Praktik: Digital marketing & Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Odense S

Kort info om virksomheden


Til efteråret 2023 tilbyder LIFA A/S 2 praktikpladser til studerende på Multimediedesigner, Pba. i digital konceptudvikling, Pba. i webudvikling, International Virksomhedskommunikation, Medievidenskab el.lign. uddannelse.

Praktikken er af 3 til 4 måneders varighed – derudover giver vi mulighed for efterfølgende lønnet studiejob i 1 til 2 måneders varighed afhængig de forelæggende opgaver.

Vi søger studerende til praktik inden for marketing som har gå-på-mod og lyst til at blive en del af et dynamisk team. Du vil – som en naturlig del af teamet – blive inddraget i problemstillinger, samt indgå i arbejdet med både større og mindre projekter.

Der kan være flere muligheder inden for marketing, alt efter hvad du brænder for. Vi har en praktikplads til dig, som har en projektleder gemt i maven, og har en marketing-relevant uddannelse. Eller til dig der er en haj til digital marketing, har en innovativ og kreativ tankegang eller har grafisk flair. Uanset hvor dine spidskompetencer ligger, har vi en praktikplads, som vil udfordre dig fagligt.

Arbejdsområder


Hos LIFA arbejder vi med næsten alle discipliner inden for marketing. Fra foto og videooptagelser og redigering, grafisk opsætninger, websites (Wordpress), SOME, søgemaskineoptimering, Google Ads, animationer, tekstforfatning, samt udstillinger og konferencer m.m.

Som praktikant vil du få ”hands-on” med alle ovenstående opgaver – med hovedvægt på digital marketing (primært Wordpress), videoredigering samt arbejde med Adobe Photoshop, Indesign, Premiere Pro samt After Effects, hvor du vil få forskellige selvstændige opgaver. Du vil i din dagligdag komme til at arbejde sammen med vores marketingchef, og din medpraktikant på vores hovedkontoret i Odense S.

Hvad forventer vi?


Du skal have interesse for at lære mere om og afprøve din viden inden for online marketing, videoredigering, SEO, SEM og kunne fordybe dig i diverse PC programmer, herunder videoredigering, CMS systemet Wordpress samt i grafiske programmer som PremierePro, Indesign og Photoshop.

Hvad kan vi tilbyde?


  • Du får ansvaret for egne projekter og mulighed for at afprøve teori i praksis
  • Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt med sparring fra den praktikansvarlige og engagerede og dygtige kollegaer
  • Du får mulighed for samarbejde til dit kommende afgangsprojekt
  • Fuld forplejning dvs. morgen- og middagsmad vederlagsfrit


Vi indkalder og afholder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt!

Er I 2 studerende, som arbejder godt sammen, er I velkomne til at lave en samlet ansøgning.

Din praktikperiode er i efteråret 2023, og vi arbejder på at have indgået praktikkontrakter inden påskeferien.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense S

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    ApplyDo you want to be a part of an energetic, diverse, and international team that drives change? And would you like to have an impact on product development and launches? Then you should join..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense SØ

    ApplyAre you a creative storyteller passionate about engaging audiences across diverse platforms, you might be our missing piece to the Digital & Acquisition marketing team. As Marketing planni..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (vikar) i Odense

    Hvis du er en Product Manager med solid forretningsforståelse, er dygtig til relationsskabelse med interessenter, og har gode kommunikative og produktstrategiske evner, er det måske dig, vi man..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Odense

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2