot vedhæft dit CV og tilføj et par linjer i dit resumé om, hvorfor du er interesseret i jobbet. Hvis du ikke kan vente med at tale med os eller har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til leder af Kundeteam II, Michael Bruhn, på tlf.: 20104427. Vi ser frem til at høre fra dig og senest den 4. juni 2023.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig

Lignende jobs

Lignende søgeresultater