Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Viby J

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Kunderådgiver til OK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Salgsmindet kunderådgiver, der sætter en ære i at give en god kundeservice, søges til afdeling i vækst


Er du engageret, initiativrig og kan du se dig selv være med til at hjælpe OKs kunder? Finder du glæde i interaktionen med andre mennesker - og motiveres du af at sælge præcis det, som kunden har brug for og trives du samtidig med at skabe merværdi i hver enkelt kundekontakt? Så er det måske dig, vi mangler til vores team.


Det går stærkt hos os i OK, vi vækster og har lige nu brug for endnu flere hænder til vores 3 teams i privatkundecentret. Vi betragter os selv som et ambitiøst kundecenter, hvor vi håndterer kunderådgivningen med kvalitet og professionalisme. Vi går ikke på kompromis med vores service. Det betyder, at vi fokuserer på at have en kort ventetid for vores kunder og være hurtige til at hjælpe. Du vil derfor have kontakt med mange forskellige mennesker, så du skal kunne håndtere skiftende dialoger og være god til at lytte til kundens behov.

Velkommen til OK, du taler med…
Du får en plads på vores hovedkontoret i Viby J, hvor vi sidder 500 medarbejdere, som hver dag gør en kæmpe indsats for at efterleve danskernes energibehov. Her vil du blive en del af Kunderådgivningen, som hjælper vores mange kunder med spørgsmål. Dine primære arbejdsopgave bliver at rådgive og hjælpe ved at besvare spørgsmål over telefonen primært vedrørende el, naturgas, fyringsolie og OK Benzinkort. Samtidig har du mål for dine krydssalg, når du har kunden i røret.

”Det ene øjeblik hjælper jeg en kunde med deres benzinkort, og det næste øjeblik er der en kunde, der ringer ind med spørgsmål til vores app. Så der er sjældent en kedeligt vagt.” – siger Frederik

For at få succes i jobbet, er det nemlig vigtigt, at du får et godt kendskab til vores forretning og de ydelser, vi tilbyder. Men bare rolig, vi sørger for at hjælpe dig godt i gang, da du vil få god oplæring i både vores processer og produkter. Derudover vil du løbende få salgstræning, så vi sikrer, at du er klædt godt på til selvstændigt at varetage den gode kundeservice og nå dine salgsmål.

Når faglighed og kvalitet går hånd i hånd
Det er ikke afgørende hvilken uddannelse eller hvor mange års erfaring du har. Det er dog en fordel, at du har lyst til og erfaring inden for salg – og gerne med mersalg over telefonen. Det vigtigste er dog, at du naturligt navigerer i vores brede portefølje af ydelser med udgangspunkt i den allerbedste kundeoplevelse.

Dine personlige kompetencer rummer et godt overblik og du har styr på dine IT-kundskaber. Du er samtidig en dedikeret person, der balancerer service og faglighed højt.

Vi vægter holdånd og ansvarlighed højt
Din hverdag vil foregå i et af vores teams, som består af 8-9 kolleger. I hele afdelingen er vi 70 ansatte, fordelt på både fuld- og deltidsansatte. Det er et modent og professionelt miljø, som du bliver en del af, og vi har et stærkt socialt sammenhold. Vi er en arbejdsplads, hvor vi gør brug af hinandens styrker med rig mulighed for at spørge hinandens til råds. Vores kultur er præget af frihed under ansvar, hvilket for os betyder, at du er med til at fylde rammerne ud, så vi når vores mål. Vores 5 ledere er tætte på deres medarbejdere og arbejder kontinuerligt med at tilpasse deres ledelsesstil til den enkelte medarbejders behov.

Vi søger som udgangspunkt fuldtidsmedarbejdere – men vi er fleksible og lydhøre overfor muligheden for færre arbejdstimer. Dine arbejdstider er fordelt inden for vores åbningstid i tidsrummet fra 07:00-17:00 – med én weekendsvagt hver sjette uge i tidsrummet 08:00-18:00.

I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig og gør det bl.a. ved at tilbyde et arbejdsmiljø, der sikrer, at du bliver langtidsholdbar. Herudover tilbyder vi:

  • Fast løn med tilhørende bonus,
  • God pensionsordning
  • Sundhedsforsikring
  • Fuldtidsulykkes forsikring
  • Super kantineordning (morgenmad, frokost, frugt, kaffe/the)
  • Massageordning
  • En aktiv personaleforening
  • Og endnu mere


Skal du være en del af holdet?
Så send dit CV og din ansøgning via nedenstående link - gerne snarest muligt, da vi holder samtaler løbende.

Hvis du vil vide mere om os, så læs mere på OK.dk. Du er også mere end velkommen til at kontakte Salgsleder Bettina Pedersen på tlf. +45 20 23 76 87, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lignende jobs

Lignende søgeresultater