Rekrutteringsfirma
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Regnskabsmedarbejder
 • Midtjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Junior Controller - Protruck, Odder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig. Se alle ledige stillinger ved at trykke på knappen.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

 • Motiveres du af at jonglere med tal og brænder du for controlling?
 • Er du en ”young detective” med stor nysgerrighed på de finansielle processer?
 • Brænder du for at gøre en forskel og bruge din viden?

Så kan du være den nye Junior Controller hos Protruck.

Du vil træde ind i en økonomiafdeling med 5 engagerede kollegaer med høj faglighed. Som økonomiafdelingens nyeste skud på stammen bliver du en del af en ungdommelig, engageret, sjov og superspændende virksomhed i rivende udvikling. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat, struktureret og har lyst til at lære.

Protruck

ProTruck er Danmarks største udbyder af totalløsninger indenfor gaffeltrucks og andet udstyr. ProTruck skaber komplette logistiske løsninger indenfor intern transport, der kan matche enhver udfordring i virksomheder. De har siden 2011 kombineret markedets stærkeste kvalitetsprodukter og serviceydelser med nogle af branchens mest erfarne og kompetente medarbejdere indenfor salg, service, reservedele og værkstedsdrift.

ProTruck har hovedsæde i Odder og er eneforhandler af CAT Lifttrucks og Kalmar i Danmark, Grønland og Færøerne.

Om jobbet

Som junior controller hos Protruck får du en alsidig stilling, der kræver fleksibilitet og evnen til at håndtere mange bolde i luften på én gang. I en varierende hverdag vil dine arbejdsopgaver spænde fra bogholderi i koncernforbundne selskaber til at analysere data med fokus på optimering af bl.a. arbejdsprocesser. Da det er en nyoprettet stilling, er man i høj grad selv med til at forme jobbet.

Du bliver en del af et dygtigt og engageret team, med masser af mulighed for faglig sparring og støtte.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • Ansvar for bogholderi i koncernforbundne selskaber
 • Afstemning og indberetning af moms
 • Fokus på optimering af arbejdsprocesser
 • Finansbogføring og bogføring af firmakort.
 • Være backup på debitor og kreditor, hvor der er i forvejen, er et godt solidt 3-kløver.

Kvalifikationer

Du har måske en uddannelse som financial controller, finansøkonom eller finansbachelor med et par års erhvervserfaring i rygsækken. Du er struktureret, løsningsorienteret og du trives i en virksomhed med flad struktur, hvor der ikke er langt mellem tanke og handling.

Du er selvstændig, proaktiv og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden. Du er en hands-on-person og befinder dig godt i et miljø med mange forskellige opgaver på tværs af organisationen.

Vigtigst af alt, så er du en teamplayer, der tager ansvar, byder ind med input, ligesom du er en god kollega, der bidrager til et godt arbejdsklima.

Desuden forventes det, at:

 • Du er nysgerrig og ser muligheder før begrænsninger
 • Du har godt humør og ønsker at udvikle dig
 • Du er superbruger i Excel og ellers flair for IT
 • Du både taler og skriver dansk og engelsk

ProTruck tilbyder:

Et interessant job i en succesfuld virksomhed i vækst. Du får et afvekslende job i et uformelt miljø med gode kollegaer, samt en lønpakke efter kvalifikationer.

Har det interesse?

Kontakt venligst Kent Fredslund Pedersen hos Kleven & Partners Rekruttering, hvis du har spørgsmål, inden du beslutter dig for at søge stillingen. Telefonnummer +45 28 77 00 70.

Søg stillingen ved at trykke på knappen “Søg stillingen”. Kandidater bliver vurderet løbende, så tøv ikke med at tage fat eller søge stillingen.
Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.

Lignende jobs

 • Kreditorbogholder, Protruck

  Fri kontakt
  Er du en rigtig dygtig kreditorbogholder? Kunne du være interesseret i at komme til en virksomhed i kraftig vækst? Er du god til at samarbejde med andre? Som kreditorbogholder i ProTruck vil du arbejde i et godt økonomiteam med 5 engagerede kollegaer med høj faglighed.
 • PROJECT CONTROLLER

  Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
 • Financial Controller

  Har du lyst til at arbejde i et stærkt controllerteam, hvor der er mulighed for god faglig sparring? Er du klar til at tage ansvar for virksomhedens finansielle controlling? Har du lyst til at sætt..
 • Kreditor bogholder/økonomiassistent - Herning

  Fri kontakt
  Vil du være med til at sikre den regnskabsmæssige drift i en entreprenør virksomhed? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en bogholder/økonomiassistent til at varetage den samlede kreditorstyring.

Lignende søgeresultater