Intern sælger & kundekoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Er du uddannet VVS’er og brænder du for at yde høj kundeservice og kan du sælge samt skabe tillid gennem telefonen?
- så er det måske lige dig vi søger, som intern sælger & kundekoordinator.

Du motiveres af god kundeservice, telefonisk salg af VVS-opgaver, planlægning/booking af opgaver samt en arbejdsdag med mange bolde i luften på en gang.

I stillingen, som intern sælger & kundekoordinator, modtager du kundens ordre samtidig med, at du yder rådgivning undervejs. Din rådgivning betyder at kunden får en individuel tilpasset løsning, som dækker kundens behov.

Din fornemmeste opgave er at servicere kunden så han/hun er tilfreds og naturligt vender tilbage – både for at handle men også for at få din vejledning.

Derudover vil dine opgaver være udarbejdelse og opfølgning af mindre tilbud, indgåelse af aftaler om kundebesøg, heraf planlægning og koordinering af besøg for montøren samt daglig kontakt med montørerne.

Din uddannelse er ikke afgørende, dog kræver stillingen at du er VVS-uddannet eller har erfaring med VVS-branchen, samt et solidt kendskab til VVS- og energiinstallationer.

Personligt er du kendetegnet ved at være proaktiv, pligtopfyldende, lyttende og stræber altid efter den løsning, hvor kunden får lige det ekstra.

Du får en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst, det er derfor vigtigt at du kan bevare overblikket, selv i travle perioder. Du begår dig naturligt på alle niveauer i organisationen. Sidst men ikke mindst er du en god kollega, der bidrager til at skabe et godt samarbejde i teamet.

Vores nye interne sælger er vant til at anvende IT som arbejdsredskab og kan lide en ofte hektisk arbejdsdag med mange ind- og udgående telefonopkald. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og har altid en konstruktiv og løsningsorienteret adfærd. Du har et højt drive og kan gå foran.

Du tager ansvar for dine opgaver, der løses professionelt og med høj kvalitet, og du er fokuseret på at overholde deadlines.

Det er en tempofyldt stilling, med mange telefonopkald både ind- og udgående - hvor du hele tiden skal være et skridt foran.

Dine primære opgaver bliver:
o At sikre kunden en professionel og høj service i besvarelsen af telefonopkald og mails
o At sikre kunden den mest optimale løsning ved at afdække kundens behov
o At indgå aftaler med kunden om besøg af vores montører og at booke disse
o At sikre montøren en god planlægning
o At yde teknisk rådgivning
o At behandle reklamationer
o At håndtere leads
o At udarbejde mindre tilbud samt opfølgning

Hvem er VVS Søberg


Søberg teamet - Vi skaber glade kunder
I VVS Søberg tilbyder vi landsdækkende service- og installationsløsninger inden for energi, bad, sanitet samt øvrige VVS-opgaver til både private og erhverv. Søberg er grundlagt i 1990 og har i dag ca. 150 ansatte.

Som ansat i VVS Søberg er du med i et team af dygtige medarbejdere med stor erfaring inden for energi og VVS. Vi har en stor kærlighed til faget og for os er kunden altid i centrum – hvad enten det drejer sig om store opgaver eller mindre reparationer.

Er du interesseret?


Så vil vi varmt opfordre dig til at sende os dit CV og rigtigt gerne med et afsnit om din motivation for jobbet, og hvordan dine kompetencer kommer til udtryk i dagligdagen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Morten Søberg på telefon 5150 5671.

Vi holder løbende samtaler - så skynd dig at ringe eller send dit CV med motivation og kompetencer.

Arbejdssted: Rødovre
Omfang: 37 timer pr. uge ekskl. pauser
Start: Hurtigst muligt

Vi glæder os til at høre fra dig

Lidt mere om os


Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi gør. Vi lægger stor vægt på at overholde hvad vi lover, at give hurtig respons og yde høj kvalitet i vores arbejde. Vi er jordnære og bestræber os på at være ordentlige overfor kunder, interessenter og medarbejdere.

Som medarbejder vil du opleve en virksomhed med en stærk historie og en flad struktur – det betyder at vi hurtigt kan træffe beslutninger. Vi arbejder under stor frihed med ansvar og har de gængse personaleforhold som eksempelvis personaleforening, sundhedssikring, madordning – og så interesserer vi os for din udvikling og drøfter gerne dette samt kurser, videreuddannelse m.v.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Sælger i København

    [xxxxx]is looking for an experienced Sales Manager Personal Care to join CosTech Chemicals ApS, a leading chemical distribution company specializing in raw materials and additives sales a..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Are you passionate in creating memorable events and unique experience for d´Angleterre guests? Do you thrive in an international & luxurious environment with a fast pace and room for innovation? Then you are one we are looking for to lead our Banquet Sales team in the leading luxury hotel in the Nordic region. WHAT WE OFFER.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Are you native Dutch-speaking with outbound sales experience and a can-do attitude? Then you might be the SDR we’re looking for to join Viio’s Copenhagen office. .
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
10. juni 2024 18
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 17
6. juni 2024 16
5. juni 2024 16
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 11
1. juni 2024 11
31. maj 2024 11
30. maj 2024 10
29. maj 2024 10
28. maj 2024 10
27. maj 2024 13
26. maj 2024 13
25. maj 2024 13
24. maj 2024 13
23. maj 2024 11
22. maj 2024 13
21. maj 2024 12
20. maj 2024 12
19. maj 2024 12
18. maj 2024 12
17. maj 2024 12
16. maj 2024 12
15. maj 2024 11
14. maj 2024 11
13. maj 2024 12
12. maj 2024 12
11. maj 2024 12