Projektmedarbejder klimatilpasning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Klimatilpasning af de danske kystområder er en højaktuel opgave, som Kystdirektoratet er med til at løfte på forskellig vis. Lige nu søger vi en medarbejder til koordinering og opgaveløsning i EU Horizon projekterne, Regions 4 Climate og RESIST. Vi har brug for dig, som er en handlekraftig koordinator, der både kan fordybe sig i opgaveløsningen og skabe fremdrift i projekterne.

Vil du arbejde med opbyggelse af resiliens hos borgere i oversvømmelsestruede områder, er det måske dig, vi søger.

Om jobbet
Kystdirektoratet spiller en central rolle i klimatilpasningen langs kysterne. En af vores kerneopgaver er at understøtte samfundets tilpasning til klimaforandringernes konsekvenser, som for eksempel bliver højere risiko for oversvømmelse og kysttilbagerykning. Din kerneopgave bliver at drive og løse opgaver på de to projekter, Regions 4 Climate og RESIST begge med fokus på opbyggelse af resiliens hos befolkningen i de udvalgte projektområder. Du vil i begge projekter komme til at indgå i og deltage i møder med de øvrige partnere i projekterne. Begge projekter har haft opstart i januar 2023 og løber til og med 2027. Der er tale om fast stilling.

Dine øvrige opgaver vil blive sammensat på baggrund af dine kvalifikationer, og du vil også få mulighed for at indgå i et eller flere projekter, der med forskellige faglige vinkler handler om klimatilpasning, samt arbejde med opgaver med politisk og strategisk fokus, herunder minister- og direktionsbetjening.

Du kan læse mere om projekterne her kyst.dk/samarbejde-og-udvikling.

Om dig
Vi forventer, at du har:

  • Lysten og evnerne til at arbejde i en politisk styret organisation.
  • Gode samarbejdsevner og gennemslagskraft, som du kan omsætte i samarbejde internt i organisationen og eksternt i samarbejdet med nationale og internationale aktører.
  • Stærke kommunikationsevner – såvel i skrift som tale. Du får en bred berøringsflade og du skal kunne tale med folk på alle niveauer og formulere dig klart på skrift, herunder på engelsk, da projekterne har internationale deltagere.
  • En analytisk tilgang til opgaverne, som du forstår at afslutte.
  • Beslutningskraft og sans for organisering og processtyring.
  • Erfaring med borgerrettede indsatser gerne i forhold til klimatilpasning.
  • En relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau og kompetencer inden for såvel naturvidenskab og kulturforståelse.

Du bliver en del af et team på 12 engagerede kolleger med ligeså mange forskellige baggrunde og kompetencer. Teamet arbejder udadvendt og tværorganisatorisk. Teamets hovedopgave er at sørge for, at Kystdirektoratets faglighed forsat udvikles, deles og bidrager til at fremme klimatilpasning på et oplyst grundlag. Opgaverne spænder derfor vidt. Vi arbejder med såvel nationale som internationale projekter i tæt samarbejde med partnere i ind- og udland. Vi tilbyder et spændende og dynamisk fagligt miljø, hvor der er rig mulighed for faglig udvikling, samt at få indflydelse på, hvordan de danske kystområder i fremtiden skal møde klimaforandringerne.

Om os
Kystdirektoratet er fagligt førende eksperter på kysterne i Danmark. Vi sætter vores viden i spil for at skabe værdi for mennesker og natur.

Samarbejde er en grundsøjle i vores organisation, og vores faglige opgaver er ofte organiseret i teams og projekter. Hos Kystdirektoratet får du mulighed for at udvikle dig som medarbejder, og du er med til at skabe tryghed for vores samfund.

Din arbejdsplads er placeret i Lemvig og er tæt på både Limfjorden og Vestkysten.

Læs mere om Kystdirektoratet som arbejdsplads: kyst.dk/om-os/job-og-uddannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner, med arbejdssted i Kystdirektoratet i Lemvig.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til kontorchef for Vejledning - Klima og Kystbeskyttelse Kristian Hansted på tlf. 24 98 51 25.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning med CV og eksamensbevis senest den
26. januar 2024.

Rekrutteringsforløb
Samtaler gennemføres den 2. februar 2024 i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig. Der indgår løsning af en skriftlig case-opgave i forbindelse med samtale.

Tiltrædelse forventes at ske hurtigst muligt eller pr. 1. april 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Lemvig
  • Fredag den 26. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Aulum

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Har du forretningsforståelse, og er du kommercielt tænkende? Vil du med på en vækstrejse og stå i spidsen på spændende projekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC.
    • Projektleder
    • Aulum
    Få mere info
  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    Motiveres du af at arbejde med mennesker? Hviler du i din faglighed og udnytter din refleksive og faciliterende tilgang? Så er det måske dig, der skal være med til at skabe det fremtidige Café Utop..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Holstebro

    Salling Group søger Shift Leader til Carl’s Jr.®Har du masser af drive, og er du god til at sætte i gang? Er du organiseret, og har du flair for at planlægge? Yder du service .
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1