Jeg søger stilling som tjener, køkkenmedarbejder, cafémedarbejder, butiksmedarbejder, blomsterhandler eller bager i Midtjylland

Som person er jeg engageret, rummelig, energisk og smilende. Jeg er god til at motivere mig selv ...
Som person er jeg engageret, rummelig, energisk og smilende. Jeg er god til at motivere mig selv og at tage initiativ. Jeg er 19 år, og er blevet student fra den 2-årige HF i sommers. Jeg bor for mig selv i en lejlighed fast i Randers.

Et bredt fællesskab er ikke nyt for mig. Jeg har arbejdet i Djurs Sommerland i fem sæsoner, som kioskpige. Jeg har derfor erfaring med salg, service, madvarer, hygiejne og samarbejde. Udvikling er et vigtigt ord for mig. Jeg mener det er vigtigt hele tiden at være i udvikling for at skabe de bedste rammer, både for medarbejderne men også for kunderne. Jeg kan tilbyde udvikling, innovation, fleksibilitet og omstillingsparathed i stor stil, jeg tager en del erfaringer og kompetencer med mig fra blandt andet Djurs Sommerland, som jeg ville kunne videreføre i mit arbejde hos jer.
Erfaringer:

- Jeg arbejder lige p.t. i en bager. Jeg startede den 1. Oktober 2019, hvor mit primære ansvar er at butikken ser pæn og præsentabel ud, samt at sælge brød og kager, samt sandwichs til kunderne. Jeg skal også selv gøre kasserne op om aftnen og sørge for at alt står klar til næste dag, samt jeg skal bestille kager til næste dag, tage imod bestillinger fra kunder, og tælle op hvor meget brød og kager vi smider ud om aftenen. Jeg arbejder lige p.t. på deltid, med ca. 8 timer om ugen.

- Jeg har arbejdet i Djurs Sommerland i 5 sæsoner. Mit primære arbejdsområde har været kioskpige i 4 forskellige kiosker, hvor jeg har arbejdet med salg af diverse madvarer fx is, pandekager, vafler og kaffe. Her har jeg haft ansvaret for at kioskerne kørte rundt i det daglige, jeg har stået for bestilling af varer til dagen efter og har også stået for oplæring af nye medarbejdere under 18 år.

Jeg har stået for at afstemme kassen hver aften, og at gøre alt klar til dagen efter, lukke, låse og gå op med kasserne til kontoret om aftenen. Og omvendt at åbne om morgnen og gøre kasse klar, og lavet egenkontrol på frysere og køleskabe.

Jeg har også været i billetten hvor jeg har stået for salg af sæsonkort, jeg har lavet sæsonkort, og så har jeg solgt almindelige dagsbilletter, samt jeg har stået i møllerne og har lukket gæsterne ind i parken, og sørget for at der ikke kom nogen ind uden at have betalt, eller snyd med sæsonkort.

Jeg har også været en del af aktivitetsteamet, hvor jeg har stået inde i nogle bamser, som er Djurs Sommerlands maskotter. Jeg har generelt haft enormt meget gæstekontakt og har derfor en masse erfaring indenfor salg og service.

I alle de år jeg har været i Djurs Sommerland, har jeg aldrig været bleg for at tage ekstra vagter, jeg har også stået til rådighed de gange de har været ramt af sygdom.

- Jeg har været frivillig hjælpeinstruktør på et gynmastikhold for børn mellem 5 og 8 år, hvor jeg har hjulpet dem med at lave koldbøtter, springe på trampolin og diverse andre aktiviteter. Det var jeg fra 2014 til 2015

- Jeg har været reklameomdeler fra juni 2013 til og med april 2015. Her har jeg delt reklamer rundt en gang om ugen.


Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].