Rekrutteringsfirmaer

Herunder kan du finde en liste over danske rekrutteringsfirmaer. Brug søgefunktionen til venstre, hvis du leder efter et rekrutteringsfirma med et bestemt speciale.

 • Rekrutteringsfirma
  Executive Partner
  Vi er en international velkonsolideret konsulentvirksomhed med speciale i rekruttering og headhunting af bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere, funktionærer med eller uden ledelsesansvar samt specialister til det offentlige- eller private erhversliv.
  6 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Accountor Denmark A/S
  Accountor tilbyder finansiel outsourcing, lønadministration, udlejning af medarbejdere til projektansættelse og HR ydelser. Har I akut behov for assistance i økonomi- eller HR-funktionen, kan I leje en af vores konsulenter.
  9 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Add Value
  Som strategisk samarbejdspartner hjælper vi jer med at udvikle og implementere et stærkt strategisk fundament for jeres virksomheds forandring og vækst. Vi arbejder her med bl.a. processer, modeller, implementering og eksekvering.
  2 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Advanz
  Vores navn ADVANZ er afledt af det engelske udtryk advance [ad-vans] som på dansk kan oversættes til avancere.Vores mål er at udvikle organisationer så medarbejdere og ledelse skaber en bedre forretning.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Asap Personaleservice 7 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Asgaard Recruitment
  Hos Asgaard Recruitment hjælper vi virksomheder med at rekruttere medarbejdere med de rette faglige og personlige kvalifikationer.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Back Up Vikar A/S
  Vi er et vikarbureau, men vi er anderledes end de fleste…Bureauet er grundlagt i Sønderjylland 2003 som en enkeltmandsvirksomhed, men har med årene vokset sig landsdækkende i kraft af solid service og hurtige reaktionstider.
  4 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  Bencke & Partners
  Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed med mere end 15 års erfaring indenfor servicering af HR-ydelser til danske og internationale virksomheder.Vi specialiserer os i rekruttering og headhunting til områderne økonomi og salg.
  0 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  CareLink
  CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og tre øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg, Aarhus og København.Nære relationer og indgående kendskab til medarbejdere og kunders behov, er grundstenene i CareLink.
  59 jobannoncer
 • Rekrutteringsfirma
  CareMatch ApS
  CareMatch blev stiftet i 2006 af Stefan Førster-Christensen og Mads Lindhardt Henriksen og har siden løst mere en 2500 rekrutterings- og udviklingsopgaver. Vi har specialiseret os i rekruttering og rådgivning inden for social & sundhed og børn & unge.
  5 jobannoncer