Rekrutteringsfirmaer

Herunder kan du finde en liste over danske rekrutteringsfirmaer. Brug søgefunktionen til venstre, hvis du leder efter et rekrutteringsfirma med et bestemt speciale.

 • Rekrutteringsfirma
  Jysk Rekruttering
  Med mange års erfaring indenfor dansk erhvervsliv har vi nemt ved at træde ind i en virksomhed, opfatte, analysere og forstå, hvad der er brug for.. selvfølgelig i samarbejde med virksomheden.
  6 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Kleven & Partners
  Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
  12 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Retail Knowledge
  Hos Retail Knowledge har vi alle en baggrund fra detailbranchen.Alt hvad vi foretager os tager udgangspunkt i at forbedre og effektivisere vore kunders forretning og dermed øge deres indtjening. Det gælder uanset om kunden er detail kæde eller leverandør.
  8 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Dahl & Kjærgaard Human Resources
  Dahl & Kjærgaard sikrer med faglige kompetencer, indgående branchekendskab og menneskelige kundskaber vores kunder overblik i en verden i hastig forandring.Det gør vi ved at gå i tæt dialog og sparre på strategi, forretningsgrundlag og den kultur og de værdier, der er i organisationen.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  HR navigator
  HR navigator er en headhunting- og rekrutteringsvirksomhed, som arbejder målrettet med at identificere, ansætte og udvikle medarbejdere til morgendagens virksomheder. Vi er 6 dedikerede konsulenter med næsten 150 års ledelseserfaring og 50 års rekrutteringserfaring.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  LabVikar ApS
  VELKOMMEN TIL DANMARKS ENESTE LANDSDÆKKENDE VIKAR- OG REKRUTTERINGSBUREAUSPECIFIKT FOR LABORATORIEBRANCHEN
  5 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Centrum Personale A/S
  Faste stillinger og vikariater– inden for mange brancher og på de fleste stillingsniveauerNår du kigger efter et nyt job, tilbyder Centrum Personale flere muligheder; Vi rekrutterer til både faste stillinger, projektansættelser og vikariater.
  15 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  iHeadHunt
  iHeadHunt er specialiseret i it-rekruttering og headhunting til virksomheder med fokus på it, teknologi og digitalisering. Alle kandidater kvalitetssikres af CEO, som er datalog. Vi kører effektive 1-uges sprints og daglige scrums for at kunne sende relevante og motiverede kandidater hurtigt.
  33 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Lund HR
  I LundHR tror vi på, at vores kunder er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Vi tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov.LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med forretningsudvikling.
  10 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Prokan Rekruttering
  Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed. Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere.
  9 jobannoncer