Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Herning
  • Fredag den 16. juni 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Egnsredaktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Herning

MEDIEHUSET HERNING FOLKEBLAD SØGER:

Egnsredaktør

- som brænder for god lokaljournalistik og har skarpt blik for nyheder.

Som egnsredaktør får du base i Vildbjerg og står i spidsen for vores egnsredaktion, hvor du sammen med to journalist-kolleger dækker Vildbjerg-, Aulum- og Kibæk-området. Du bliver en del af et dygtigt team, som leverer et godt mix af nyheder, portrætter, reportager, voxpop, foromtaler og noter til de daglige sider i Herning Folkeblad, nyhedssitet herningfolkeblad.dk og ugeaviserne Lokalavisen og Ugeposten.

Vi søger dig, fordi du er en dygtig allround-journalist og god formidler. Du har en velskrivende pen og sætter en ære i at levere god og fejlfri journalistik. Du er nysgerrig, idérig og engageret. Du er god til at spotte nyheder, og du brænder for at sikre læserne og brugerne den bedste lokaljournalistik på alle vores platforme.

Vi søger dig også, fordi du er en dygtig og udadvendt redaktør, som nyder kontakten og det konstruktive samspil med kilder og læsere. Du engagerer dig gerne i lokalsamfundet og er god til at opbygge og vedligeholde dit kildenetværk.

Du mestrer online mindst lige så godt som print, og du går gerne forrest med at prøve nye digitale muligheder af, hvis det kan berige historierne for brugerne. Desuden kan du fotografere og lave video-indslag, og du bruger SoMe til at promovere vores indhold og brande vores medier. Og så er du også lidt sulten efter at komme i gang med podcast.

Du er skrivende egnsredaktør med overordnet ansvar for planlægning, medarbejdere og prioritering af vores lokaljournalistik i dagbladet, ugeavisen og web. Du refererer til chefredaktionen og arbejder tæt sammen med de øvrige redaktører og afdelinger.

Du er en god kollega og en fair leder, der går højt op i at udvikle både medarbejdere og indhold. Du har et godt humør, er med til at skabe et rart og kreativt, redaktionelt miljø samt lever rigtigt fint med travlhed, lange arbejdsdage og pressede deadlines.

VI FORVENTER, AT DU:

  • er uddannet journalist - gerne med joberfaring fra en lokalredaktion
  • har næse for nyheder og gode historier - og er fyldt med ideer og initiativ
  • ser store muligheder i samspillet mellem avis, web og SoMe
  • kan balancere det redaktionelle med det kommercielle
  • er systematisk, struktureret og god til planlægning
  • mestrer både samarbejde og selvstændighed - og kan lede og coache andre

Du skal have kørekort, og egen bil er en nødvendighed. Desuden skal du bo i Herning Folkeblads udgivelsesområde.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefredaktør Vibeke Larsen på 20 16 00 68

Ansøgning og cv sendes til chefsekretær Tina Nortvig Mortensen på [email protected]. Mærket Egnsredaktør.

Ansøgningsfrist: fredag 16. juni kl. 12.00.

Forventet tiltrædelse: gerne 1. juli 2023 eller snarest muligt derefter.

Herning Folkeblad er en del af Mediehusene Midtjylland, som er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har ca. 200 ansatte. Medievirksomheden er funderet på lokal journalistik og salg, samt med de centrale administrative og økonomiske funktioner samlet i Herning. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ via https://www.jobmidt.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=101fde14)
Kilde: Jobnet.dk

Lignende jobs

Lignende søgeresultater