Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Indkøber
 • København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Supplier Collaboration Manager til engageret team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

København

Supplier Collaboration Manager til engageret team

”Vil du være med til at skabe en endnu mere professionel contract management funktion i PFA, hvor vi har mange strategisk vigtige kontrakter med eksterne leverandører? Kan du se dig selv i et team, der arbejder målrettet med at nå forretningsmål via kontrakt- og leverandørstyringsdiscipliner? Hvis det lyder som dig, så er du måske vores nye Supplier Collaboration Manager,” siger Bo Rosenørn, der er Head of Contract Management.

Du skal være med til at professionalisere contract management og leverandørstyring i PFA

Du bliver en del af Contract Management i PFA. Teamet arbejder målrettet med at fastholde, optimere og standardisere leverandørstyring samt udbrede de initiativer, der blev påbegyndt via Supplier Collaboration Programmet (SCP) for at forstærke samarbejdet med PFA’s nøgleleverandør inden for bl.a. sundhedsområdet og ejendomme. Vi har et mål om at Contract Management funktionen og vores virke fremadrettet skal give PFA uundværlige værktøjer til at opnå forretningsmål. Du får en spændende hverdag, hvor du kan mærke, at der er interesse for potentialerne i supplier collaboration fra alle dele af PFA. Du styrer langt hen ad vejen din dag og dine opgaver selv. Din hverdag vil være præget af opgaver, hvor du støtter forskellige forretningsområder i PFA med rådgivning, rapportering og dokumentation af leverandørperformance, samt dataanalyser i forhold til indgåede kontrakter. Derudover vil der også være tid til, at du fordyber dig i teamets udvikling af discipliner, optimering af vores processer samt værktøjer og metoder. Du har stor berøringsflade med alle direktørområder i PFA, og du er involveret i at sætte teamets retning sammen med dine kolleger på løbende planlægningsmøder.

Du motiveres af dine nøgleopgaver, som er at:

 • Bygge bro mellem forretningskrav og slutbrugerens forventninger (Kunden i fokus)
 • identificere og realisere optimeringsmuligheder på tværs af PFA via struktureret styring og opfølgning på kontrakter og leverandører
 • Afholdelse af cockpitmøder med samarbejdspartnere med fokus på at forstærke værdikæden for at sikre retning og adfærd
 • Afholdelse af interne kapacitetsmøder
 • Udvikle og drifte eksisterende SCP-initiativer, herunder monitorering af leverandør performance for at sikre, at PFA fastholder programmets virke
 • Onboarding af nye leverandør
 • Afholdelse af workshop med henblik på at udvikle eksisterende samarbejder samt starte nye op
 • Kortlægge og optimere processer på tværs af forretningsområder i PFA med fokus på synergier

Du er interesseret i at arbejde med optimering og effektivisering af PFA’s nøgleleverandører

Vi søger dig, der:

 • har en længere videregående uddannelse, som f.eks. ingeniør, cand.merc eller lignende
 • Erfaring med LEAN herunder procesoptimering og standardisering, samt erfaring med forecast og kapacitetsplanlægning via en databaseret tilgang
 • udstråler energi og selvtillid, og du er god til at formidle komplekse budskaber enkelt og overbevisende
 • let skaber relationer med andre og færdes lige ubesværet blandt kolleger og direktører

Et arbejdsliv med personalegoder ud over det sædvanlige

Du vil møde et team, der har seks medarbejdere. Vi har forskellige kompetencer og supplerer hinanden godt. Stemningen imellem os er god og uformel. Som kollega i PFA kan du mærke vores fokus på det gode kollegaskab, din udvikling, sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Her får du et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme to dage om ugen. Vi har personalegoder ud over det sædvanlige, en attraktiv lønpakke med arbejdsgiverbetalt pension og feriefrihed. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du kan købe take away til familien. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub.

Vil du være en del af holdet?
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 12. juni 2023. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Rosenørn, der er Head of Contract Management, på tlf.: 29 10 00 56.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig

Lignende jobs

 • Indkøber i Frederiksberg

  Are you passionate about MRP and up for a challenging position in a growing department? Then read on to get more information about this exciting opportunity as Demand Supply Planner for our client .
 • Disponent

  We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
 • Elev til disponentafdelingen

  We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
 • Elevplads: Heimstaden søger indkøbselev

  Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 161.000 lejeboliger i 10 lande og en samlet porteføljeværdi på 342 milliarder svenske kroner. Vi køber, udvikler og..

Lignende søgeresultater