Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Køkkenmedarbejder
 • Hørsholm
 • Onsdag den 07. juni 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Køkkenmedhjælper til Udrejsecenter Sjælsmark i [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du kendskab og erfaring fra arbejde i et køkken? Har du lyst til at arbejde i et miljø, som er lidt ud over det sædvanlige? Så har vi måske jobbet til dig.

Dine opgaver
Udrejsecenter Sjælsmark har egen kantine, der hver dag, 365 dage om året, sørger for bespisning af beboerne. Den varme mad som leveres udefra, anrettes og serveres for beboerne. Salat og andet tilbehør tilberedes i kantinen, ligesom morgenmaden også tilvirkes af kantinepersonalet.

Dine opgaver består af:

 • Forberedelser til det enkelte måltid.
 • Udlevering af mad til beboerne.
 • Rengøring af kantine efter måltiderne.
 • Rengøring af køkkenfaciliteter og opvask.
 • Ad hoc opgaver.

Du kommer til at indgå i et team bestående af ca. seks køkkenmedhjælpere og en køkkenleder. Alle opgaver løses i fællesskab.

Om dig
Vi stiller ikke krav om, at du er køkkenuddannet, men det kan være en fordel, at du har kendskab og erfaring fra arbejde i et køkken. Desuden er det vigtigt, at du sætter pris på et godt samarbejde og sætter en ære i at få løst de daglige opgaver så gnidningsløst som muligt.

Vi forventer, at du:

 • er robust og har lyst til at arbejde med mennesker
 • har gode samarbejdsevner og er god til at skabe relationer også tværfagligt
 • er mødestabil.
 • har brugererfaring med IT.
 • har god sprog- og kulturforståelse
 • trives med forskellige praktiske opgaver
 • forstår at løse og tilgå opgaver professionelt uanset personlige synspunkter
 • har en positiv tilgang til arbejdet, kollegerne og beboerne.

Vi tilbyder

 • Vagter i tidsrummet kl. 6.30-19.00. Vagterne laves i samarbejde med de andre i køkkenet.
 • Weekendarbejde ca. hver anden weekend samt i helligdagene.
 • Fleksible og gode arbejdsforhold.
 • Mulighed for at sætte dit præg på indholdet i dit arbejde.

Om Institutionen/enheden
Institution Nordøstsjælland og Bornholm består af Udlændingecenter Ellebæk og Udrejsecenter Sjælsmark, der på forskellig vis udelukkende beskæftiger sig med udlændinge. Derudover består institutionen af Hillerød, Frederikssund og Bornholm Arrester.

På Udrejsecenter Sjælsmark indkvarteres asylansøgere, der ikke har perspektiv for lovligt ophold i Danmark. Udrejsecenteret drives af Kriminalforsorgen på vegne af Udlændingestyrelsen. Vi agerer midlertidigt primært modtagecenter i samarbejde med Sandholm og Røde Kors.

På Udrejsecenter Sjælsmark har Kriminalforsorgen ca. 36 medarbejdere bestående af institutionsmedarbejdere, køkkenpersonale, værkmestre og en administrativ medarbejder. Der er et tilsvarende antal medarbejdere fra andre virksomheder, hovedsagelig Røde Kors, der enten fungerer som leverandører til Kriminalforsorgen, eller har selvstændige kontrakter med Udlændingestyrelsen.

Løn og ansættelsesvilkår
Alt efter din uddannelsesmæssig baggrund, vil ansættelse ske i henhold til organisationsaftale for kostfagligt uddannet personale – køkken mv., eller organisationsaftale for køkkenmedhjælpere i staten.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Stillingen på 37 timer er til besættelse snarest muligt.

Arbejdspladsen er beliggende på adressen, Sjælsmarkvej 10, 2970 Hørsholm.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest onsdag d. 7. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler uge 23/24.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedschef Henriette Nguyen på tlf. 72555522

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, UngeKriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Lignende jobs

Lignende søgeresultater