Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Galten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Kommerciel forretningsudvikler/B2B-sælger – Eurofins Product Testing A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Galten

  • Er du dygtig til at sælge business to business?
  • Ønsker du at starte i en nyoprettet stilling og at have stor fleksibilitet i dit arbejde?

Eurofins Product Testing A/S

Eurofins Product Testing A/S er et af de mange selskaber i Eurofins-gruppen. Eurofins er verdens største laboratorievirksomhed.

Eurofins Product Testing A/S har kontor og laboratorium i Galten mellem Aarhus og Silkeborg. De er specialiserede i test, rådgivning og certificering af produkter til industrien og forbrugeren. De hjælper sine kunder med at imødekomme gældende krav til produkters kvalitet og sikkerhed, hvad enten det drejer sig om lovmæssige krav, egne kvalitetskrav eller begge dele. Selskabet sælger primært sine ydelser til kunder i Europa. Selskabet har 70 ansatte.

Din opgave som kommerciel forretningsudvikler

Stillingen er nyoprettet og formålet er at øge laboratoriets salg af tests, rådgivning og certificering. Du vil stå i spidsen for at skabe vækst i afdelingen med fokus på nye kunder og kundesegmenter og også ift. salg af nye ydelser.

Du er en salgsprofil som arbejder proaktivt. Du har en god salgsmæssig B2B værktøjskasse, og du har stor erfaring med at opbygge gode langvarige kunderelationer. Du har videre erfaring med løsningssalg og at sælge ydelser med stor kompleksitet.

Din profil

Du er en tillidsvækkende sælger. Du har erfaring med salg både i Danmark og i de nordiske lande – gerne også internationalt. Dette har givet dig god forståelse for kulturelle forskelle. Du har et kommercielt mindset.

Den ønskede profil har stor mental kapacitet, og kan sætte sig ind i et relativt komplekst område. Du behøver ikke at have erfaring eller kendskab til produkttest eller laboratorieverdenen; du får mange kollegaer som vil give dig den viden du skal tilegne dig.

Du har muligvis en bachelor eller kandidat, men din uddannelse er ikke afgørende. Det vigtige er, at du har den kommercielle værktøjskasse i orden, samt at du kan facilitere en god kundekontakt og formidle komplekse emner på en måde, så det er nemt at forstå. Du er dygtig til IT og har erfaring med CRM.

Du begår dig professionelt skriftligt og mundtligt på dansk og på engelsk.

Eurofins Product Testing tilbyder...

Du bliver en del af et positivt og motiverende arbejdsmiljø. Du får gode muligheder for at skabe store resultater.

Din leder har lang anciennitet i Eurofins, og han vil sikre dig en rigtig god onboarding.

Som kommerciel forretningsudvikler i Eurofins Product Testing A/S får du stor indflydelse i en mindre virksomhed, samtidigt som du bliver en del af en stor global virksomhedsgruppe. Eurofins-gruppen har over 61.000 medarbejdere i 59 lande. Dette vil give dig mange muligheder udviklingsmæssigt og også karrieremæssigt.

Interesseret i at høre mere eller at søge stillingen?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte headhunter Kent Fredslund Pedersen på +45 28 77 00 70. Du er også velkommen til at søge stillingen direkte ved at trykke på ”Søg stillingen”. Vi tilstræber at afslutte rekrutteringen i juni måned, så opstart kan være i august 2023.
Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.

Lignende jobs

Lignende søgeresultater