Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Frontendudvikler
 • Farum
 • Torsdag den 20. juli 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Teknisk Designer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Farum

Er du interesseret i 3D konstruktion og kan du se fordelen i at kunne følge et projekt fra tegnebrættet til samling på vores fabrik? Så er du måske vores nye kollega. AASTED er en innovativ virksomhed, hvor vi assisterer vores kunder med at udvikle den ideelle chokolade, bagværk eller konfekture på vores udstyr.

Om Teamet Solution Engineering

Du vil blive del af Solution Engineering og får 33 dygtige og engagerede kollegaer. Teamet er en blanding af mekaniske konstruktører, hardware konstruktører og software programmører, som alle sidder med en masse forskellig viden omkring Aasteds maskiner og processer. I teamet har vi en uformel omgangstone, og vi er gode til støtte hinanden.

Om jobbet

Du vil blive en del af vores Temper-projektteam, som ud over dig består af to mekaniske konstruktører, en Hardware konstruktør og to Software programmører. Sammen har I ansvaret for at handle på alle Aasteds Temper-maskiner til den aftalte deadline, og du vil få ansvaret for dine egne projekter som skal kordineres i sammenarbejde med vores fabrik. Konstruktionerne tager udgangspunkt i vores bibliotek af standardprodukter, som administreres af vores Product Manager.

Du vil ligeledes få ansvaret for at handle på på vores standard Temper-maskiner i tæt sammenarbejde med resten af teamet. På sigt vil der også være mulighed for oplæring i at udføre kundetilpassede specialløsninger.

Der vil være en grundig sidemands oplæring fra start.

Om dig

Vi forestiller os, at du er imødekommende og serviceminded samtidig med, at du har en motiveret indstilling. Du arbejder struktureret og har gode samarbejdsevner. Herudover er du selvkørende og har sans for detaljer. Du trives med deadlines og er god til at bevare overblikket i en til tider travl hverdag.

Dine primære opgave bliver at gennemføre internationale kundeprojekter i tæt kontakt med det eller de andre projektteams, herunder

· Bestilling af vores standardprogram til Temper-maskiner og pumper.

· Administration af dokumenter

· Udarbejdelse af dokumentation til vores udstyr.

· Support til øvrige afdelinger i huset.

Faglige kvalifikationer

· Du er måske uddannet produktionsteknolog eller teknisk designer – eventuelt med en håndværksmæssig baggrund

· Du har gerne 2-3 års konstruktionserfaring - vi benytter SolidWorks

· Du har ERP erfaring - gerne i Microsoft Dynamics AX

· Du begår dig hjemmevant på dansk og engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder

Du bliver en del af en succesfuld, dansk, familieejet eksportvirksomhed, hvor relationerne vægtes højt. Kulturen i AASTED er præget af kollektiv stolthed af det, vi laver, hvilket skaber et stærkt sammenhold og engagement. Vi har en åben, ærlig og direkte tone og gør en dyd ud af at opføre os ordentligt i alt, hvad vi foretager os.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi holder løbende samtaler, og opslaget bliver taget ned, når vi har indgået en aftale, så send allerede nu din ansøgning.

Passion for People er afsættet for alle Aasteds medarbejderrelaterede beslutninger og derfor forpligter vi os også til en inkluderende rekrutteringsproces, hvor vi opfordrer ansøgere med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer til at søge.

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at række ud til Department Manager i afdelingen SE Mechanical, Lasse Bødker på telefon 44348167.

Du kan læse mere om os og vores arbejde her: AASTED | Welcome to our world

Lignende jobs

 • Software Test Engineer

  Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
 • Jobopslag: Teknisk designer til specialløsninger i særligt nicheområde

  Gummipakninger bruges til meget mere end bare at tætne bruseren. Hos[xxxxx] er vi specialister i innovative pakningsløsninger til alt fra VVS-løsninger til fødevare-, vindmølle- og medi..
 • Senior UX/UI designer

  Our Product Team at Appvestor is looking for a senior designer to join our fully data-driven company.
  If you find pride in delivering a design that directly impacts download rate, improves star-r..
 • Product Designer

  Are you passionate about the cross-field between sports and data?

  Join us on our journey to enable athletes around the world with actionable data-driven insights as well as best-in-class golf si..

Lignende søgeresultater