Rekrutteringsfirmaer

Herunder kan du finde en liste over danske rekrutteringsfirmaer. Brug søgefunktionen til venstre, hvis du leder efter et rekrutteringsfirma med et bestemt speciale.

 • Rekrutteringsfirma
  Executive Partner
  Vi er en international velkonsolideret konsulentvirksomhed med speciale i rekruttering og headhunting af bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere, funktionærer med eller uden ledelsesansvar samt specialister til det offentlige- eller private erhversliv.
  6 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Hurecon
  Hurecon startede i marts måned år 2000. Vi er specialister indenfor headhunting & rekruttering/search & selection og vi har med succes gennemført flere tusinde rekrutteringer og headhunting opgaver.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Sales Management ApS
  Sales Management er specialiseret i rekruttering og search af specialister og ledere, som kan skabe resultater og udvikling.
  5 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Strepa
  Strepa bruger de nyeste metoder til at udarbejde din search & selection strategi på tværs af digitale platforme og sociale medier.Det betyder, at vi hurtigt kan udarbejde en omfattende og effektiv digital search & selection process, der indsnævrer søgefeltet til de mest relevante top-notch kandidater i løbet af få uger.
  4 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Unique Human Capital
  Unique Human Capital er det mest respekterede danske konsulenthus inden for Board Search, Executive Search, Search & Selection, Outplacement, Management Performance. Vi er medlem af Search Danmark, som sikrer transparens og kvalitet for kunder og kandidater.
  17 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Accountor Denmark A/S
  Accountor tilbyder finansiel outsourcing, lønadministration, udlejning af medarbejdere til projektansættelse og HR ydelser. Har I akut behov for assistance i økonomi- eller HR-funktionen, kan I leje en af vores konsulenter.
  8 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Add Value
  Som strategisk samarbejdspartner hjælper vi jer med at udvikle og implementere et stærkt strategisk fundament for jeres virksomheds forandring og vækst. Vi arbejder her med bl.a. processer, modeller, implementering og eksekvering.
  4 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Advanz
  Vores navn ADVANZ er afledt af det engelske udtryk advance [ad-vans] som på dansk kan oversættes til avancere.Vores mål er at udvikle organisationer så medarbejdere og ledelse skaber en bedre forretning.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Asap Personaleservice 7 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Asgaard Recruitment
  Hos Asgaard Recruitment hjælper vi virksomheder med at rekruttere medarbejdere med de rette faglige og personlige kvalifikationer.
  0 jobannoncer