Projektleder til Anlægsprojekter, Fyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Projektleder til Anlægsprojekter, Fyn

Vil du stå i spidsen for anlægsprojekter på Fyn? Har du erfaring med projektledelse og er du skarp til at koordinere og sikre fremdrift? Motiveres du af resultatskabelse, indflydelse og samarbejde i en organisation med høj grad af ansvar og indflydelse – så har vi en ledig stilling som projektleder på vores hovedkontor i Odense.

Munck Forsyningsledninger har år efter år gravet sig gennem landet og bragt danskerne tættere på hinanden - og tættere på en tryg og sikker infrastruktur.

Vi etablerer og renoverer alle kategorier af forsyningsledninger: Fjernvarme, fiber, gas, tele og lysleder samt kloak og vand. Vi udfører hoved-, total- og fagentrepriser på alle kerneområder og har tradition for rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Vores projekter spænder bredt lige fra et join venture samarbejde hvor vi udførte 78 km Baltic Pipe-gasledning på tværs af Fyn til alle typer belægningsopgaver og kloakseparering i Odense by.

Projektstyring og økonomisk ansvarlig

Som projektleder sikre du, at dine projekter bliver afviklet indenfor de økonomiske, tidsmæssige og kontraktmæssige rammer. Samtidigt er du ansvarlig for, at de vedtagne kvalitets-, miljø og arbejdspolitikker. Du har budgetansvar, afrapportere til afdelingschefen og står på mål for dine projekters fremdrift og succes.

Med reference til afdelingschefen får du et selvstændigt ansvar for store som små anlægsprojekter på Fyn. Din opgave bliver at planlægge, projektere og forestå projektarbejdet i tæt samarbejde med projektteamet. Det betyder, at det er din opgave at udarbejde tidsplaner, indkøb og forhandling med underleverandører og -entreprenører, kalkulere og aftale ekstraarbejde, opfølgning på kvalitetssikring, PSS og APV. Du har beføjelser inden for dit budget til at iværksætte korrigerende handlinger i forbindelse med afvigelser på kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljømæssige forhold.

Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt, hvor du arbejder tæt sammen med bygherre, rådgivere, underleverandører og entreprenører. Du tilknyttes vores regionskontor i Odense.

Erfaren projektleder med fokus på dialog og samarbejde

Vi forventer, at du har solid erfaring med projektledelse helst indenfor bygge- og anlægsbranchen. Du har fuldstændig styr på hvordan man styrer projekterne effektivt og økonomisk, og din passion og dit engagement smitter positivt af på dem du har omkring dig.

Du ved hvordan du skaber det gode samarbejde og hvordan du skaber tætte relationer til både kollegaer og samarbejdspartnere.

Du har økonomisk sans, arbejder systematisk og struktureret samtidigt med, at du skaber en god stemning og sikrer, at alle i projektgruppen arbejder efter samme mål og standarder. Der en naturlig respekt og tillid omkring din person via din faglighed, ledelse af projektet og din kommunikation.

Succesfuld og struktur

Du får en succesfuld og ekspanderende virksomhed med speciale i infrastruktur i ryggen og et team af erfarne og hjælpsomme kolleger, der alle sætter en ære i at skabe succesfulde projekter, som afleveres til rette tid, aftalte kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi har udarbejdet en værktøjskasse, som vi alle Munck Forsyninger a/s arbejder ud fra. Den sikre vi har struktur og ensartethed i udførelsen af projekterne og at vi arbejder ud fra de samme principper og metoder lige fra tilbudsgivning til aflevering af projektet.

Du får et job hvor alle fagets facetter kommer i spil og hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi spiller hinanden bedre som kollegaer, og hvor vi efterlever værdierne enkelhed, respekt og rettidig omhu.

Interesseret

Lyder det som noget for dig håber vi at høre fra dig. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Som en del af rekrutteringsprocessen må du være indstillet på at deltage i tests. Du sender din ansøgning via linket ”send ansøgning” til højre.

Har du spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef Johni Nordhald Bloch på tlf. 2060 0535 eller [email protected]



Munck Gruppen er en landsdækkende og internationalt funderet entreprenørkoncern med omkring 1.500 medarbejdere og en årsomsætning på 2.400 mia. kr.

Koncernen består af en række nærtbeslægtede datterselskaber, herunder Munck Asfalt, Munck Forsyningsledninger, Munck Havne & Anlæg og Munck Civil Engineering.

Munck Gruppen har gennem mange år udført solide og sikre veje, miljøvenlig fjernvarme, fremtidssikrede kloaknet, lynhurtige fibernet, unikke anlægsarbejder, effektive havneanlæg og lufthavnsbyggerier i Danmark og udlandet. Vi mener selv, at god infrastruktur er vejen til større sikkerhed, bedre ressourceudnyttelse samt udvikling og vækst.

Munck Forsyningsledninger a/s - Odense · Sivmosevænget 4 · 5260 Odense S ·


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense S

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Vetaphone A/S har travlt og er i god vækst. Derfor søger vi endnu en Projektleder, der skal have fokus på den interne koncept- og produktudvikling og implementering af projekter. Er du den erfa..
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Projektleder i Sønderborg

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0