Flügger søger Økonomielev til HQ i Rødovre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Rødovre

Er du på udkig efter en farverig arbejdsplads til din elevuddannelse med speciale i økonomi? Hos Flügger er vi mere end farvekoder og malerspande.


Uddannelsesforløbet er med opstart den 01. september 2024.


Som Økonomielev hos Flügger bliver du en del af en danskejet og børsnoteret virksomhed med globalt afsæt. Du får base på vores hovedkontor i Rødovre, tæt på bus og motorvej. Her bliver du en del af vores Corporate Accounting Team i Danmark, som består af 21 topmotiverede kollegaer, hvor høj faglighed og en serviceorienteret tilgang til vores kunder er en naturlighed, ligesom vi mener, at det skal være fedt at være på arbejde.

En elevplads hos os giver dig indblik i en virksomhed, som har hele værdikæden fra udvikling og innovation til produktion, distribution og salg. Vi kan derfor tilbyde dig et bredt 2-årigt forløb, hvor du kommer rundt om alle vores regnskabsmæssige processer.

Efter endt uddannelse som økonomielev hos Flügger vil du kunne:
• Håndtere alle opgaver fra A-Z indenfor en regnskabsfunktion
• Have indsigt i alle de regnskabsmæssige facetter ved at arbejde i en virksomhed med hele værdikæden – udvikling, produktion, B2B såvel som B2C handel
• Have indsigt i de regnskabsmæssige facetter ved at arbejde i en større børsnoteret koncern, der aflægger regnskab efter internationale regnskabsstandarder

Vi står klar til at lære fra os. Vi sætter din faglige og personlige udvikling i fokus for at klæde dig godt på til en karriere indenfor økonomi og regnskab.

Sæt kulør på din uddannelse


Hos os bliver du en integreret del af vores Accounting & Credit Control funktion, hvor vi vil udfordre dig og give dig kompetencer indenfor en lang række spændende opgaver, bl.a.:
• På leverandørsiden: alle facetter indenfor håndtering af leverandørfakturaer inkl. dialog med vores leverandører
• På kundesiden: registrering af indbetalinger, rykning af kunder og kreditvurdering af vores kunder
• Rejseafregning via elektronisk rejseafregningssystem
• Bankafstemninger på et antal banker, som du vil få selvstændigt ansvar for
• Lageropgørelse i forbindelse med månedsafslutning
• Finansbogføring, håndtering af anlægskartotek og øvrige regnskabsmæssige opgaver
• Intern kontrol: deltagelse i kontrolbesøg hos vores butikker med efterfølgende afrapportering

Din palette


Vi tror ikke, at du allerede har styr på det hele. Men vi forventer, at du har lyst til at lære og bruge energi på at sætte dig ind i tingene. Du skal kunne trives godt med orden og struktur og have sans for detaljer. Som person forestiller vi os at, du er serviceminded, nysgerrig og en teamplayer. Og er der noget du er i tvivl om, så spørger du – der vil altid være en kollega i teamet, som har tid til at hjælpe.

• Du har selvfølgelig enten en EUX 1. del kontor eller en gymnasial uddannelse suppleret med EUS, som kvalificerer dig til at starte på elevuddannelsen
• Du kan lide at arbejde med tal og behersker et godt dansk og engelsk, ligesom du er åben overfor dialog med kollegaer i de skandinaviske lande
• Du har godt kendskab til Office-pakken, specielt Excel
Lyst til at høre mere?
Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte Head of Corporate Accounting Majbritt Scheller på tlf. 40 64 75 36.

Interesseret?


Ansøg allerede nu. Vi indkalder løbende til samtaler – og vi lukker for ansøgere den 9. februar 2024.

For mere information


Kontakt: Majbritt Scheller
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 40647536

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger


Flügger Group er en international koncern med base i Norden. Flügger er børsnoteret og har en årlig omsætning på cirka 2.500 millioner kroner og 2.700 medarbejdere, hvoraf cirka 500 arbejder i Danmark. Hos Flügger udvikler, producerer, markedsfører og sælger vi maling, træbeskyttelse, tapet, malerværktøj og meget mere i professionel kvalitet, samtidig med at vi hjælper kunderne med at finde de bedste løsninger. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Greve

    Fri kontakt
    Vi er et team på 12 medarbejdere, der organisatorisk hører til Center for Økonomi & HR. Vi har et godt humør, sparrer med hinanden og hjælper hinanden. Bogføring og Kontrol er et nyt team fra 1. juni 2023, hvor bogføring og afstemning blev centraliseret.
    • Økonom
    • Greve
    Få mere info
  • Økonom i København

    Dine primære arbejdsområder: Timelønninger til vores tillidsvalgte, herunder hjemtagelse af refusioner m.v. Administration af søgnehelligdagsordningen for vores faglærte gastronomer med bl.a..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Storkøbenhavn

    Bliv finanselev i [xxxxx] august 2024, men start allerede nu som kunderådgiver service. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliv..
    • Økonom
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1