Rekrutteringsfirmaer

Herunder kan du finde en liste over danske rekrutteringsfirmaer. Brug søgefunktionen til venstre, hvis du leder efter et rekrutteringsfirma med et bestemt speciale.

 • Rekrutteringsfirma
  Hurecon
  Hurecon startede i marts måned år 2000. Vi er specialister indenfor headhunting & rekruttering/search & selection og vi har med succes gennemført flere tusinde rekrutteringer og headhunting opgaver.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Sales Management ApS
  Sales Management er specialiseret i rekruttering og search af specialister og ledere, som kan skabe resultater og udvikling.
  3 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Strepa
  Strepa bruger de nyeste metoder til at udarbejde din search & selection strategi på tværs af digitale platforme og sociale medier.Det betyder, at vi hurtigt kan udarbejde en omfattende og effektiv digital search & selection process, der indsnævrer søgefeltet til de mest relevante top-notch kandidater i løbet af få uger.
  4 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Unique Human Capital
  Unique Human Capital er det mest respekterede danske konsulenthus inden for Board Search, Executive Search, Search & Selection, Outplacement, Management Performance. Vi er medlem af Search Danmark, som sikrer transparens og kvalitet for kunder og kandidater.
  28 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Accountor Denmark A/S
  Accountor tilbyder finansiel outsourcing, lønadministration, udlejning af medarbejdere til projektansættelse og HR ydelser. Har I akut behov for assistance i økonomi- eller HR-funktionen, kan I leje en af vores konsulenter.
  11 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Add Value
  Som strategisk samarbejdspartner hjælper vi jer med at udvikle og implementere et stærkt strategisk fundament for jeres virksomheds forandring og vækst. Vi arbejder her med bl.a. processer, modeller, implementering og eksekvering.
  2 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Asap Personaleservice 6 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Asgaard Recruitment
  Hos Asgaard Recruitment hjælper vi virksomheder med at rekruttere medarbejdere med de rette faglige og personlige kvalifikationer.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Bencke & Partners
  Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed med mere end 15 års erfaring indenfor servicering af HR-ydelser til danske og internationale virksomheder.Vi specialiserer os i rekruttering og headhunting til områderne økonomi og salg.
  5 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  CareLink
  CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og tre øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg, Aarhus og København.Nære relationer og indgående kendskab til medarbejdere og kunders behov, er grundstenene i CareLink.
  66 jobannoncer