Udviklingsorienteret HR-chef til Forsvarets Efterretningstjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger en dynamisk og udviklingsorienteret HR-chef til en unik stilling i en kompleks vidensorganisation.
HR-chefen refererer til Sektorchefen for Udvikling og Ressourcer og deltager i direktionens behandling af HR-emner. Du forventes at kunne bidrage markant til den fortsatte udvikling af FE, hvilket forudsætter strategisk udsyn, mental fleksibilitet og evne til at indgå i et team.

Om os

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Du kan læse mere om FE på fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om
ansættelsesmæssige spørgsmål.

Om stillingen

FE er i vækst og skal i de kommende år gennemgå en markant udvikling som følge af det ændrede trusselsbillede i Europa og den rivende teknologiske udvikling, som stiller store krav til vores evner til at omstille og udvikle organisationen.

Vi er en videns- og teknologibaseret organisation, hvis succes står og falder med kvaliteten af de medarbejdere, som vi tiltrækker og udvikler på et marked, hvor der er benhård konkurrence om talenter med de særlige kompetencer, som vi har brug for. Vores medarbejdere kommer fra alle dele af det danske samfund og med et væld af forskellige kompetencer fra selvlærte hackere, datafolk med flair for AI og Machine Learning til sprogfolk og specialister med dyb indsigt i de lande og organisationer, som vi i FE holder øje med for at beskytte Danmark.

En stærk og innovativ HR-funktion er et centralt element i den strategi, som direktionen har lagt for FE’s udvikling i de kommende år. Som led i eksekveringen af strategien styrkes HR-afdelingen markant, og det bliver din opgave at fortsætte udviklingen af FE’s HR-arbejde således, at vi i løbet af nogle år kan matche de dygtigste.

Du bliver chef for en afdeling, som er organiseret i specialiserede sektioner inden for HR-drift og -udvikling. Det bliver din opgave at fortsætte udviklingen og den professionelle forretningsorientering af afdelingen, så den hele tiden kan levere stærk understøttelse til hele FE inden for blandt andet employer branding, rekruttering og onboarding, kompetence- og ledelsesudvikling og alle de andre discipliner, som er nødvendige for at fastholde og styrke FE’s position som attraktiv arbejdsplads.

Herudover er en stabil og sikker HR-drift og et godt samarbejde med diverse medarbejderfora en selvfølge, ligesom du må være i stand til at forstå forretningen for derigennem at skabe målrettede løsninger af små og store udfordringer.

Stillingen kræver desuden forståelse for en række sikkerhedskrav, som ikke ligner andre HR-funktioner.

Om dig

Du har en relevant uddannelses- og ledelsesmæssig baggrund – gerne fra højteknologiske vidensorganisationer. Du har dokumenteret erfaring med at arbejde professionelt med HR med henblik på at skabe og drive en attraktiv og velfungerende arbejdsplads.

Vi forestiller os, at du i dag sidder i en lignende stilling, hvor du succesfuldt har implementeret strategier gennem en markant eksekveringsevne, og at du har lyst til at bringe dine kompetencer i spil med henblik på at videreudvikle og styrke en af Danmarks mest spændende arbejdspladser.

Du motiveres af at have ansvar for såvel strategisk udvikling af HR-området som de operationelle og mere driftsorienterede HR-opgaver. Du har stærke lederevner og kan sætte en tydelig strategisk retning samtidig med, at du giver din afdelings ledere plads til udvikling og ansvar.

Du er en stærk kommunikator, der evner at formidle dine visioner og idéer til medarbejdere i hele organisationen. I forhold til organisationens øvrige ledere fremstår du som en kompetent og handlingsorienteret sparringspartner.

Du har særdeles gode relationelle kompetencer og er dygtig til at begå dig i en kompleks organisation som FE. Du har lyst til at arbejde med HR-ledelse og har evnen til at udvikle et omfattende kontaktnet og forretningskendskab.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom at der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen stiles i så fald til dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Der er mulighed for, at stillingen kan besættelse ved konstitution jf FPS VEJL 566-4.

Dit daglige tjenestested er Forsvarets Efterretningstjeneste, Kastellet 30, 2100 København Ø.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Er du militært ansat skal du kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den lokale HR-Partner ved Forsvarets Efterretningstjeneste på tlf. 3332 5566 – lokal 2213.

Hvis du har spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Jens Kristian Navntoft på tlf. 3266 5126.

Ansøgningsfristen er den 15. januar 2023.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 4.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. februar 2023 eller snarest derefter.

Stillingen søges via stillingsopslaget på fe-ddis.dk.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage
dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5