Rekrutteringsfirmaer

Herunder kan du finde en liste over danske rekrutteringsfirmaer. Brug søgefunktionen til venstre, hvis du leder efter et rekrutteringsfirma med et bestemt speciale.

 • Rekrutteringsfirma
  Lund HR
  I LundHR tror vi på, at vores kunder er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Vi tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov.LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med forretningsudvikling.
  6 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Prokan Rekruttering
  Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed. Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere.
  8 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Adecco Danmark
  Adecco Danmark er en del af The Adecco Group, som er verdens største HR virksomhed inden for rekruttering, bemandingsløsninger, outplacement og vikarydelser. Worldwide beskæftiger Adecco Group mere end 33.000 medarbejdere dagligt og er repræsenteret i over 60 lande.
  40 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  IT Optimiser ApS
  Vi tør godt sige højt, at vi er eksperter i rekruttering af de bedste specialister i SAP®-branchen. Det kan vi tillade os, da vi faktisk vælter os i erfaring - helt nøjagtig mere end 30 års erfaring med rekruttering og screening af de bedste specialister til dine SAP®-behov.Vi går op i, at det vi laver skal give mening.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  LabVikar ApS
  VELKOMMEN TIL DANMARKS ENESTE LANDSDÆKKENDE VIKAR- OG REKRUTTERINGSBUREAUSPECIFIKT FOR LABORATORIEBRANCHEN
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Unique Human Capital
  Unique Human Capital er det mest respekterede danske konsulenthus inden for Board Search, Executive Search, Search & Selection, Outplacement, Management Performance. Vi er medlem af Search Danmark, som sikrer transparens og kvalitet for kunder og kandidater.
  29 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  & friends
  Hos & ​friends har vi al den erfaring der skal til, og vi har hjertet med hele vejen, når vi rekrutterer. Derfor er vores mantra ”Recruitment by Heart” – rekruttering med hjertet - vores passion er den afgørende forskel.
  16 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Abilon Search & Management ApS
  Abilon har i mere end 20 år rådgivet danske virksomheder og organisationer med individualiserede løsninger og ressourcer inden for blandt andet rekruttering / executive search. Vi arbejder i hele Danmark og har fokus på direktørstillinger, chef/lederstillinger og specialister.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Academic Work Denmark A/S
  Academic Work arbejder med vikarløsninger og rekruttering af Young Professionals - studerende og unge uddannede i begyndelsen af deres karriere. Det er vores niche, vores ekspertområde og en målgruppe, vi tror på.Academic Work findes i seks lande, omsætter for ca 3 milliarder svenske kroner og formidler over 16.
  19 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Accountor Denmark A/S
  Accountor tilbyder finansiel outsourcing, lønadministration, udlejning af medarbejdere til projektansættelse og HR ydelser. Har I akut behov for assistance i økonomi- eller HR-funktionen, kan I leje en af vores konsulenter.
  16 jobannoncer