Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Århus N

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Deltidsmedarbejder til [xxxxx]s bistro & svenske madmarked, 25 timer pr. uge, Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Hvem er du?

Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som vil være med til at gøre det hurtigt, nemt og positivt for vores at få afsluttet deres indkøbsoplevelse hos IKEA. Din baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er at du er serviceorienteret, har en masse energi og ikke er bange for at tage fat.

Vi lægger desuden vægt på at du:
- Har erfaring med fra restaurations-, fastfood-eller detailbranchen
- Kan møde kunderne med en positiv indstilling i en travl hverdag med et højt tempo
- Er selvstændig og tager ansvar for at prioritere egne arbejdsopgaver, så tiden udnyttes mest effektivt

Dine ansvarsområder

IKEAs bistro og svenske madmarked er placeret efter varehusets udgangskasser, og her sørger vi for, at kunderne kan tage alt fra ”Kalle’s Kaviar” til friskbagte kanelsnegle med hjem. Vi sælger hver dag er bredt udvalg af franske hotdogs, kanelsnegle, svenske specialiteter osv.

Dine opgaver bliver at:
- Betjene kunderne i bistroen og det Svenske Madmarked, hvor du sikrer den gode kundeoplevelse
- Sørge for løbende klargøring og tilberedning af bistroens sortiment, så der altid er veltilberedt mad klar til servering
- Sikre en høj standard af hygiejne og rengøring, så bistroen fremstår ren og indbydende

Om dette arbejdsområde

Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi arbejder tæt sammen med and afdelinger, og du får derfor erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er, og du har mulighed for at skabe et stærkt socialt netværk. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at IKEA Food Team Leader kontakte Jeppe Vorgaard på [email protected] ved spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

ØVRIGE INFORMATIONER

• Stillingen er på 25 timer pr. uge i gennemsnit
• Din arbejdstid placeres efter driftens behov med morgen- og aftenvagter, og du skal forvente at arbejde i weekender, både lørdag og søndag. Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen.
• Løn og øvrige arbejdsvilkår efter 3F’s cafeteriaoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale.
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater

Lignende jobs

Lignende søgeresultater