Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Indkøber
 • København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Contract Manager til engageret team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

København

”Vil du være med til at skabe en endnu mere professionel contract management funktion i PFA, hvor vi har mange strategisk vigtige kontrakter med eksterne leverandører? Kan du se dig selv i et team, der arbejder målrettet med at nå forretningsmål via kontraktdiscipliner? Hvis det lyder som dig, så er du måske vores nye Contract Manager,” siger Bo Rosenørn, der er Head of Contract Management.

Du skal være med til at professionalisere contract management i PFA

Du bliver en del af Contract Management i PFA. Teamets hovedopgave er at udbrede kontraktstyringsdiscipliner på tværs af hele koncernen og sikre et professionelt setup med systemunderstøttelse af kontrakter fra start til slut. Vi har et mål om, at Contract Management funktionen og vores juridiske og kommercielle input skal give PFA uundværlige værktøjer til at opnå forretningsmål. Du får en spændende hverdag, hvor du kan mærke, at der er interesse for potentialerne i contract management fra alle dele af PFA. Du styrer langt hen ad vejen din dag og dine opgaver selv. Din hverdag vil være præget af opgaver, hvor du støtter forskellige forretningsområder i PFA med rådgivning, rapportering og dokumentation af compliance i indgåede kontrakter. Derudover vil der også være tid til, at du fordyber dig i teamets udvikling af kontraktdiscipliner, optimering af vores processer samt værktøjer og metoder. Du har stor berøringsflade med alle direktørområder i PFA, og du er involveret i at sætte teamets retning sammen med dine kolleger på løbende planlægningsmøder.

Du motiveres af dine nøgleopgaver, som er at:

 • drive udvikling og roadmap for kontraktstyring på tværs af PFA
 • analyse, koncept og operationalisering af fremtidige reguleringer
 • identificere og realisere optimeringer på tværs af PFA via struktureret styring og opfølgning på kontrakter og leverandører
 • støtte forretningsområderne i PFA med opfølgning på kontraktlige forpligtelser hos de større eksterne leverandører

Du har analytisk blik og interesse for contract management

Vi søger dig, der:

 • har en længere videregående uddannelse, som f.eks. cand.merc, cand.merc.jur eller lignende
 • har kendskab til contract management, leveranceopfølgning, compliance på området og stakeholder management
 • udstråler energi og selvtillid, og du er god til at formidle komplekse budskaber enkelt og overbevisende
 • let skaber relationer med andre og færdes lige ubesværet blandt kolleger og direktører

Et arbejdsliv med personalegoder ud over det sædvanlige

Du vil møde et team, der har seks medarbejdere. Vi har forskellige kompetencer og supplerer hinanden godt. Stemningen imellem os er god og uformel. Som kollega i PFA kan du mærke vores fokus på det gode kollegaskab, din udvikling, sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Her får du et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme to dage om ugen. Vi har personalegoder ud over det sædvanlige, en attraktiv lønpakke med arbejdsgiverbetalt pension og feriefrihed. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du kan købe take away til familien. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub.

Vil du være en del af holdet?
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 12. juni 2023. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Rosenørn, der er Head of Contract Management, på tlf.: 29 10 00 56.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig

Lignende jobs

 • Indkøber i Frederiksberg

  Are you passionate about MRP and up for a challenging position in a growing department? Then read on to get more information about this exciting opportunity as Demand Supply Planner for our client .
 • Disponent

  We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
 • Elev til disponentafdelingen

  We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
 • Elevplads: Heimstaden søger indkøbselev

  Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 161.000 lejeboliger i 10 lande og en samlet porteføljeværdi på 342 milliarder svenske kroner. Vi køber, udvikler og..

Lignende søgeresultater