Service Supervisor til Passenger Locomotive Service, [xxxxx] Mobility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Supervisor med teknisk baggrund og erfaring i at vejlede

Brænder du for den daglige planlægning og styring af vedligeholdelse, og for at være ansvarlig for fejlretning på lokomotiver?

Siemens Mobility søger en Service Supervisor til at sikre support, kvalitet og vejledning i forbindelse med vedligehold og fejlfinding på lokomotiver. Du vil som en del af oplæringen indgå i vores eksisterende vedligeholdelsesteam, som vedligeholder 42 elektriske lokomotiver. Efter endt oplæring vil du indgå i teamet, som er ansvarlig for planlægning, vedligeholdelse samt fejlfinding på elektriske lokomotiver. Kerneteamet består af 9 medarbejdere, der alle sammen sikrer leverancen til kunden.

Opgaverne vil variere og være af både mekanisk og elektrisk karakter. Under fejlfinding forstås både fejlfinding og fejlretning på lokomotiverne i tæt samarbejde med kundens medarbejdere samt de øvrige i teamet og vores tyske kollegaer. Som en naturlig del af fejlretning og vedligehold, vil du være ansvarlig for den afsluttende kontrol og test af materiellet, før det kan frigives til drift. Du vil således være en integreret del af vores kvalitetssikring.

Normal arbejdstid vil være i skiftehold. Der vil på sigt forekomme weekendvagter lørdag og søndag fra kl. 7 til 15 cirka en gang om måneden, og du deltager også i en 24/7 vagtordning. Dit primære arbejdssted vil være i indre København indtil 2025 og derefter flytter opgaven til Næstved. Du vil blive sat godt ind i tingene, og må derfor forvente en længere oplæringsperiode med mulighed for korte uddannelsesophold primært i Tyskland, varierende i forhold til din baggrund.


Dine ansvarsområder vil blandt andet være følgende:


  • Ansvarlig for vedligeholdelse og fejlfinding/-retning på lokomotiverne
  • Udførsel af kvalitetssikring og frigivelse efter endt eftersyn og reparation
  • Supervision og planlægning af arbejdet til et team af specialister
  • Analyse og rapportering af konklusion på indrapporterede fejl
  • Planlægning af materialeforbrug samt kontrol i forbindelse med varemodtagelse.

Vi forestiller os at du har følgende kvalifikationer:

  • For at få succes i rollen har du 3-5 års erfaring med supervision og evt. ledelse
  • Du er uddannet inden for el-teknik på minimum bachelorniveau, maskinmester eller tilsvarende
  • Erfaring med planlægning og har gode it-kundskaber
  • Gode kommunikationskundskaber både dansk og engelsk i skrift og tale. Det er en stor fordel, hvis du også taler tysk
  • Du er fleksibel ift. dine arbejdstider, hvis opgaverne kræver det, og har kørekort til bil


Vi tilbyder dig

Du bliver en del af et team, hvor alle er bevidst om, at vi løfter som et team og det forventes at man er nysgerrig og siger sin mening. Siemens Mobility er en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål.

I Siemens Mobility prioriteres ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel. Der tilbydes mange medarbejdergoder, blandt andet sundhedstjek og vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold. Vi har desuden favorable pensionsforhold med helbredssikring.
Siemens Mobility

Siemens Mobility leverer løsninger inden for transport og logistik med henblik på at sikre en pålidelig og miljøvenlig infrastruktur. Løsninger, der kan håndtere udfordringerne fra den øgede trafik i byerne, ved jernbaner, havne og i lufthavne som følge af den stigende urbanisering. Læs mere på www.Siemens.dk/mobility.

Interesseret?


Så ser vi frem til at modtage dit CV og ansøgning. Vi behandler ansøgninger løbende, så ansøg gerne snarest. Vi lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Manager Anette Gundorph Malling på [email protected]. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte Sofie Sleiborg på mail [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!

Organization: Siemens Mobility

Company: Siemens Mobility A/S

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i Greve

    Fri kontakt
    Er du en positiv og energisk pædagog, som har en legene tilgang til børnene og som trives i en hverdag med bevægelse, så det dig vi mangler i vores idrætsinstitution; Strandhuset.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 77
30. maj 2024 77
29. maj 2024 78
28. maj 2024 76
27. maj 2024 75
26. maj 2024 78
25. maj 2024 78
24. maj 2024 76
23. maj 2024 75
22. maj 2024 74
21. maj 2024 72
20. maj 2024 78
19. maj 2024 78
18. maj 2024 77
17. maj 2024 78
16. maj 2024 74
15. maj 2024 71
14. maj 2024 76
13. maj 2024 72
12. maj 2024 73
11. maj 2024 72
10. maj 2024 70
9. maj 2024 69
8. maj 2024 69
7. maj 2024 64
6. maj 2024 63
5. maj 2024 62
4. maj 2024 66
3. maj 2024 66
2. maj 2024 70
1. maj 2024 76