Da én af vores kollegaer har valgt at flytte til Jylland, søger vi en socialrådgiver eller socialformidler til vores ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Brænder du for et meningsfuldt arbejde, hvor du understøtter borgerne i at nå deres drømme og udvikle sig, så skal du søge jobbet hos os.

Stillingen er med start 01-05-2023.

Om stillingen

Du kommer til at indgå i et team, der varetager sagsbehandling for en blandet målgruppe af borgere, der kan have både psykiske og fysiske funktionsnedsættelser, og som er afgrænset ved at de modtager kontanthjælp. Det er en målgruppe, som primært modtager indsatser af midlertidig karakter, og som også har et tæt samarbejde med kommunens beskæftigelsesområde.

Teamet består at seks medarbejdere, hvoraf den ene varetager en teamkoordinatorfunktion.

Hver rådgiver har ansvar for egen sagsstamme, men arbejder samtidig teambaseret, hvilket betyder gensidig sparring i hverdagen, gennemsigtighed og ensretning i opgaveløsningen. I teamet bevilges der ledsagerordning, socialpædagogisk støtte, botilbud og dag- og beskæftigelsestilbud.

Teamet deltager desuden på skift, på kommunens tværfaglige rehabiliteringsteam.

Dit arbejde

Du kommer til at arbejde med forskellige typer af sagsbehandling, og er med i processen fra udredning af borgeren, til visitation og opfølgning af igangsatte indsatser. Du får ansvaret for at sikre en god koordination og den løbende kommunikation med borger, såvel som pårørende og samarbejdspartnere, der er inde over sagen.

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang med fokus på, hvordan indsatser kan understøtte hinanden. Vi koordinerer på tværs af forvaltninger og andre myndigheder, og har blik for at inddrage netværk, relevante samarbejdspartnere og også gerne frivillige organisationer.

Vi lægger særligt vægt på det gode samarbejde med borgerne, og på at imødekomme deres ressourcer via vores rehabiliterende fokus.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler, men kan også have en anden relevant socialfaglig uddannelse, som du kan sætte i spil, under forudsætning af, at du ønsker at bestride en myndighedsfunktion. Du ser dokumentation som en integreret del af dit arbejde, og du evner at sikre borgernes retssikkerhed. Det falder dig naturligt at sætte fokus på borgernes ressourcer og håb og lede efter de små tiltag, der kan bringe dem tættere på deres drømme.

Du forstår at navigere i spændet mellem, at yde en god service, samtidig med at du skaber gode løsninger sammen med borgerne.

Du er nysgerrig og inkluderende i dit menneskesyn og i din tilgang, og i dit samarbejde med kollegaer, såvel som ledelse.

Bliv en del af

  • En arbejdsplads hvor vi vægter samarbejde og socialt samvær højt, da vi tror på at vi lykkes bedst i fællesskab.
  • Et spændende arbejdsområde med mulighed for at anvende og udvikle dine socialfaglige kompetencer.
  • Løbende faglig sparring og supervision
  • Dygtige og engagerede kolleger.
  • Et imødekommende team med en stærk holdånd, og hvor der også er plads til at du kan sætte dit præg, og bidrage med din viden.
  • Som evt. nyuddannet vil du få en grundig introduktion, og en tilpasset opstart.

Om os

Stillingen er forankret i Voksenrådgivningen i Center for Handicap og Psykiatri. Voksenrådgivningen varetager sagsbehandling og koordination af den socialfaglige indsats for borgere over 18 år i henhold til serviceloven. Målgruppen er voksne borgere med nedsat fysisk og psykiske funktionsevne; herunder handicap, psykiatri, hjemløse og rusmiddelsområdet.

I Voksenrådgivningen er vi 17 socialfaglige rådgivere samt to rusmiddelkonsulenter. Vi arbejder i teams, samtidig med at vi hjælper hinanden på tværs. Vi er en blandet personalegruppe, der har det godt med hinanden, og løbende arbejder med- og vægter arbejdsmiljøet meget højt.

Løn og ansættelse

Stillingen er på 37 timer om ugen og aflønnes efter gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn i forhold til kvalifikationer og funktioner.

Yderligere oplysninger

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Gudrid Joensen på 61916987 eller myndighedsleder Ditte Marie Blond på 61916995.

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfrist er søndag den 19-03-2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 22-03-2023.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c61d1b44)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hvidovre
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3