Debitorbogholder

Grant Thornton Danmark, København

Få yderligere info om stillingen

Debitorbogholder til KøbenhavnDu sætter i en ære i at udføre dit arbejde hver dag, for du ved at din indsats, gør en kæmpe forskel for din arbejdsplads, fordi du holder styr på, om kunderne betaler deres fakturaer. Og når der ikke bliver betalt, så er du ikke bange for at række ud og rykke kunderne. Du brænder for debitorbogholderi, og du trives med at servicere både kolleger og kunder.

Lige nu er vi på udkig efter en erfaren medarbejder til vores kontor i København. Det kan være, at du har en kortere uddannelse indenfor regnskab, det kan også være, at du er autodidakt. Uanset så er det vigtigste, at du allerede har erfaring med debitorbogholderi, og at du er villig til at lære mere. Det kan være en fordel, hvis du har kendskab til flere regnskabsprogrammer og har erfaring med digitale værktøjer. Som person har du et positivt sind, du er god til at holde mange bolde i luften på en gang, og du forstår også at gribe dem alle. Du er forandringsparat og du kan holde hovedet koldt. Samtidig er du en dygtig kommunikator, du nyder at snakke med kunder og kolleger primært på dansk, men også på engelsk. I alt hvad du gør, er du ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs. Du besidder et godt humør, er social og nærværende både i forhold til kunder og kollegaer.

Kan du genkende dig selv i beskrivelsen, så er du måske den debitorbogholder, vi søger til vores interne bogholderi. Vi er et team på fire kollegaer og to studentermedarbejdere.

Du får debitoropgaver og tæt kundekontakt


Dine arbejdsopgaver kommer blandt andet til at omfatte:

 • Fakturering
 • Indbetalinger fra kunder til debitorer
 • Debitorafstemning
 • Kontoudtog
 • Rykkerprocedure
 • Samt forefaldende regnskabsopgaver i bogholderiet

Du vil komme med på vores digitale rejse inden for bogføring – vi har blandt andet netop implementeret et nyt regnskabssystem – Uniconta – så det vil være en fordel, hvis du allerede har erfaring med Uniconta. Nogle dage vil blive lange og travle, mens andre dage bliver mere rolige, din arbejdsuge kan på den måde være fleksibel.

Vi tilbyder dig:


 • Fokus på work-/life balance
 • Mulighed for hjemmearbejde
 • Fleksible arbejdstider
 • 5 feriefridage
 • Attraktive barselsvilkår
 • Sundhedsforsikring
 • Mange sociale arrangementer
 • Fokus på sundhed, herunder sund mad, motion og bevægelse

Placering: Stockholmsgade 45, København Ø

Arbejdstid:
fuldtid

Spørgsmål og ansøgning


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Regnskabschef Susanne Madsen på telefon 35 27 52 22. Ansøgninger sendes elektronisk til HR & TA manager Anita Andersen via ansøgningsknappen. Husk at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle referencer.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi kigger løbende på modtagne ansøgninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.

Proaktive teams, ledet af ubureaukratiske partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale løsninger.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vi er pt ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 08.02.2024
 • Regnskabsmedarbejder
 • København

Lignende jobs

 • Regnskabsmedarbejder i København

  Fri kontakt
  Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København
  Få mere info
 • Regnskabsmedarbejder i København S

  Fri kontakt
  Har du både erfaring med klassiske bogføringsopgaver og controlleropgaver, såsom budgettering, rapportering og opfølgning? Er du Excel-nørd (for sådan én kunne vi godt bruge)? Vil du gerne være en del af et fagligt fællesskab med 12 kompetente kolleger?
  • Regnskabsmedarbejder
  • København S
  Få mere info
 • Regnskabsmedarbejder i København

  Fri kontakt
  Lønkonsulent til København. Din motivation er klar og brændende for, at alle skal have deres løn korrekt og til tiden. Med grundighed og omhu går du lønprocessen igennem, du har en nysgerrig detektiv i maven, og med forstørrelsesglas dykker du ned i tallene for at få det hele til at gå op.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København
  Få mere info
 • Regnskabsmedarbejder i København Ø

  Fri kontakt
  Har du en uddannelsesbaggrund inden for økonomi og regnskab? Er du stærk i Excel? Og har du lyst til et fleksibelt job, hvor du primært vil arbejde med afstemninger og daglige betalingskørsler? Så har vi stillingen til dig!
  • Regnskabsmedarbejder
  • København Ø
  Få mere info

Værd at vide når du søger job som regnskabsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer