Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Selvstændig og struktureret økonomimedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Brænder du for at arbejde med tal, og trives du med struktur og data? Så søger vi en kollega til vores hold af dygtige økonomimedarbejdere.

JOBBET HELT KORT:

Du skal supportere vores forretning og assistere indenfor håndtering af økonomi samt administrative opgaver. Du vil få selvstændige opgaver, men samtidig indgå i et team, hvor vi hjælper hinanden. Dit udgangspunkt vil være vores hovedkontor i Viborg, hvor de øvrige kolleger i Økonomi er placeret. Der vil også være mulighed for at arbejde hjemme af og til.

DINE KOLLEGER:

Du får i alt 40 erfarne kolleger i Økonomi, som alle understøtter forskellige dele af HedeDanmarks forretning. Afdelingen er inddelt i forskellige teams, og du bliver en del af intern økonomi bestående af i alt 10 medarbejdere.

På kontoret har vi en god og uformel omgangstone. Vi vægter både det faglige og det sociale højt. Vi samarbejder på tværs i vores teams og gør brug af hinandens viden. Vi har kontakt til kolleger på kontoret såvel som projekt- og driftsledere på vores lokationer i hele landet.

DET ER EN FORDEL, HVIS DU:

  • har en relevant kontoruddannelse og erfaring med økonomiopgaver såsom fakturering, kvalitetssikring af data, købsafregninger, månedsregnskaber mv.
  • er bruger af Microsoft Dynamics AX og er god til Excel
  • arbejder struktureret og detaljeorienteret

Du behøver ikke på forhånd at vide noget om branchen. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, villig til at lære og tage fat på opgaverne. Dog vil det være en fordel, hvis du tidligere har stiftet bekendtskab med igangværende arbejder ifm. projektgennemgang.

Derudover værdsætter vi, hvis du er åben og imødekommende og er i stand til at arbejde selvstændigt og udvise ansvarlighed overfor opgaverne og vores forretning.

VI TILBYDER DIG:

  • grundig oplæring, hvor din opstart bliver understøttet af en opstartsplan og dygtige kolleger, så du får den bedste start i dit nye job hos os
  • stor frihed til at planlægge din dag og dine arbejdsopgaver
  • et godt fagligt miljø og gode kollegaer
  • mulighed for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen

Arbejdstid: 37 t /uge

NATUREN SOM PARTNER:
Som medarbejder i HedeDanmark bliver du en del af en stor landsdækkende virksomhed med naturen i højsædet.

I HedeDanmark arbejder vi efter visionen om, at: ”Vi bygger en bæredygtig fremtid – med naturen som partner.” Og den vision bliver du en del af!

Lignende jobs

Lignende søgeresultater