Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Regnskabsmedarbejder
 • København

Regnskabskonsulenter

Grant Thornton Danmark, København

Er du en passioneret talknuser, der drømmer om debet og kredit om natten?
- Så er du måske én af vores nye regnskabskonsulenter!


Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op. Du brænder for allround bogholderi, og du trives med den udadvendte kundekontakt.

Lige nu er vi på udkig efter flere regnskabskonsulenter til vores kontor i København:

 • Det kan være, at du lige har bestået din eksamen inden for regnskab
 • Måske har du en længere karriere bag dig, men er blevet omskolet, fordi du har fundet ud af at regnskab er dit kald.
 • En anden mulighed kan være, du har stærk international erfaring
 • Ikke mindst kan det være at du har solid regnskabserfaring, kan dit bogholderi til fingerspidserne og er vant til kundesparring og kan skabe gode kunderelationer.

Uanset din baggrund, så kender du dit bogholderi hele vejen fra A-Z – sikkert også løn og det er et must, at du har en uddannelse inden for regnskab. Det kan være en fordel, hvis du har arbejdet i E-conomic og har erfaring med digitale værktøjer. Du er en dygtig kommunikator, du nyder at snakke med kunder primært på dansk, men også på engelsk. I alt hvad du gør, er du ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs. Du er social og nærværende både i forhold til kunder og kollegaer.

Kan du genkende dig selv i beskrivelsen, så er du måske én af de regnskabskonsulenter, vi søger.


Du får alsidige regnskabsopgaver og tæt kundekontakt


Da vi er på udkig efter forskellige profiler, kan det faglige indhold i stillingen naturligvis variere en smule. Men du vil få selvstændigt kundeansvar, hvor du i tæt samarbejde og dialog med kunderne, er med til at løse deres behov. Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte allround bogholderi og løn, herunder blandt andet:

 • Finansbogholderi samt lønadministration/lønbehandling
 • Debitor- og kreditorstyring, herunder betalinger, fakturering og afstemninger
 • Løbende regnskabsstyring
 • Ledelsesrapportering
 • Momsafstemninger og –indberetninger
 • Perioderegnskaber, klargøring til årsregnskab, herunder udarbejdelse af afslutningsopgørelser m.v.

Du vil komme med på vores digitale rejse inden for bogføring. Nogle dage vil blive lange og travle, mens andre dage bliver mere rolige, din arbejdsuge kan på den måde være fleksibel.


”Vores kultur er uformel – vi er nærmest lidt som en familie”


Hos Grant Thornton er vi ikke helt som de andre i revisionsbranchen. Vores kerneværdi er at være ’tæt på’ – tæt på vores kunder og deres hverdag, for det er dem, der former Danmark.

Et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Omgangstonen er uformel og direkte. Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og med­ind­fly­delse. Og ikke mindst er vi en revisionsvirksomhed i vækst.

Spørgsmål og ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anita Andersen på telefon 35 27 51 01.

Du søger jobbet ved at klikke på ”ansøg nu”-knappen. Husk at vedhæfte:

 • Ansøgning og CV (gerne med vellignende foto)
 • Eksamensbeviser / foreløbige karakterer
 • Eventuelle anbefalinger / referencer.


Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.
For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.

Proaktive teams, ledet af ubureaukratiske partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale løsninger.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vi er pt ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.

Lignende jobs

 • Lønkonsulent

  Fri kontakt
  Kan du lave løn som en stjerne og brænder du for den udadvendte kundekontakt? Så er du måske vores nye lønkonsulent. Din motivation er klar og brændende for, at alle skal have deres løn korrekt og til tiden.
 • Regnskabsmedarbejder til spændende virksomhed i København

  Fri kontakt
  Har du grundforudsætningerne på plads for at arbejde med både debet og kredit? Kan du begå dig i et internationalt arbejdsmiljø på både dansk og engelsk? Og kan du starte op med kort varsel? Så vil vi meget gerne høre fra dig!
 • Controller til ejendomskoncern

  Fri kontakt
  Vil du være ansvarlig for en række K/S’er? Har du kendskab til ejendomsbranchen og gerne UNIK Bolig? Vil du gerne være en del af et positivt og fagligt stærkt fællesskab, hvor man løfter i flok og kommer i mål sammen? Så lad os høre fra dig!
 • Accounting Operations Lead

  <p>Become part of the successful growth course of Ramboll, the "Partner for sustainable change” We invite you to bring your experience in finance and accounting to Ramboll. Your personal qua..