Rekrutteringsfirma

Konstruktør/ Intern Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kibæk

Konstruktør/ Intern Projektleder



KIBO Sikring A/S



Konstruktion og koordination af store sikringsprojekter * Et mangfoldigt job med mange ansvarsområder * Arbejdssted Kibæk ved Herning

KIBO Sikring er en velkonsolideret, danskejet virksomhed, der leverer 360 graders sikring til offentlige institutioner og private virksomheder. Kunderne er højt profilerede, og projekterne er af enorm vigtighed, da de typisk vedrører befolkningens sikkerhed og tryghed.

Kunderne er trofaste og projekterne varierer fra meget store til mindre. Projekterne indeholder typisk mekanisk sikring, adgangskontrol, elektronisk overvågning og perimetersikring. Virksomheden er kendetegnet ved, at løsningerne er gennembearbejdede med afsæt i kundernes individuelle behov. I de seneste år har KIBO Sikring udmærket sig ved at udvikle banebrydende koncepter til kunderne. Med afsæt i vækst ønsker virksomheden at tilføre en ressource, der kan varetage de vigtige opgaver omkring konstruktion indenfor mekanisk sikring.

Tidligt i de større projekter bliver du involveret. Typisk har projekterne en projektleder, som ejer entreprisen i KIBO Sikring. KIBO Sikrings entreprise er typisk en underentreprise, som er et tillæg til en bygning. Din leverance bliver at konstruere/ tegne projektet – typisk i stål. Det er sjældent at 2 projekter er ens, hvilket stiller store krav til din forestillingsevne og din evne til at stille de rigtige spørgsmål under opstart af projektet.

Konstruktør og intern Projektleder der evner at skabe struktur og vise interesse


Den rette profil er enten uddannet bygningskonstruktør, Produktionsteknolog eller teknisk designer (teknisk assistent) og har siden endt uddannelse arbejdet med forskellige opgaver omkring tegnearbejde, projektarbejde, tilbudsgivning og layouts. Du er derfor vant til at arbejde i Inventor (3D) eller et lignende tegneprogram. Desuden behersker du Microsoft Office-pakken og har gerne erfaring fra ERP-systemet Business Central (Tidl. Navision). Det er bestemt ikke en ulempe, hvis du tidligere har været håndværker eller arbejdet med stålkonstruktioner.

Du formår at holde overblikket i komplekse projekter samtidig med, at du ikke er bange for selv at arbejde hands-on. KIBO Sikring er en vækstvirksomhed med forholdsvist få ansatte, og du skal derfor være klar til at løse opgaver, som ligger udover dine primære ansvarsområder. Du arbejder struktureret og med en positiv indstilling – også i stressede situationer. Du er hurtig til at sætte dig selv – og andre – ind i nyt stof, og du trives med at jonglere med mange opgaver på en gang.

Solid og økonomisk stærk virksomhed bygget på sunde værdier


I dette job vil det ikke forventes, at du er selvkørende fra dag 1. Alt efter dit niveau vil du, sammen med dine kolleger og din chef, blive koblet på opgaver. Du får en god introduktion til opgaverne, og herigennem lærer du virksomheden og arbejdsgangene at kende.

Medarbejderne i virksomheden har lange ancienniteter, hvilket blandt andet er et udtryk for deres store velvilje til at hjælpe hinanden og opretholde en behagelig tone.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring og elektronisk overvågning. Med 160 medarbejdere fordelt på 4 lokationer i landet er KIBO Sikring dedikeret til at skabe trygge rammer om liv og værdier hos virksomheder, kommuner og statslige institutioner – alle med vidt forskellige sikringsbehov og risikoprofiler. Læs mere på www.kibosikring.dk.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted; Kibæk
Reference: 2314.195
Virksomhed: KIBO SIkring A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kibæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Kibæk

Lignende jobs

  • Konstruktør i Tarm

    Konstruktør til Teknisk afdeling med håndværksmæssig baggrund Grundet VM Tarm A/S´ store vækst de seneste år søger vi en faglig dygtig konstruktør med erhvervserfaring til konstruktion af tankvogne..
    • Konstruktør
    • Tarm
    Få mere info
  • Konstruktør (praktik) i Holstebro

    Bygningskonstruktørpraktikant - projekterende - efterår 2024Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at .
    • Konstruktør
    • Holstebro
    Få mere info
  • Konstruktør i Holstebro

    Humano søger for IBG Consult Projekterende bygningskonstruktør. IBG Consult IBG Consult arbejder med totalrådgivning indenfor byggeri, og tilbyder både private, erhvervs- og offentlige kund..
    • Konstruktør
    • Holstebro
    Få mere info
  • Konstruktør i Sunds

    Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning i stål, aluminium og mange andre materialer. De har over 20 års erfaring og udfører facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lu..
    • Konstruktør
    • Sunds
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Kibæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Kibæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0