Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Vordingborg
  • Mandag den 19. juni 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Kunderådgivere til Udbetaling Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Kan du løse mange forskellige opgaver og bevare fokus?
I jobbet er det afgørende, at du har lyst til at arbejde med sagsbehandling og administrative opgaver i en organisation, hvor vi prioriterer et stærkt kundefokus gennem kvalitet og professionel kundebetjening.

Som vores nye kollega i ATP’s Udbetaling Danmark har du kontakt til både arbejdsgivere, selvstændige og borgere, der har mangeartede spørgsmål til deres sagsbehandling.

Kontakten foregår både via telefon og gennem sagsbehandling af vores digitale kundehenvendelser, og her er det din opgave at sikre, at kunden får et præcist og enkelt svar på sin henvendelse inden for sagens frist.

Har du erfaring med administrative arbejdsgange?
Der kan være flere indgange til jobbet som kunderådgiver i ATP

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx administrationsbachelor eller er kontoruddannet. Måske er du ny på arbejdsmarkedet, men det kan også være, at du har erfaring med administrative, komplekse arbejdsgange og effektiv sagsbehandling som enten kunderådgiver eller sagsbehandler. Det vigtigste er, at du motiveres af opgaven, har solidt kundefokus og kan lide at gøre en forskel.

Derudover er det centralt, at du:

  • kan lide at tage ansvar for kerneopgaven gennem højt engagement, struktur og vedholdenhed på egen læring og udvikling
  • er imødekommende, positiv og serviceminded og kan oversætte det komplekse til enkle og let forståelige budskaber

  • motiveres af at nå egne og fælles produktionsmål
  • trives med at være en del af tempofyldte miljøer
  • er en holdspiller, der også udviser stor grad af selvstændighed.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, barselsdagpenge, pension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. Det betyder, at to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi. Vi har fokus på toppræstationer samtidig med, at der skal være balance mellem job- og privatliv. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og garanterer et udviklende og alsidigt job.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af.

Her kan du møde Mathias, der allerede er kunderådgiver i ATP: https://film.ATP.dk/vil-du-ogsa-vaere-ekspert

Vi ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter – fem minutters gang fra Vordingborg station og godt placeret ift. indfaldsveje. I huset er vi mere end 275 ansatte, der arbejder med et udvalg af de ordninger, ATP administrerer. Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. Vi sørger for en god og grundig oplæring: En kombination af undervisning og praksis, hvor du møder kunden i telefonen med sparring fra dine kolleger.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest mandag d. 19. juni. Vi afholder samtaler løbende og forventer opstart 1. august 2023.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Else Hansen på tlf. nr. 4177 3900.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP

Vi glæder os til at høre fra dig.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid

Lignende jobs

Lignende søgeresultater