Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Økonom
 • Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Økonomisk sagsbehandler til Ydelsesservice - fleksløntilskud og ledighedsydelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Økonom søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup

Lignende jobs

 • Serviceminded og selvstændig økonomiassistent på deltid søges

  Fri kontakt
  Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger med generel regnskabsassistance? Vil du arbejde i en dynamisk virksomhed med store ambitioner? Kunne du tænke dig at blive en del af et mindre team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide at have det sjovt sammen?
 • Kalkulatør til beton & anlægsprojekter

  Fri kontakt
  Er du en erfaren kalkulatør? Brænder du for at udregne tilbud på beton og anlægsopgaver? Vil du være en del af en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder? Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC. Det går godt hos NCC Infrastructure, og du har nu mulighed for at komme med på holdet. Om NCC Infrastruktur.
 • Serviceøkonom, praktikplads med opstart januar 2024, Scandic Copenhagen

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 18. oktober 2023 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
 • Budgetchef til økonomiafdeling på [xxxxx]

  Har du lyst til at lede budgetafdelingen på en stor uddannelsesinstitution? Er du samtidig analytisk tænkende og god til at betjene en direktion? Så har vi en spændende stilling, der måske er noget..

Lignende søgeresultater