Ressourcechef til SOSU Syd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Kan du bidrage til udvikling af vores administrative processer, optimere vores strategiske ressourcestyring samt udbygge det økonomiske set up? Har du indsigt i uddannelsesverdenen, er du optaget af udvikling af mennesker og systemer - og motiveres du af ledelsesopgaven i en udviklingsorienteret uddannelsesinstitution med engagerede og super dygtige medarbejdere?

På SOSU Syd bygger vi bro og finder løsninger, for vi arbejder med en vigtig opgave - nemlig at sikre fundamentet for fremtidens velfærd og omsorg. Se mere om vores kultur, og livet på skolen i filmen her.

På SOSU Syd har vi en sund og stærk økonomi, og for at vi fortsat har det solide fundament, har vi brug for at udvikle et mere fremtidssikret og digitalt set up. Vores HR, vores administrative procedurer og vores bygninger skal fortsat understøtte vores ambitioner om at skabe en uddannelse af så høj kvalitet, at uddannede fra SOSU Syd bliver de bedste inden for deres felt.

Vi øver os i at blive en hybrid organisation, så vi arbejder både på skolen, hjemmefra, og hvor det ellers giver mening. Men vi vægter fællesskabet højt, så det er vigtigt, at vi også mødes fysisk, deltager i hinandens arbejdsliv og er nogenlunde synkront på arbejde, uanset hvor vi arbejder. 

I ledelsesrollen lægger vi vægt på, at vores nye ressourcechef praktiserer ’ledelse tæt på’, med tid til dialog og sparring, og at du er proaktiv, dialogorienteret og engagerer dig i skolens fællesskaber.

Vi søger en ressourcechef, der kan sikre kvaliteten, og en relevant prioritering af de understøttende ressourcer, og som kan sikre vores økonomiske styring som forudsætning for både en stabil drift og for vores strategiske prioriteringer. Den økonomiske styring og Business Intelligence (BI)/datadrevet ledelse) er vigtige elementer i udvikling af vores organisation.

Som ressourcechef udgør du sammen med direktøren, vicedirektøren og efteruddannelseschefen skolens øverste ledelse, og får derigennem en afgørende strategisk rolle i forhold til udvikling af skolen. Du får derudover et tæt samarbejde med skolens uddannelsesledere og projektansvarlige, og bliver en væsentlig sparringspartner omkring økonomisk drift, HR, bygningsdrift og den administrative understøttelse af vores uddannelser.

Du bliver personaleleder for 17 medarbejdere, der arbejder i teams med hele den administrative palette: Elevadministration, drift og vedligehold af bygninger, reception, GDPR, økonomi og controlling (vakant) samt HR, herunder løn- og personaleadministration, arbejdsmiljø og kompetenceudvikling.

Dine primære ansvarsområder bliver derfor:

  • at modernisere og professionalisere de systemer og processer, der udgør skolens maskinrum - og forudsætningerne for vores uddannelser
  • at sikre optimal økonomistyring samt udvikling af økonomifunktionen, så den bliver meget mere digital
  • at være ansvarlig for budgetlægning og udarbejdelse af årsrapporter i dialog med skolens chefgruppe
  • fortsat at sikre den bedst mulige administrative understøttelse af skolens uddannelser
  • at udvikle professionel ledelsesinformation som fundament for vores skoles fortsatte udvikling (det handler både om elev-, økonomi-og HR-data)
  • at være kompetent sparringspartner for skolens direktør, chefgruppe, ledergruppe og de projektansvarlige

Vi søger en kollega, som

  • har en økonomisk/samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelsesbaggrund, samt erfaring med økonomistyring og ledelsesrapportering, flair for formidling og lyst og talent for personaleledelse
  • kan tage selvstændigt ansvar for skolens centrale økonomistyringsprocesser og bidrage visionært og effektivt til skolens strategiske ledelse
  • er analytisk skarp og kan opbygge, udvikle og drifte et logisk, sammenhængende og professionelt system til ledelsesinformation
  • sætter en ære i at skabe høje faglige standarder i din afdeling
  • er en udpræget holdspiller, der trives med at give andre de bedste muligheder for at lykkes
  • drives af nye udfordringer, er robust og humoristisk anlagt
  • forstår og respekterer, at det hele handler om kerneopgaven: Vores elevers læring og trivsel

I stillingen refererer du til skolens direktør. Derudover bliver chef- og ledergruppen dine tætteste samarbejdspartnere.

Hvis du vil vide mere om SOSU Syd, kan du finde os på www.sosu-syd.dk
Du er også velkommen til at kontakte direktør Lotte Dalegaard Pedersen på 60 16 64 78 og konsulent Anja Lange på 40 49 20 26 eller mail [email protected]

Ansættelse pr. 1. februar 2024.

Første samtale finder sted den 12. december 2023.

Anden samtale den 19. december 2023.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Vær opmærksom på, at vi indhenter referencer og børneattest ved ansættelse, samt at du skal deltage i udarbejdelse af personlighedsprofil og ledervurdering i samarbejde med konsulent Anja Lange.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge jobbet.  


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Aabenraa

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Fredericia

    Er du til fitness og undervisning?Kan du jonglere med mange bolde i luften?Er du serviceminded og udadvendt?Så læs videre her… Fredericia idrætscenter søger en dynamisk og initiativrig ak..
    • SOSU-assistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Fredericia

    Hjemmeplejen City Øst og City Vest søger fagligt velfunderet social og sundhedsassistent på ca. 30 timer til, i samarbejde med øvrige kolleger, at varetage helhedspleje om aftenen ved borgere i Dis..
    • SOSU-assistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Aabenraa

    Vi har elevtilgang på Sosu-Syd og søger derfor en stærk ungdomspædagogisk underviser med en sundhedsfaglig, pædagogisk- eller lærerfaglig baggrund. Drømmer du om at være med til at introducere .
    • SOSU-assistent
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Aabenraa

    Vi har elevtilgang på Sosu-Syd og søger flere kolleger. Vi søger en kollega med stærke kompetencer og erfaring indenfor SPS- området. Drømmer du om og har du lyst til at blive del af en erh..
    • SOSU-assistent
    • Aabenraa
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
31. maj 2024 3
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 1