Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Odense SV

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Frontend udvikler til FTZ

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

FTZ har fuld gang i digitalisering på alle niveauer i forretningen, og de har derfor brug for nye kollegaer til IT-afdelingen. Der er mange spændende opgaver/projekter på deres roadmap, som omfatter FTZ+/Digitale Løsninger, og der kommer kun flere til. Så kom og vær med på rejsen.

Til FTZ+ teamet søges en Frontend Developer – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger.

FTZ+ er FTZs kundestyringssystem, som bliver brugt af en stor del af landets autoværksteder. FTZ+ er en væsentlig del af værkstedernes dagligdag, og der bliver årligt faktureret for flere mia. kroner via systemet.

Du bliver en del af et team, som består af 9 udviklere, 1 scrum master og 1 product owner.

De arbejder i 14 dages scrum sprints, og afholder scrum events som review, retrospective etc. Der er rig mulighed for sparring og faglig udvikling. Du bliver en del af et team som løfter i flok.

FTZ+ værdsætter fleksibilitet højt (frihed under ansvar). Det betyder at det i høj grad er op til dig at styre din arbejdstid og være en teamplayer. Der er mulighed for hjemmearbejde (de bruger Slack / Teams til at holde kontakten.)

De arbejder primært på udviklingen af næste generations FTZ+, som består af en frontend i Angular og en backend i C# (.NET 6.0). Deres løsninger er hosted i Azure, og følger en mikroservice arkitektur. Alt er sat op efter CI/CD-principper, med automatiserede pipelines og de arbejder mod et rapid development / rapid deployment flow.

Om dig

FTZ+ ønsker en person, der vil være en del af et team med stærk holdånd, hvorfor personlige egenskaber er lige så vigtige som faglige kompetencer. De forestiller sig, at du har en teoretisk IT-uddannelse og minimum 5 års professionel erfaring med webudvikling i HTML/CSS/SCSS og JS (frameworks Vue eller Angular). Derudover har du god praktisk erfaring med TypeScript, RxJS og GIT. Du skal også:

  • Have gode analytiske evner
  • Have forretningsforståelse
  • Have lyst til at varetage et selvstændigt ansvar for udvikling og drift af løsningen med kunden i centrum
  • Have gode engelskkundskaber og behersker flydende dansk
  • Definere idéer og ønsker til brugergrænsefladen i samarbejde med Product Owner og stakeholders
  • Omsætte krav til brugervenligt design under hensyntagen til eksisterende løsninger og best practices
  • Udvikle og implementere nye løsninger
  • Videreudvikle og vedligeholde eksisterende løsninger

Løn- og ansættelsesvilkår

Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Odense med mulighed for hjemmearbejdsdage. Der er mulighed for en kontorplads på deres Glostrup kontor hvis du skulle sidde i Københavnsområdet og synes dette lyder som noget for dig.

FTZ er ved at etablere et innovativt og bæredygtigt hovedsæde og distributionscenter i Rørup lidt udenfor Odense, og her flytter de til i 2024. Du kan derfor glæde dig til at følge processen med den nye fede lokation, som bl.a. også kommer til at indeholde et robotlager.

Stillingen er på fuld tid med løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

________________________________________________________________________________________

Du kan læse om FTZ her

Lignende jobs

Lignende søgeresultater