Rekrutteringsfirma

Økonomichef til Psykiatri Plus A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Psykiatri Plus har over 20 års erfaring med at løse opgaver inden for socialpsykiatrien for nogle af de mest sårbare og udsatte mennesker i Danmark. Målgruppen omhandler den lille andel af befolkningen, der både lider af svære psykiske lidelser og komplekse sociale problemer. Psykiatri Plus er et landsdækkende specialistbureau der både løser kort- og langvarige opgaver. De kortvarige opgaver tilkøbes primært som vikarydelser og de langvarige opgaver tilkøbes primært som støtteforanstaltninger via Service- og Sundhedsloven. Kundegrundlaget er regioner, kommuner og enkelte private institutioner.

Virksomheden har igennem de seneste 4 år gennemgået en større udvikling og har opnået gode resultater (er tildelt Gazelle prisen i 2020 og 2021 samt prisen ’succes virksomhed i 2022’). Der har været fokus på effektivisering, digitalisering og kvalitetssikring. En udviklet, der fortsat er i høj fokus, i forhold til at styrke virksomheden til fremtiden og sikre vækst i et marked, der er konjunktur og diskurs følsomt.

For yderligere information om firmaet henvises til www.psykiatriplus.dk

Psykiatri Plus ønsker at etablere en selvstændig Finance-afdeling, der udvikler måden hvorpå, økonomi fungerer i en virksomhed. Ansvaret stopper ikke ved rapporteringen, men går videre gennem fortolkning af tallene, og strategisk arbejde med selvsamme. Du bliver nærmeste økonomiske sparringspartner til den administrerende direktør, og får en bred vifte af spændende opgaver, ansvar og indflydelse.

Én af nøgleopgaverne for den nye Økonomichef bliver at etablere en proaktiv økonomisk og finansiel ledelsessparring til den administrerende direktør. Dette kræver stor kommerciel forretningsforståelse, gode evner til at kommunikere og til at udfordre det eksisterende.

Formålet er at udvikle og skabe beslutningsværktøjer, som understøtter en sikker drift i dagligdagen og en målrettet udvikling i et langsigtet strategisk perspektiv. Derfor vil IT-området i samarbejde med eksterne leverandører være en del af ansvarsområdet.

Du leverer månedsrapporteringer og årsregnskab, ligesom du udarbejder forretningsanalyser til brug i organisationen.

Opgaver

  • Bogholderi samt debitor- og kreditorstyring
  • Løn, gager, feriepenge
  • Kontakt til myndigheder i forhold til skat, moms, regnskab mm.
  • Udarbejdelse af årsregnskab, herunder forberedelse til revisionen
  • Ugentlig og månedlig rapportering i samarbejde med den administrerende direktør
  • Finansiel og business controlling
  • Tilvejebringelse af økonomiske analyser og forecasts
  • Sikre budgetter – aktion i tilfælde af afvigelser, såvel i drift som i balancen
  • Likviditetsstyring
  • Intern kontrol
  • Risikominimering og risikostyring
  • Sikre effektiv og opdateret brug af digitale systemer
  • Effektivt og smidigt samarbejde med koncernøkonomichef (DENA A/S)
  • Personaleansvar
  • Kontraktstyring ift. kunder og priser

Kvalifikationer

Du kommer sandsynligvis fra en lignende stilling, med en controller eller anden økonomisk baggrund og er klar til at påtage dig et større ansvar. I den forbindelse håndterer du løbende processer for controlling og præsentation af dette. Dine IT-færdigheder er over middel og du er rutineret bruger af Excel og ERP-systemer gerne e-conomic. Kendskab til BI-værktøjer er en fordel.

Samtidig arbejder du hjemmevant med aflægning af månedsrapporter, ligesom du har hands on erfaring med driften i en økonomifunktion. Dertil kommer konkret erfaring med indsamling af relevante data og præsentation heraf. Endelig forventes du at have erfaring med aflæggelse af årsregnskab i samarbejde med ekstern revisor.

Du har et stærkt kommercielt mindset og formår at se mulighederne for at skabe værdi for forretningen, igennem et stort overblik, der ser og forstår sammenhænge i virksomheden og marked. Du brænder for at eksekvere og realisere strategiske mål.

På det personlige plan er du en teamplayer, proaktiv, nytænkende og en dygtig formidler. Du er tydelig på dine ledelsesværdier. En af dine styrker er at kommunikere økonomi og dine budskaber i et let forståeligt sprog både mundtligt og skriftligt, så forretningen kan omsætte dette til handling. Du har en løsningsorienteret tilgang til komplekse problemstillinger, hvor du ser løsninger frem for begrænsninger. Du trives i en hektisk hverdag med både drift og udvikling og er derfor både analytisk og struktureret. Du arbejder selvstændig og håndterer flere ansvarsområder, men forstår at succes skabes i et samspil med ledergruppen.

Psykiatri Plus A/S er en del af en DENA A/S koncernen med hovedsæde i Glostrup, hvor Økonomichefen er placeret. Derudover har Psykiatri Plus et mindre kontor i Vejle til salgsafdelingen. Der er i administrationen ca. 30 medarbejdere samt ca. 800 tilknyttede vikarer. Ledergruppen består af 4 chefer og direktøren.

For spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Alice Sabroe på mobil 2680 8360.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Økonomichef i Storkøbenhavn

    Vor klient er et datterselskab af en mellemstor koncern, som er en af verdens førende producenter af værktøj til industri. Koncernen beskæftiger over 6000 personer og omsætter for mere end 7 millia..
    • Økonomichef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 1