Tryk her og søg via stillingstype

Rekrutteringsfirmaer

Herunder kan du finde en liste over danske rekrutteringsfirmaer. Brug søgefunktionen til venstre, hvis du leder efter et rekrutteringsfirma med et bestemt speciale.

 • Rekrutteringsfirma
  Jysk Rekruttering
  Med mange års erfaring indenfor dansk erhvervsliv har vi nemt ved at træde ind i en virksomhed, opfatte, analysere og forstå, hvad der er brug for.. selvfølgelig i samarbejde med virksomheden.
  4 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Kleven & Partners
  Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
  12 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Dahl & Kjærgaard Human Resources
  Dahl & Kjærgaard sikrer med faglige kompetencer, indgående branchekendskab og menneskelige kundskaber vores kunder overblik i en verden i hastig forandring.Det gør vi ved at gå i tæt dialog og sparre på strategi, forretningsgrundlag og den kultur og de værdier, der er i organisationen.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  HR navigator
  HR navigator er en headhunting- og rekrutteringsvirksomhed, som arbejder målrettet med at identificere, ansætte og udvikle medarbejdere til morgendagens virksomheder. Vi er 6 dedikerede konsulenter med næsten 150 års ledelseserfaring og 50 års rekrutteringserfaring.
  29 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Centrum Personale A/S
  Faste stillinger og vikariater– inden for mange brancher og på de fleste stillingsniveauerNår du kigger efter et nyt job, tilbyder Centrum Personale flere muligheder; Vi rekrutterer til både faste stillinger, projektansættelser og vikariater.
  20 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  iHeadHunt
  iHeadHunt er specialiseret i it-rekruttering og headhunting til virksomheder med fokus på it, teknologi og digitalisering. Alle kandidater kvalitetssikres af CEO, som er datalog. Vi kører effektive 1-uges sprints og daglige scrums for at kunne sende relevante og motiverede kandidater hurtigt.
  8 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Prokan Rekruttering
  Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed. Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere.
  15 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Retail Knowledge
  Hos Retail Knowledge har vi alle en baggrund fra detailbranchen.Alt hvad vi foretager os tager udgangspunkt i at forbedre og effektivisere vore kunders forretning og dermed øge deres indtjening. Det gælder uanset om kunden er detail kæde eller leverandør.
  13 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  TEMP-TEAM A/S
  Vi tror på, at relationer skaber de allerbedste resultater. At finde det bedste match er derfor omdrejningspunkt i alle vores rekrutteringsprocesser.VORES MÅLSÆTNING er klar: Vi finder den optimale løsning med udgangspunkt i dine ønsker og behov.
  61 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  LabVikar ApS
  VELKOMMEN TIL DANMARKS ENESTE LANDSDÆKKENDE VIKAR- OG REKRUTTERINGSBUREAUSPECIFIKT FOR LABORATORIEBRANCHEN
  4 jobannoncer