Kompetent, erfaren, engageret og ambitiøs konsulent søges til vores afdelinger i Kbh./Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Brænder du for at hjælpe ledige tilbage på arbejdsmarkedet? Trives du med at ringe udtil virksomheder og udvide det rummelige arbejdsmarked? Kan du etablere job/fleksjob?Drømmer du om et job med stor indflydelse på egen kalender? -så kan JobCare tilbydedig en spændende og udviklende stilling i et fagligt stærkt team.

Du bliver en del af at dynamisk team, hvor faglighed og selvstændighed er to stærkekernekompetencer. Vi er 11 konsulenter på Sjælland/Stor København, der i dag varetager jobrettet indsatser for sårbare ledige. De sidste 5 år har vi udbygget vores markedsposition på Sjælland og sammen med vores nuværende konsulenter vil du bidrage til vores målsætninger om at skabe jobs og udvide det rummelige arbejdsmarked.Jobbet:

I denne funktion vil du arbejde energisk som socialfaglig beskæftigelseskonsulent, der eri stand til at arbejde selvstændigt, tage beslutninger og er resultatorienteret.Du bliver ansvarlig for at planlægge din egen kalender, skabe dit eget virksomhedsnetværk og opnå de opstillede resultater. Funktionen består af opsøgende kontakter til virksomheder, relations baserede indsatser til sårbare ledige og faglige oplæg til rehabiliteringsteams. Du bliver ansvarlig for din egen sagsstamme.

Hos JobCare tager vi udgangspunkt i en tværfaglig og helhedsorienteret tilgang. Det erderfor vigtigt at du mener tværfagligt arbejde er vejen frem og ser muligheder frem forbegrænsninger. Vores kerneværdier er Respekt, Ansvar og Resultater og det forventes atdu kan udvise disse i praksis.

Kvalifikationer:Du besidder gode empatiske evner, er omstilling parat og formår at levere resultater pået højt beskæftigelsesfagligt niveau. Du har erfaring med at skabe jobåbninger for sårbare ledige samt en virksomhedsrettet indsats, med afklaringer.Hos JobCare skal du være struktureret, da en omskiftelig hverdag med mange bolde iluften, er en præmis.

Da en stor del af jobbet er opsøgende, kræver det, at du kan tage initiativ, tør tage valgog arbejde selvstændigt efter grundig oplæring og løbende sparring. Det er tillige vigtigtat du har egen bil og befinder dig godt med at køre en del.Da vi laver skriftlige indstillinger skal du have grundlæggende IT-kompetencer og begådig godt i dansk tale og skrift. Det er en fordel hvis du er rutineret bruger af Office-pakken og VITAS.

Vi har brug for en dygtig socialfaglig konsulent, der synes det er spændende og givendeat hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet i job.

At arbejde i JobCare:Hos JobCare ved vi at forandringer og resultater ikke kommer af sig selv. Vi ser det derfor som vores opgave at opsøge mulighederne for at skabe det. Vi er innovative og nysgerrige og finder derfor også utraditionelle løsninger for den enkelte ledige. Vi griber efter alle muligheder for at få mere erfaring og arbejder ud fra nyeste viden indenfor beskæftigelsesområdet. Vi samarbejder med landets universiteter om udvikling af voresprodukter og arbejdsmetoder, ligesom vi byder undren velkommen. Vi arbejder i en fladledelsesstruktur, hvor der ikke er langt til beslutningstagerne. Vi værner om vores uformelle arbejdsmiljø og støtter op med intern og ekstern supervision, for at skabe mestmulig læring af de udfordrende situationer vi kan befinde os i.Du vil blive ansat i en stilling med aflønning i forhold til dine kvalifikationer. Kørsel afregnes efter statens takster. Vi tilbyder sundhedsforsikring, et positivt arbejdsmiljø og engagerede kollegaer med høj faglighed og ikke mindst en arbejdsplads med frihed under ansvar, hvor du vil komme til at varetage opgaver i Kbh. Området såvel som Nordsjælland.

Har du lyst til at være med på holdet, så fremsend ansøgning og CV til: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Glostrup
  • Tirsdag den 25. april 2023

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Ballerup

    I Better Health kæmper vi for at hjælpe de op mod 1,3 mio. danskere, der lider af kroniske smerter og den mistrivsel, der ofte følger med, tilbage i beskæftigelse.I Better Health kæmper vi for at h..
    • Karriererådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Valby

    Virksomhedskonsulent til ballisagers afdeling i København Kunne du tænke dig at arbejde med jobrådgivning på en måde, hvor dialog med virksomhederne står i centrum? Har du et godt kendskab t..
    • Karriererådgiver
    • Valby
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Taastrup

    Karriererådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Karriererådgiver
    • Taastrup
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Taastrup

    Karriererådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Karriererådgiver
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0