Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Regnskabsmedarbejder
 • Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Thermex - Bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være med til at drive og udvikle vores økonomiafdeling?

Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Vi søger en engageret bogholder, der har lyst til at blive en vigtig del af en mindre, velfungerende økonomiafdeling, hvor der er masser af faglige udfordringer og god sparring med erfarne kollegaer.

Om jobbet
Som vores nye bogholder bliver du en del af økonomiafdelingen, der består af 3 erfarne medarbejdere, som sammen varetager bogholderi og rapportering på tværs af selskaberne i Thermex koncernen. Du vil som udgangspunkt få dine egne faste arbejdsopgaver, men i økonomiafdelingen arbejder vi tæt sammen om at løse en bred vifte af opgaver, så du vil naturligt få mange forskellige udfordringer.

Dine væsentligste faste arbejdsopgaver bliver:
 • Kørsel af månedsløn i Dataløn, lønafstemning og diverse lønrelaterede opgaver
 • Debitorstyring – bogføring af indbetalinger, rykning af debitorer, styring af kreditmaksimum på debitorer og kreditvurdering af potentielle kunder
 • Diverse afstemninger, herunder bankafstemninger
 • Bogføring af kassebilag, udlæg, finansbilag m.v.


Om Thermex
Organisationen hos Thermex er kendetegnet ved korte beslutningsveje og en flad organisationsstruktur. Vi er gode til at samarbejde på tværs af virksomheden, og du bliver en del af en kultur, som præges af en uformel omgangstone, humor, et godt sammenhold og en positiv tilgang til hverdagens udfordringer.

Herudover tilbyder vi:
 • Fleksible arbejdstider og gode muligheder for selv at strukturere din arbejdsdag
 • Et alsidigt job med gode muligheder for faglig udvikling
 • Sparring med erfarne og hjælpsomme kollegaer
 • Konkurrencedygtig løn
 • God pensionsordning og sundhedsforsikring samt en aktiv personaleforening


Om dig
Du får en vigtig rolle hos Thermex og vil få en stor berøringsflade såvel internt med kollegaer som eksternt med kunder og samarbejdspartnere. Derfor er det væsentligt, at du er selvstændig og er god til at samarbejde og kommunikere. Herudover er du ansvarsbevidst og arbejder struktureret med fokus på at holde dig ajour med dine faste arbejdsopgaver. Endelig skal du være åben for at løse de udfordringer og opgaver, der løbende dukker op – og gerne have et godt øje for at optimere og udvikle eksisterende arbejdsprocesser.

Herudover vægtes følgende faglige kvalifikationer:
 • Gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling
 • Gerne erfaring med lignende arbejdsopgaver, særligt løn
 • En fordel, hvis du har kendskab til Dynamics Axapta 2012
 • Rutineret bruger af Microsoft Office-pakken


Har vi fanget din interesse?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Lars Kjær på mobil 26 11 86 01.
Vi afholder samtaler løbende. Ansættelse hurtigst muligt, dog venter vi gerne på den rette kandidat.
JYSK REKRUTTERING står for rekrutteringsarbejdet.

Thermex designer, udvikler og distribuerer emhætter, og særlige energi venlige løsninger hertil. Derudover distribueres luftforandringsløsninger, vinkøleskabe, og andre komplementerende produkter. Vi har siden 1958 leveret løsninger til både private og erhvervsdrivende.
Thermex har i dag nordens største sortiment af emhætter, der primært sælges via køkken- og hvidevarebutikker samt via web til både professionelle og private. Luftforandringsløsninger og øvrige produkter sælges via grossister.
Produkterne er kendetegnet ved flot design og innovative løsninger.
Der lægges stor vægt på kundeservice med hurtig og sikker levering, fleksible løsninger samt en venlig og hurtig håndtering af reklama­tioner.
Vi har hovedsæde på toppen af Danmark i Hjørring, hvor der er hav til alle sider, højt til loftet og masser af frisk luft. Det er inspiration fra disse unikke rammer, at vi designer og udvikler vores produkter.
Foruden hovedsædet i Hjørring har vi afdelinger i Rødovre, Norge, Sverige, Spanien og Finland

Yderligere information på www.thermex.dk
Med mange års erfaring indenfor dansk erhvervsliv har vi nemt ved at træde ind i en virksomhed, opfatte, analysere og forstå, hvad der er brug for... selvfølgelig i samarbejde med virksomheden.
Vi har erfaring fra flere brancher, forskellige typer special- og lederjobs og har arbejdet både som den, der modtager ydelser, og som den der sælger ydelser.

Jysk Rekruttering taler virksomhedernes sprog og tilbyder grundig JYSK rekruttering og headhunting.

Vi headhunter og rekrutterer direktører, ledere, konsulenter og specialister via vores store netværk og kandidatbank... til anstændige jyske priser.
Desuden tilbyder vi at indgå som rådgivere i advisory boards samt bestyrelsesarbejde, hvor ikke kun erfaring og viden spiller en stor rolle, men absolut også det at få nye vinkler og idéer frem på bordet.

JYSK REKRUTTERING benytter en smart og sikker Kandidatbank og sharepoint for vore kunder.

Kandidatbanken er leveret af Emply, med hvem vi har udtænkt og implementeret et super effektivt rekrutteringssystem.

Lignende jobs

Lignende søgeresultater