Vi søger juridiske kolleger til HR-enheden i Område Øst i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger lige nu juridiske kolleger til områdekontor Øst. Du kan både være nyuddannet og en erfaren personalejurist for være med i vores juridiske team.

Har du lyst til arbejde med personalejura i bred forstand? Så har vi måske en stilling til dig.

kriminalforsorgen er som et samfund i samfundet, og det giver en unik bredde i vores daglige arbejde med personalejuridiske spørgsmål. Vi arbejder med alle typer ansættelser, og vurderer og håndterer juridiske spørgsmål i alle størrelser og kompleksitetsgrader, og du vil få mulighed for at bidrage til konstruktive og fagligt holdbare løsninger.

Om HR-enheden i Område Øst
Du bliver en del af HR enheden, som har det overordnede ansvar for behandlingen af personalesager i området. Vi servicerer lederne på områdekontoret og i områdets fængsler, arrester, udslusningsfængsler, tilsyns- og fodlænkeafdelinger (KiF-afdelinger) mv. Du kommer som HR jurist til at spille en vigtig rolle i sagsbehandlingen af alle typer af personalejuridiske sager både det overenskomst- og tjenestemandsretlige område. Du kommer til at stifte bekendtskab med høringer, organisationsændringer og aftalefortolkninger. Dine opgaver løser du i tæt samarbejde med gode kolleger, ledelsen og de faglige organisationer. I det juridiske team vil vi blive fem jurister, og vi bruger både hinanden og kollegerne i område vest og i direktoratet for kriminalforsorgen til sparring.

Dine opgaver

  • Udvise høj faglig kvalitet i opgaveløsningen ved at have øje for balancering af korrekt rådgivning og sagsbehandling og kunne finde pragmatiske løsninger
  • Yde juridisk vejledning til og sparring med ledere i områdekontoret og områdets institutioner samt dine kolleger i HR
  • Lytte til vores lederes udfordringer og vurderinger og understøtte dem i korrekt og effektiv håndtering heraf
  • Bidrage til et godt arbejdsmiljø ved at følge op på trivsel, tryghed og samarbejde.

Om dig
Du er klar på at løse opgaver om mange forskellige emner og du er serviceminded af natur. Jo mere erfaring du har, desto mere udfordrende opgaver vil du kunne få, men du sætter også pris på, at vi er et team, der løfter i flok. Du trives med både at give og modtage oplæring og feedback. Du er god til at skrive og du følger dine opgaver til dørs, ligesom at du har blik for balancen mellem jura og pragmatik. Du er heller ikke bange for at række ud og bede om hjælp. Du trives med at være en del af noget større, og du forstår og kan manøvrere i HR processer fra rekruttering til afsked.

Desuden er du med på, at du er en succes, når du indgår i velfungerende samarbejder og får løst opgaverne i god kvalitet til tiden.

Vi ser gerne, at du fagligt

  • Er jurist med erfaring som personalejurist – gerne fra staten og gerne erfaring med tjenestemandsområdet
  • Du kan også være nyuddannet eller bliver færdig som cand.jur., cand.soc.jur., cand.merc.(jur.) eller tilsvarende inden eller tæt på tiltræden
  • Har gode juridiske kompetencer samt sagsbehandlingserfaring fra offentlig myndighed, gerne statslig (evt. som studentermedhjælper)
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • Besidder gode færdigheder inden for kommunikation og formidling – både mundtligt og skriftligt.

Vi ser gerne, at du som person

  • Kan lide at sagsbehandle og skrive
  • Har gode samarbejdsevner
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er kvalitetsbevidst
  • Kan tænke på tværs i organisationen
  • Er proaktiv og har øje for udviklingsmuligheder
  • Er struktureret og har et godt overblik over dine opgaver.

Vi tilbyder dig
Du bliver del af et tværfagligt miljø i Områdekontoret. I enhederne er der engagerede medarbejdere med høj faglighed og kompetencer inden for alle kriminalforsorgsfaglige områder, og der er et åbent og humoristisk arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på, at vores travle hverdag følges af en god omgangstone og hjælpsomhed over for hinanden, ligesom vi har jævnlige sociale arrangementer med bl.a. fredagsbar, faglige arrangementer og fester. Vi har også fokus på, at der for den enkelte medarbejder er en god balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Er du erfaren i jobbet, kan der være mulighed for at blive ansat som specialkonsulent.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Område Øst og dit tjenestested vil være Områdekontor Øst´s kontor på Østrebro, Kristineberg 4, 2100 København Ø. Adressen er for nuværende, da vi forventer inden for det næste års tid at flytte til en anden adresse i københavnsområdet.

HR enheden servicerer alle områdets institutioner, du må derfor forvente at skulle deltage i møder mv. på områdets institutioner. Der stilles tjenestebil til rådighed. Det er et krav, at du har kørekort.

Stillingerne er som udgangspunkt på fuldtid med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Du har pligt til at påtage dig merarbejde.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 24. januar 2024.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fagkoordinator Katrine Larsen på telefon 7255 7537 eller områdechef for HR Anne Barrit Sørensen på telefon 7255 2278.

Område Øst består af:
kriminalforsorgen Øst omfatter otte institutioner bestående af et åbent fængsel, 17 arrester, tre udslusningsfængsler, Fodlænke (Intensiv Overvågning), syv KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, et udlændingecenter, et udrejsecenter, to lukkede fængsler, et kvindefængsel og Områdekontoret. Hertil varetager vi HR opgaver for Koncern transport og bevogtning.

Område Øst har ca. 2000 medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Onsdag den 24. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juni 2024 58
9. juni 2024 61
8. juni 2024 60
7. juni 2024 59
6. juni 2024 57
5. juni 2024 58
4. juni 2024 57
3. juni 2024 53
2. juni 2024 56
1. juni 2024 57
31. maj 2024 63
30. maj 2024 62
29. maj 2024 64
28. maj 2024 65
27. maj 2024 66
26. maj 2024 65
25. maj 2024 67
24. maj 2024 70
23. maj 2024 70
22. maj 2024 69
21. maj 2024 69
20. maj 2024 68
19. maj 2024 73
18. maj 2024 73
17. maj 2024 72
16. maj 2024 69
15. maj 2024 68
14. maj 2024 66
13. maj 2024 62
12. maj 2024 60
11. maj 2024 61