Rekrutteringsfirma

Dansk Intern Salgsrepræsentant til Stort Dansk Forsikringsselskab – Spanien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Reference: WESP

Reference: WESPOm Barcelona:Om Barcelona:Vil du gerne forlade det danske vejr for at nyde et varmt klima, dejlige strande og et pulserende storbyliv? Og har du lyst til at få værdifuld erhvervserfaring og vokse ved at arbejde med salg for et velrenommeret og stort forsikringsselskab i Danmark? Så læs videre! Barcelona er hjemsted for mange store kunstnere og malere, så der er altid en masse betagende kunst og kultur at gå på opdagelse i. Byens mest berømte kulturelle mesterværk er Gaudis værk, den store katedral "Sagrada Familia", som er en af de unikke stilarter inden for moderne arkitektur.Hvis du ikke er så begejstret for kunst og kultur, kan du tilbringe dagen på en af Barcelonas sandstrande, som kun ligger en kort gåtur fra byens centrum. Mens du er på stranden, kan du nyde nogle af Middelhavets bedste fisk og skaldyr. Byen har ry for at være den mest kosmopolitiske, moderne og fremsynede by i Spanien. Selvom det er en meget moderne by, finder du stadig de gamle kvarterer som det gotiske kvarter, hvor den ældste bygning i byen ligger, og utallige barer og butikker.
*Du skal have et EU-pas for at ansøge*Klik her for at læse mere om at flytte til Spanien.Klik her for at læse mere om at flytte til Spanien.Vi tilbyder:Vi tilbyder:
  • Konkurrencedygtig lønpakke og bonussystem
  • Rabat på fitness og sprogkurser
  • 2 til 3 ugers betalt oplæring
  • 39 arbejdstimer om ugen, mandag til fredag fra 08:30 - 17:30
  • Muligheder for at vokse og blive forfremmet inden for virksomheden
  • Konkurrencedygtig lønpakke og bonussystemRabat på fitness og sprogkurser2 til 3 ugers betalt oplæring39 arbejdstimer om ugen, mandag til fredag fra 08:30 - 17:30Muligheder for at vokse og blive forfremmet inden for virksomhedenOm virksomheden:
    Om virksomheden:
    Vores kunde er en global udbyder, der designer, leverer og optimerer uforglemmelige menneskelige oplevelser til nutidens digitale verden. Fra salg til service og indholdsmoderering til kreditstyring - vi er en end-to-end-leverandør på tværs af alle B2C- og B2B-kunderejser.Jobbet:

    Som den nye Inside Sales Representative får du ansvaret for at sælge produkter og opfylde behovene hos vores kunder ved at være i kontakt over telefonen - det kræver, at du er social og har et imødekommende og forhandlende væsen. Desuden vil du være ansvarlig for at sikre ordrer fra eksisterende eller potentielle salg. På den måde sikrer du, at alle kunder er tilfredse, ved at få processen med produktsalg til at køre problemfrit. Så hvis du er en dristig,viljestærk ivrig efter at lære, og en person der ikke tager nej til et svar, så er denne fjerntliggende position lige noget for dig!Jobbet:Dit daglige arbejde vil omfatte opgaver som disse:
  • Vedligeholdelse af kunderelationer via telefonen.
  • Giv kunderne produktviden.
  • Effektiv håndtering af alle indgående henvendelser, såsom opkald og e-mails.
  • Indsamling af oplysninger fra kunder, løsning af tekniske problemer.
  • Giv eksperthjælp til listen over kunder og partnere ved hjælp af en rådgivende tilgang til kontoadministration
  • Opretholdelse af forretningsmiljøet for vedvarende vækst og langsigtet synlighed af strategi, planer og konkurrentaktivitet
  • Forbered kommercielle og tekniske serviceforslag - Fokus på at skabe lønsomhed gennem proaktiv styring - Udfør og opnå salgskvote og mål
  • Vedligeholdelse af kunderelationer via telefonen.Giv kunderne produktviden.Effektiv håndtering af alle indgående henvendelser, såsom opkald og e-mails.Indsamling af oplysninger fra kunder, løsning af tekniske problemer.Giv eksperthjælp til listen over kunder og partnere ved hjælp af en rådgivende tilgang til kontoadministrationOpretholdelse af forretningsmiljøet for vedvarende vækst og langsigtet synlighed af strategi, planer og konkurrentaktivitetForbered kommercielle og tekniske serviceforslag - Fokus på at skabe lønsomhed gennem proaktiv styring - Udfør og opnå salgskvote og målDine kvalifikationer:
    Dine kvalifikationer:
    💭 Du taler og skriver dansk på modersmålsniveau og er flydende i engelsk (B2).
    🎓 Erfaring med kundesupport og IT.💻 Du har en god forståelse for og er god til at håndtere computere.
    💪🏻 Evne til at engagere andre og hurtigt opbygge interpersonelle relationer for at skabe et solidt grundlag for salg.🥇 Du har stærke kommunikations- og forhandlingsevner, og du er serviceorienteret, professionel og grundig.
    Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en e-mail til [xxxxx] Der sidder en medarbejder klar til at hjælpe med at besvare spørgsmål.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

    Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • 21.04.2024
    • Sælger
    • Udlandet

    Lignende jobs

    • Sælger i Udlandet

      To strengthen the Sales Organization, we are looking for an English and Chinese speaking Asia Pacific Sales Manager with the responsibility for developing and implementing our client’s sales strate..
      • Sælger
      • Udlandet
      Få mere info
    • Sælger i Udlandet

      Reference: KPLIReference: KPLIOm Cypern:Om Cypern:Cypern er kendt for at være den mest solrige ø i Europa, og du kan finde smukke strande med krystalklart vand, fantastiske havgrotter og masser af .
      • Sælger
      • Udlandet
      Få mere info
    • Sælger i Udlandet

      Reference: WESPReference: WESPOm Barcelona:Om Barcelona:Barcelona er hjemsted for mange store kunstnere og malere, så der er altid en masse betagende kunst og kultur at gå på opdagelse i. Byens..
      • Sælger
      • Udlandet
      Få mere info
    • Sælger i Udlandet

      Reference: WESPReference: WESPOm Malaga:Om Malaga:Flyt til Malaga, og lev et varmt og solrigt liv, mens du gør en forskel i branchen for softwaresalg og forretningsudvikling.Malaga tilbyder et .
      • Sælger
      • Udlandet
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som sælgere i Udlandet

    Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Udlandet.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte sælgere i Udlandet over tid

    Dato Alle jobs som sælgere
    27. april 2024 25
    26. april 2024 25
    25. april 2024 25
    24. april 2024 27
    23. april 2024 28
    22. april 2024 28
    21. april 2024 24
    20. april 2024 27
    19. april 2024 27
    18. april 2024 30
    17. april 2024 31
    16. april 2024 31
    15. april 2024 31
    14. april 2024 31
    13. april 2024 31
    12. april 2024 31
    11. april 2024 31
    10. april 2024 33
    9. april 2024 35
    8. april 2024 35
    7. april 2024 31
    6. april 2024 33
    5. april 2024 35
    4. april 2024 38
    3. april 2024 37
    2. april 2024 36
    1. april 2024 36
    31. marts 2024 36
    30. marts 2024 36
    29. marts 2024 36
    28. marts 2024 37